Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Если выделенный фрагмент поста удалить то и я согласен с таким мнением.

Привет. Возможно тут я немного тебя не понял. Под "патриотической мишурой" я имел ввиду псевдошапкозакидательский поцреотизм росс. СМИ и поцреотических сайтов.
Под оппозицией НЫНЕШНЕГО Мюрида Хуйлу - ну, вроде как она сейчас искренняя и неоспоримая.
Поэтому уточни, с чем именно ты не согласен.

Ретвитить врага зная, что тебя читает добрая сотня тыщ подписчиков присаживая
этим ретвитом народ на "правду от эль мюрида"?? Не, я против такого рода патриотизма.

Тут важна "подводка". Если парой предложений объяснить читателю свою позицию - "дескать откровенный противник украинского государства, но осведомлен об оперативной обстановке в Сирии, и, ВОЗМОЖНО, не сильно искажает суть происходящего там.", то ничего потенциально страшного не случится.

Привет. Возможно тут я немного тебя не понял. Под "патриотической мишурой" я имел ввиду псевдошапкозакидательский поцреотизм росс. СМИ.
Эль Мюрид не настолько глуп, а скорее даже наоборот шобы следовать в общем тренде росс.СМИ.Его патриотизм намного тоньше и умнее.
Под оппозицией НЫНЕШНЕГО Мюрида Хуйлу - ну, вроде как она сейчас искренняя и неоспоримая.
Обое рябое в их отношении к Украине, шо Несмеян шо Ху@ло.

15622751_900949733339359_268296853988842089_n.jpg

Жжем мосты?

xуйло=Хуйло!

Чи татуху набить, шоб назад дороги не было?

ЗЫ Татуху с Бандерой или троезубом от Кричевского... Боже збавь про хуйло на себе писать.

Останнє редагування:
Тарас Чорновіл
1 год ·
Завжди сприймав грузинів як уособлення гордості, коли треба відстоювати свободу, честь і гідність, мужності, коли бачив, як вони готові були боротися за свою Вітчизну, шляхетності, зокрема в ставленні до жінок. Мені пощастило спілкуватися з багатьма видатними й маловідомими грузинами, які підтверджували це сприйняття. Найвидатнішим із них був Мераб Костава, найтрагічнішим - Звіад Гамсахурдія, найближчим до нашої української душі - Гія Гонгадзе...... І ось уже кілька років один персонаж пробує мене переконати в протилежному.
Не писав би зараз про це, якби вчора не мав нещастя випадково, перемикаючи канали, наскочити на ефір Шустера та не затримався там на пару хвилин. Цього часу вистачило для дуже серйозного випробування національної толерантності. І от тепер мушу собі сам повторювати: "Грузини гідні, мужні, шляхетні! І я не дозволю собі змінити цю думку лише тому, що мені регулярно демонструють з екранів особу, яка якимись генетичними переплетіннями мала честь народитися грузином, але не успадкувала жодної з цих рис. Цей мажор, який виплекався під крилом Шеварднадзе, а потім його ж і зрадив, який, коли грузинських студентів у центрі Тбілісі радянський спецназ убивав саперними лопатками, ховався у матусі під спідницею, коли Грузію роздирали агресія Росії та громадянська війна, тихенько відсиджувався за кордонами, який використав досягнення мудрих і талановитих людей, а потім витер об них ноги та присвоїв собі плоди їхньої праці, не повинен навести тінь на весь народ".
Учора ця особа ще й опустилася до приниження жінок. почалося навіть не з того Шустер-лайф, а з "царственних" заяв на Рівенщині: як це місцеві телеканали посміли не бігати підтюпцем слідом, коли він вирушив у чисто пропагандистський вояж північними районами. Зачепив багатьох, а коли вже в ефірі йому зробила закид за це хамство місцева журналістка, не дав їй і слова сказати, на додачу ще й на своїй сторінці обізвав її "шалавою" (за пару годин таки підчистив, залишивши зневажливий контекст. проте збереглися скріншоти).
Ну чому з мільйонів справжніх грузинів, цей прекрасний народ у нас викликався представляти якийсь Шаріков?

15589958_358447391186463_4151334224262977330_n.jpg

=

Тарас Чорновіл
8 хв. ·
Ще зараз вибираю матеріал для однієї статті про перспективи відносин із Францією. Цікавого в французькій пресі накопав багато, але передруковувати все - це вже був би перебір. Проте поділитися однією знахідкою таки захотілося. Це стаття Сари Даніель в часописі L'Obs за 26 листопада: "Шановний Володимире": Три причини Фійонового захоплення Путіним.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Постараюся тут накидати приблизний переклад:
"Французькі республіканці приєдналися до російської коаліції!" зрадів щоденник «НГ» (?) після оголошення про результати Франсуа Фійона. Справді, після обрання нового президента Сполучених Штатів, Дональда Трампа, перемога екс-прем'єра часів президента Саркозі є другою гарною новиною року для Путіна.
Фійон є істинним "другом" "демократури" в Росії і її лідера. "Завдяки нашому діалогу, шановний Володимире, прийде світло (засяє сонце(?))" в Сирії, запевнив Франсуа Фійон Путіна на засіданні міжнародного дискусійного клубу у вересні 2013 року в Сочі, під час щорічної зустрічі з питань російської "м'якої сили". Для Фійона Путін, здається, представляє цей образ людини, яка авторитарною прямотою, творить щит християнського Заходу, який перебуває в облозі.
Бачимо замилування традиційного представника французьких правих цим мужнім лідером, який не переймається демократичними сумнівами. Воно, здається, має коріння в ілюзорній реалполітиці , яка заснована на трьох принципах.
1 Спрощений Голлізм
У своїх відносинах з Росією, Франсуа Фійон продовжує лінію голлістської політики, в її найбільш спрощеній інтерпретації: щоб продемонструвати свою незалежність по відношенню до американців, ми повинні здобути Москву.
Французький політик виступав на користь поставки Mistral до Росії, так само, як і за зняття європейських санкцій у відповідь на анексію Криму Росією в березні 2014 року.
Франсуа Фійон також піддав критиці угоди в Мінську, підписані Ангелою Меркель і Франсуа Олландом з Кремлем, щоб покласти край конфлікту на сході України. За його словами, США підвели Європу до такого їх ідеологічного бачення української кризи.
Тим не менше, заяви нового президента США по Росії змінили ситуацію. Фійон більше не може посилатися на позиції антиатлантизму генерала де Голля, щоб виправдати своє бажання бути ближче до Москви.
2 Ворог мого ворога мій друг
"Коли він прийшов, щоб боротися з нацизмом, ми не вагаючись оголосили себе союзниками Сталіна", згадує кандидат, який написав книгу про програмну боротьбу з ІДІЛом. В книзі "Перемогти ісламський тоталітаризм", опублікованій через два місяці після вибуху в Ніцці і вбивства отця Амеля, колишній прем'єр-міністр написав:
"Скільки смертей це принесе, перш ніж зрозуміють, що це більше не тероризм, але нова форма світової війни?"
Але звертає на себе увагу його вибір союзників, щоб перемогти ісламський тоталітаризм, а це ніхто інший, як Володимир Путін і Башар аль-Асад. Парадокс, враховуючи, що російські бомбардування в минулому році зачіпають ІДІЛ лише в незначній мірі: вибір цілей показав, що метою Москви було захистити алавітів і їхні райони, та використати Сирію як "корисну" для стратегічних інтересів Росії.
3. Християнство в небезпеці
Заплутавшись ..., західні демократії можуть залишити свої християнські цінності в небезпеці до того часу, як їх знищить підйом радикального ісламу, аналізує колишній прем'єр - міністр Франції. Володимир Путін, на його погляд, може грати роль щита християнського Заходу.
Що стосується Башара аль-Асада, незважаючи на звірства, які він робить проти свого народу, було б доречно його вважати ,,гарантом виживання східних християн. Вони "знають, що в разі падіння режиму, якщо суніти прийдуть до влади, для християн залишиться вибір: чемодан або труна", аналізував Фійон на останніх дебатах до праймеріз."
Отака стаття... Сумно, бо частину таких самих тез та аргументів недавно прочитав у лідера світового мракобісся патріарха Кіріла Гундяєва. Глибоко засів "русскій мір" у французького кандидата в президенти. Але для себе маю хоч один добрий висновок. Я, як греко-католик, раніше мав проблему, як пояснити чисто російські скрєпи в голові консервативного католика. Тепер бачу: який він до біди католик та християнин?! Його ідеологія "союзу із дияволом" нічого окрім примітивного мракобісся та далеких від релігії маніпуляцій не несе. От тільки сумно від того, що твориться в головах європейців... Численні коментарі на ряді сайтів , а не лише на фейсбук-сторінці Фійона, свідчить, що це не лише модерація, але й якесь масове божевілля...

В россии начались съемки исторического фильма "28 моторол", повествующего о том, как ополченцы Донбасса остановили танки "Правого сектора" под Москвой. Источник:

Москва, 8 Октября 2013, 10:13 — REGNUM

Интервью с депутатом Верховной рады от Партии регионов Еленой Бондаренко

ИА REGNUM: Накал страстей во взаимоотношениях между россией и Украиной достиг апогея. Политики и эксперты уже особо не церемонятся и не подбирают дипломатических выражений. Украине пророчат катастрофу, дефолт, разруху и даже падающие самолеты... Что вообще происходит?

Уточню: как раз ничего не происходит, то есть ничего не меняется в поведении "русского медведя": первый и второй аргумент у него - это угрожающий рык. Как было, так и осталось. Но если ранее таковое поведение в отношении с Украиной срабатывало, то сейчас - уже нет. Понять Россию можно: Кремль хочет любой ценой сорвать подписание Украиной соглашения об Ассоциации с Евросоюзом, которое запланировано на ноябрь этого года. В отчаянии от того, что "Україна - неслухняна (непослушная)", российские политики прибегают к оскорблениям, угрозам и страшилкам. Что вызывает у украинцев лишь недоумение и повышает уверенность в том, что мы точно на правильном пути.

ИА REGNUM: Да, но в самой Украине Януковича и Азарова нередко критикуют за то, что они не дают россии "жесткого ответа..."

Так могут говорить только те, кто кроме как отвечать по-хамски на хамство не научились. Нахамить в ответ - самый легкий и самый безответственный вариант. Большого ума для этого не надо. Наша жесткость - в настойчивом отстаивании наших национальных интересов - вопреки конкурентам и недоброжелателям, в терпении и выдержке именно тогда, когда уж "очень чешутся руки". Вот где нужна сила и жесткость, чтобы не сорваться и не ответить тем же. Поэтому "делаем вдох" и - пытаемся склонить Россию к диалогу. Ведь соглашение об ассоциации - это еще далеко не членство в Евросоюзе. Присоединяясь к Зоне свободной торговли с ЕС, Украина, тем самым, обязуется, прежде всего, повысить до европейских свои стандарты - от качества продуктов питания, медицинских услуг и лекарств, до уровня безопасности на дорогах, от условий выращивания птицы на фабриках и производства игрушек до уровня социальной защиты людей.

Вы знаете, самое интересное в этой статье даже не личность интервьюированного, хотя и она, и то, какие аргументы приводит в статье - весьма занятно. Самое интересное что память человеческая удивительно коротка. Буквально в соседней ветке, одно допхромосомное чмо с ником Bess вчера впало в истерику, с обвинениями к украинцам в том, что Майдан "рассорил нас с россией". И подобных Bessoв как говна. Но если бы память у людей не была столь короткой, то многие помнили С ЧЕГО все началось и когда на самом деле возникло крайнее напряжение - задолго до Майдана. Это уже в ноябре Дваждынесудимый как проститука отдался за 3 лярда, или его вынудили, или вообще это была такая долгоирающая задумка с конечной целью аннексии Крыма, но главное то тут то, что не МАЙДАН был катализатором.
А вот вата об этом напрочь забыла. Да и НЕвата в большинстве своем.

Как не странно, но спасибо .... Константину Долгову (гнилой сепар) за наводку. Поразительно то, что вата в поисках компромата заходит куда дальше чем "минстець" и "порохоботы", и иногда поднимает на поверхность очень интересные вещи, в свое время сказанные очень одиозными личностями, и совсем не в пользу ваты и их нынешних установок... Еще немного вкусняшек из интервью:
А REGNUM: Но вы ведь согласитесь, что за Партию регионов и за Виктора Януковича голосовали люди, которые видели в вас силу, дружественную россии и, вероятно, полагали, что Таможенный союз был бы для Украины лучшим выбором. Насколько, на ваш взгляд, теперь справедливы обвинения, что Украина предала Россию?

Во-первых, Украина не нанималась в солдаты или разведчики россии, чтобы употреблять такие определения как - верность или предательство. Во-вторых, для дружбы - как и для танго нужны двое. Очевидно, что россия (страна-террорист) танго с нами танцевать не хочет. В-третьих, наши избиратели видели не только в нас силу, которая максимально открыта для диалога и взаимовыгодного сотрудничества с россией, но и в россии они видели до недавних событий и выражений российских политиков друзей. А дружба, как известно, это история взаимных уступок, взаимовыгодных контрактов, терпение, понимание, но никак не шантаж, ультиматумы, оскорбления и не нажива на друге (самый дорогой газ "по дружбе" тому подтверждение).

И т.д. И кто это говорил то, а!? :)

Останнє редагування:
Если даже часть текста является правдой, то xуйло-бох.
:D

Осел спрашивает льва: — А, почему это ты — Царь зверей, а не я??
Лев: — Нууу, у меня грива.. !
Осел: — Так, и у меня грива!
Лев: — А, у меня на хвосте — кисточка!!!
Осел: — Хм, у меня — тоже!
И так несколько аргументов осел парирует, лев подумал и выдает:
— Я в сексе дольше тебя могу продержаться!!!
Осел: — Не фааааакт!!!
— Проверим???
— А проверим!
Лев: — Чур, я — первый! Засекай!
Забирается на осла и… 21 минута, все, кончил
Очередь осла, и — понеслась… !!!
Лев смотрит на часы, 15 минут, а осел и не думает выдыхаться.
(Дальше все происходит очень быстро.)
Лев набирает телефон львицы:
— Милая, что ты делаешь чтобы я быстрее кончил?
Она: — Ну, я попой двигаю…
Лев начинает вертеть задницей — ослу хоть бы хны…
Лев в телефон: — А, еще-о-о-о-О-О???
Львица: — Ну, еще, коготками тебя за яички трогаю…
Лев, продолжая лихорадочно вихлять задом, хватает осла когтями за яички и осел, на 20-й минуте, бурно «финиширует» падая в изнеможении…
Лев, гордо: — Ну, что, признаешь что я — ЦАРЬ зверей?! ?!
Осел, с придыханием, закатывая глаза:
— Ты не ЦАРЬ.. , ты — БООООГ!!!

Может кому интересно, но на ресурсе Карты Войны
сменили слои, и теперь отображаются все военные объекты и полигоны. Как наши так и вражеские. Даже нашу позицию С300 в Одессе нашел. то ли не для кого не секрет ...или не знаю.

Мартин Брест
2 хв ·
Я всегда не очень то понимал, зачем существуют "зведення зі штабу АТО". Ну, те самые, в которых перечисляется, сколько раз и чем именно по нашим ввалили сепары, и кто из наших пострадал. Потом, в армии уже понял, чем они мне не нравятся.
Пятьдесят процентов страны смотрит телевизор и живет им. А по телеку - обычно про то, как именно нас накрыли вчера, сегодня, и как именно дворовые хулиганы еще раз побьют нас завтра. Позиция прекрасного, доброго и умного героического украинца - но терпилы, как ни крути.
Еще сорок процентов - вообще не обращают на войну внимания. Им пофигу. Ну и ладно.
Десять процентов (я оптимистичен, да?) - это военные и околовоенные (неравнодушные) люди, которые с недоумением и злостью плюются, услышав это зведення. Потому что в этих зведеннях нет главного - наших ответных действий. Опять нас бьют, а мы якобы терпим. Действий наших, правда (понимаю я моим недалеким сержантским мозгом), и не должно быть в зведеннях, так как мы, по официальной позиции, стараемся не открывать огонь в ответ на "провокаційні обстріли з боку бойовиків".
Но, знаете, иногда просто хочется в суточном отчете штаба АТО услышать такое:
Зведення прес-центру штабу АТО
станом на 18.00 17 грудня 2016 року
"Ніч у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Окупанти з мінометів різних калібрів вели вогонь по Красногорівці, Павлополю, Лебединському, Широкиному."
У відповідь, дотримуючись режиму невідповідання на провокаційні обстріли, наши військові не відповідали аж ніяк на усіх зазначених напрямках.
"Водяне було обстріляно зі 152 та 122 міліметрової артилерії. "
У відповідь морські піхотинці, що боронять цю позицію, дуже засмутились. І засмучувались ще дві с половиною години, аж поки один командир батальона не сказав "Годі, стволи перегрієте, недоліки, залиште щось на завтра! Все, я сказав, все!"
"З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківка, Павлопіль, Старогнатівка та Широкине. "
У рамках дотримання наказів та вимог керівних документів ВОПи та РОПи у означених населених пунктах обладнані таким засобом укриття, як плодюча українська земля. За два роки командирський наказ "копай глибше, пєхота, бо у відпустку не поїдеш" військовослужбовцями виконувався сумлінно та наполегливо. Так, під Старогнатівкою у наявності і повністю отстроєні основні та запасні позиції для батальону (!). Тому той кулеметний обстріл нікому спати не заважав.
"На Луганському напрямку з мінометів і гранатометів російсько-окупаційні війська вели вогонь по Троїцькому та Станиці Луганській. По Новозванівці окупанти стріляли з протитанкових керованих ракетних комплексів. "
Військовослужбовці 14 механізованої бригади передаюсь пламєнний привіт артилеристам російсько-окупаційних військ та просять передати їм, що позиції Збройних Сил України не мінялися вже два роки, і так пр@їбати на два кілометри і зафігачить по полю можуть тільки повні дебіли.
"По Невельському, що на Донецькому напрямку вогонь вела 122 міліметрова артилерія. "
Артилерісти Української Армії, а саме командир дивізіону 152мм САУ, просить поставити сэпарам пісню "Шумєл камиш, дєрєвья гнулісь" та дякує їм за можливість тимчасово та обгрунтовано припинити заповнення військового документа "Акт закріплення військової техніки..." та негайно відпрацювати з особовим складом заняття "контрбатарейна бороться у зимових умовах, або "у кого пушка дліннєє".
"Загалом зафіксовано 21 обстріл."
У результаті українськи військові не відповіли 27 разів. Вони не відповіли би і 28-й, але настав час проведення вечірньої перевірки.

Т
Учора ця особа ще й опустилася до приниження жінок.

Справедливости ради, девушка откровенно троллила. Но михо ударил в грязь лицом так, как мало кто умеет. И это не списать на кавказскую горячечьность. Идо остыв начал еще гнуснее...

Не, а чё я ржу то?)))

Назад
Зверху Знизу