Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Давайте поверим Наде, посеем недоверие к армии.

Давайте поверим Наде, посеем недоверие к армии.
да мне пофиг на её блеяние... но факты говорят о том, что и в армию уже давно и планомерно идет внедрение агентуры... еще с 2014 года... тебе напомнить, как военкоматы тогда работали, да и сейчас еще часто работают? проверок почти ноль! даже в спецподразделения... а про обычные войсковые части даже не говорю! при желании любой сепар или ватан может запросто стать контрактником... а дальше пересидел в тылу или в больничке - и уже герой-защитник! если даже такой один будет на 1000, то с учетом суммарно прошедших по мобилизации 400-500 тысяч и 150 тысяч через контракт в итоге это уже будет полноценный батальон... так это я еще не считаю перекрасившихся ментов и прочих... поэтому и говорю, что при желании можно найти достаточно людей для серьезной заварухи в том же Киеве или Харькове...

Хоть здесь давай будем откровенны и сначала будем думать, а потом писать. Без обид, хорошо?

Твоя вчерашняя цитата? Сегодня всё изменилось? Я тебя не трогал, всего лишь попросил с Гофером в ЛС тереть. И что в результате? Украинцы, блд. Стыдно за всех нас.

Какое ж оправдание? Человек спросил "кто я". Я ответил.

Зарибугроші знову.
GR, вот я, к примеру, тебя знаю, потому что в Политике раньше сидел. А остальные точно так же доебаться и до тебя смогли бы.
Всеравношник, привет))

Потеряла источник, на харьковщине где-то.

Вісім європейських міністрів закордонних справ заявили, що не дозволять Криму зникнути з міжнародного порядку денного.

Міністри закордонних справ Данії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Швеції та України звернулися зі спільною заявою в зв'язку з 4-ю річницею анексії Криму Росією.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

О невозможности голосовать на российских выборах в Украине Москву предупредили за месяц – МИД Украины.

РФ розв'язала нову гонку озброєнь і є найбільшою загрозою - Горбулін.

Гадя неадекватная. Со своим дэбильным языком и делами.
Зы. Цензор лёг...

Гадя неадекватная. Со своим дэбильным языком и делами.
Зы. Цензор лёг...

пусть лучше говорит - нам потом меньше проблем будет... "что у трезвого на уме, то у пьяного на языке"... это как раз про Гадю

Удивительно шо тот гадюшник не наебнулся раньше.
Хотя если читать только новости без комментариев то вполне себе нормальный портал.

---------------------------------
Слухи..

Сьогодні одеські ЗМІ впізнали одного із затриманих кіднепперів, які викрадали людей заради викупу. Ним став глава регіонального осередку "Національного корпусу" Олександр Новосельський.

Раніше він очолював місцеве відділення "Азова"

===================

Майдан сегодня. В комментах АД:D
Зрадовата с кацапами проклинают шиколиТТТо на чем свет стоит.

====================

Ну, почалося..
На Майдане упоротые деб**ы пытаются ставить сцену.

jf6hbb.webp

И этого знаю. В отличие от Кашницкого он нифига не был правильным с детьми. И материться умеет. Вот только он человек, а не хрен знает что из михоцирка.

Євген Близнюк з Кропивницького: Найкращий розвідник – той, що повертається.
Я не розумію тих військових, які «влазять» у будь-яку акцію протесту, які б маргінали їх не організовували. Воїн АТО ти – на передовій, а на мітингу – звичайний громадянин України, як мільйони інших, – говорить Євген. – Тому не потрібно бравувати своїми військовими заслугами…

Я у соседа уже покойного, бывшего фронтовика - шофера, выпросил привезенный им с войны и чудом уцелевший метчик М10х1 с надписью на боку DETROIT
Хехе, мені один дідо, нині вже покійний, подарував коробку з різним мотлохом. Там я знайшов мітчик, з написом "Реслі, Чикаго, метричний 16, 1.5 HS PG UM" Він навіть своїм зовнішнім виглядом відрізняеться від звичайних мітчиків, його приємно брати в руки. Напис дуже чіткий і хвостовик ніби полірованнй. Ріже як навіжений.

Сынок! Ты, я так понял, и дальше намерен паразитировать на здоровом теле у Калины? Тебе, обломов, новости подавай? Так возьми сам ленту почитай и нам расскажи, что интересно. Или не царское это дело?
Любишь указания раздавать? А на хуй давно последний раз ходил?:відстій: Это легко поправимо!
О! Дід Панько у всій красі:іржач:
Соромно старому пердюку з усіма гризтися, тим паче зі своїми.
Але як-що знов десь подінешся, буду сумувати. Гілка без таких "навальних" стане не цікавою, та посередньою.
Можеш ображатись, але не пропадай:цехф:

j5jeef.webp

==========================

Депутати Рівненської обласної ради більшістю голосів прийняли звернення до Ради національної безпеки та оборони та Служби безпеки України щодо антиукраїнської діяльності Московського патріархату в Україні.

=========================
anti-colorados
Государство-изгой

Петро Порошенко надав інтерв’ю німецькій медіагрупі Funke Mediengruppe.

=======================
На надгробку Костянтину Острозькому в Успенському соборі була епітафія зі словами:«Москву з татарами поклавши,виписавши над ними 63 перемог»

Уряд Литви вирішив надати на відновлення пам'ятника князю Острозькому, видатному полководцю часів Литовського князівства 44 тисячі євро.

hcahf3.webp

Назад
Зверху Знизу