Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
В Индии опрокинулся ракетный фрегат

Два человека погибли, 14 пострадали после того, как индийский ракетный фрегат Betwa опрокинулся при выводе из дока в порту индийского города Мумбаи.

Об этом сообщает Росбалт со ссылкой на телеканал NDTV.

Инцидент произошел около 14.00 в понедельник. По данным индийских ВМС, корабль водоизмещением около 4 тыс. тонн был поставлен в док для проведения ремонтных работ. При выводе из дока корабль опрокинулся и сейчас лежит на борту в доке.

«Это очень серьезная ситуация для военно-морских сил, так как ранее подобного никогда не случалось. Инцидент произошел во время вывода из дока. Предположительно, не сработал механизм в доке», — заявил официальный представитель индийских ВМС Д. К.Шарма.

По данным телеканала, пока не известно, как корабль длиной 126 метров будет возвращен в нормальное положение.
Ракетный фрегат Betwa был сдан в эксплуатацию индийским ВМС в 2004 году. Корабль оснащен противокорабельными ракетами, ракетами «земля-воздух» и торпедами. Данный случай стал третьим с 2011 года инцидентом с индийскими военными кораблями во время их нахождения в доках.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Фамилии ни интервьюера ни интервьюируемого мне ничего не говорит.
но статья неплохая.:)

Чому замість економічної війни з Китаєм Трамп почав політичний конфлікт

Економічна протидія Китаю була частиною передвиборних обіцянок Трампа. Втім, до моменту інавгурації він, схоже, встиг розпочати ще й повномасштабний дипломатичний конфлікт. Питання лиш у тому, чи є в Трампа бодай якась стратегія подальших дій
Чому замість економічної війни з Китаєм Трамп почав політичний конфлікт фото: EPA
Те, що майбутній американський президент Дональд Трамп скептично налаштований щодо стосунків із Китаєм, він не приховував від самого початку своєї передвиборчої кампанії. Причина цього скепсису була, на перший погляд, проста і очевидна. Полягала вона у тому, що Китай заполонив американський ринок дешевими промисловими товарами, зробивши практично неконкурентоспроможними американських виробників. Причину цього Трамп бачив не тільки і не стільки в готовності робітників Піднебесної працювати за менші гроші, знижуючи в такий спосіб собівартість китайських продуктів порівняно з американськими, як у політиці Пекіна, спрямованій на штучне зниження курсу юаню.

На багатьох передвиборних зустрічах Трамп публічно демонстрував подібне бачення ситуації, доповнюючи його своєю образною мовою – на кшталт пасажів про "зґвалтування Китаєм американської економіки".

Втім, вибори минули – і, здавалось би, жорсткі словесні випади стосовно чи то другої, чи то першої економіки світу могли б минути разом із ними. Втім, сталося інакше.

Останні три доби в китайсько-американських стосунках виявились чи не найгарячішими за багато років. Для початку Трамп дружньо поспілкувався із президентом Тайваню, обговоривши з Цай Інвень "тісні зв'язки в сфері економіки, політики і безпеки". Не зважаючи на те, що Китай відчуває сильну алергію на міжнародні стосунки Тайваню, суверенітету якого не визнає. Рівно як і на те, що США розірвали дипломатичні стосунки з Тайванем майже чотири десятки років тому.

Втім, попервах дипломати – як американські, так і китайські, запустили в обіг сентенцію про те, що Інвень просто зателефонувала Трампу і привітала його з перемогою, а він автоматично відповів і поспілкувався з нею, не сильно вникаючи в подробиці та дипломатичні статуси. Трамп нічого особливо не коментував, обмежившись скромним проявом здивування на Твіттері: "Цікаво: США продає Тайваню військову техніку на мільярди доларів, а я не повинен приймати вітальний дзвінок".

На тому інцидент, здавалось би, можна було б вважати вичерпаним. Втім, Пекін, схоже, вирішив натиснути на Трампа і примусити його вибачитись. Явно сплутавши Трампа з Обамою. Бо замість вибачень у світ широкий пішли нові сентенції Трампа. "Чи запитував Китай, чи було б нормально девальвувати свою валюту (та ускладнювати конкуренцію для наших компаній), обкладати наші продукти, які імпортуються до їхньої країни, великими податками (США не оподатковує китайські товари) чи розбудовувати величезний військовий комплекс посередині Південнокитайського моря? Я так не думаю" – зазначив Трамп на своєму Твіттері. За допомогою двох твітів змінивши «дипломатичне непорозуміння» на «жорстку конфронтацію». Та примусивши своїх виборців повірити в реальність власних намірів стосовно протидії китайській економічній та політичній експансії у світі. Офіційному Пекіну від цієї сентенції просто заціпило. А все, що змогли отримати західні ЗМІ в якості китайського коментаря – це невпевнені пасажі позаштатних радників уряду стосовно того, що риторика Трампа зміниться після інавгурації.

Загалом, вся ця історія, схоже, має два можливих пояснення. Перше з яких полягає в тому, що Трамп і справді помилився в ситуації з тайванським президентом. А почувши китайську критику і зауваження про власний непрофесіоналізм, вирішив піти ва-банк, і переконати світ, що його дії, як завше, були єдино правильними. Не сильно переймаючись при тому можливими наслідками конфронтації як для себе особисто, так і для США загалом.

Втім, абсолютно не виключеним є і варіант, що вся історія направду була добре підготовним експромтом Трампа і тайванського президента. Ціль якого полягала у провокації Пекніу на необдумані реакції – та на підвищення внутрішньоамериканського рейтингу Трампа серед його цільового електорату.

А довідатись, який з двох варіантів є ближчим до реальності, можна буде впродовж місяця-другого після інавгурації Трампа. В разі, якщо за сміливими дипломатичними заявами буде реалізовано достатньо жорсткі економічні дії, які стосуватимуться квотування чи оподаткування китайських товарів у США, сумнівів щодо того, що мав місце обдуманий і жорсткий крок нового американського лідера, не залишиться. В іншому разі виникне обґрунтована підозра, що лідер найпотужнішої держави світу просто використовує в міжнародній політиці всі свої комунікативні навики телевізійного шоумена. А всім, хто хоче спокійно жити в прогнозованому й адекватному світі, слід шукати інший глобус.

Сообщение от брат лонгин
А Сепсепка про Марбалея не рассказывала? Какая скромная девочка)
.
Марбалей - волонтёр ? Я всего лишь пару дней у вас там пооколачивался, но читал, что Марбалей - миномётчик . Честь и хвала ему .Но сегодня поздравляли Волонтёров, а ты вражду какую то вкидываешь. не мудак ли ты ?

На засіданні фракції БПП Президент Петро Порошенко відреагував на звинувачення нардепа Олександра Онищенка.

Про це розповіли деякі члени фракції БПП, повідомляє "Українська правда".

"Президент сказав, що ніяких плівок немає і бути не може апріорі. Це така лінія захисту", - заявив Ігор Гринів.

"Він відповів: Є плівки - давай плівки. Є прізвища - називай. Нічого немає, тому це пусті балачки", - зазначив Олексій Гончаренко.

"Президент сказав те, що вже офіційно говорилося, тобто що це брехня", - зазначив інший депутат, який попросив не згадувати його імені.

Окрім Порошенка, на фракції були також присутні Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та міністр фінансів Олександр Данилюк.

Основна тема засідання була присвячена законопроектам щодо прийняття державного бюджету.

====================================================
Ким були у повсякденному житті загиблі в Княжичах правоохоронці.

. .Но сегодня поздравляли Волонтёров, а ты вражду какую то вкидываешь. не мудак ли ты ?

Правильный вопрос- шо вас так тянет с мудаками общатся? Вот идете вы по улице, увидили какашку, вы же не берете ее в руки и не начинаете пристально изучать?:незнаю:

Марбалей - волонтёр ? Я всго лишь пару дней у вас там пооколачивался, но читал, что Марбалей - миномётчик . Честь и хвала ему .Но сегодня поздравляли Волонтёров, а ты вражду какую то вкидываешь. не мудак ли ты ?

Мудак ты, дядя. Во-первых, не минометчик, а ПЗРКшник. А во-вторых - на контракт он только летом ушел. А волонтерил с начала войны. Причем ездил в такие точки, что тебе и не снилось.

Вы даже печатный текст не в состоянии воспринять, тестикул не хватает, похоже.
А может Вы неправильно текст воспринимаете? Разный уровень интилекта, все дела... )))

Мудак ты, дядя. Во-первых, не минометчик, а ПЗРКшник. А во-вторых - на контракт он только летом ушел. А волонтерил с начала войны. Причем ездил в такие точки, что тебе и не снилось.

А может Вы неправильно текст воспринимаете? Разный уровень интилекта, все дела... )))

Вот видишь, мудило, мог же прийти и спокойно все эти подробности рассказать. Но ты пришёл с подъёбками, сепсеповну принижая, и разгоняя срачь. Ты то там, в своей теме Марбалея поздравил лично, или как ? Покажь ссылку, мудак.

что Марбалей - миномётчик .
это он сейчас служит, до этого серьезно волонтерил.
Мне непонятна истерика известной особы по поводу наших половина служит, половина волонтерит.
Я знаю, как здешние завсегдатаи перечисляют деньги на призывы из той темы, молча и не афишируя. Знаю, что зачастую получатель, зная что деньги из этой ветки, демонтсративно, вместо "спасибо" начинал еще громче орать про жополизов шакалатных, про тебе скока вернуть!!!! Это обычное кацапское охуение.
Люди волонтерящие из этой ветки,кто то собирает, кто то финансирует, Некоторые сами таскают на ноль, годами!!!, почему то в отличии от других, не орут об этом по поводу и без. Я не знаю почему. Я не знаю почему, эта жирная блядь, считает, что здесь нет служивших и воевавших, ей так проще.
Большая половина у них из темы воюет. Ага. Список активных писателей гляньте.
Тем не менее, всех, всех без исключения волонтеров, которые не строят на этом бизнес или кусочничают (Лидакаин), а спасают страну: Здоровья вам,УДАЧИ, а Вестину Вечная память.
Игорь, СепСеп вам отдельно спасибо. И Пушарику, который еще тот конь, и тем кого не знаю лично или даже не слыхал о них. Будем жить!

Марбалей - волонтёр ? Я всего лишь пару дней у вас там пооколачивался, но читал, что Марбалей - миномётчик . Честь и хвала ему .Но сегодня поздравляли Волонтёров, а ты вражду какую то вкидываешь. не мудак ли ты ?

Макс отъездил на передок два года. А потом пошел воевать уже. Но начал ого-го когда.

На засіданні гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України, яке відбудеться 7 грудня, Україна знову порушить питання безперешкодного доступу міжнародних гуманітарних організацій до окупованого Донбасу

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила представник України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"7 грудня у Мінську на гуманітарній підгрупі українська делегація вкотре поставить питання безперешкодного доступу міжнародних гуманітарних організацій до окупованого Донбасу", - написала Геращенко.

Вона зазначила, що Україна високо цінує гуманітарну допомогу міжнародних організацій, надану постраждалим унаслідок зовнішньої агресії на Донбасі, і розглядає їхню роботу як допомогу українцям в окупації.

"Ми будемо всіляко підтримувати міжнародні гуманітарні місії. Це ганьба, що робота гуманітарних місій на окупованих територіях часто просто блокується, а безперешкодний доступ туди мають тільки російські гумконвої з товарами подвійного призначення", - наголосила перший віце-спікер.

За її словами, Україна перебуває у постійному діалозі з гуманітарними місіями і вважає пріоритетними програми підтримки переселенців, у першу чергу забезпечення житлом і роботою, екологічну проблематику, відновлення інфраструктури, доступ до медицини, захист прав людини, звільнення заручників. "До цієї проблематики ані МКЧХ, ані інші місії не допущені бойовиками, на жаль", - констатувала Геращенко.

Интересно, откуда эти все .... приблудные все знают об обитателях этой ветки и ваще ничего не знают о тех кто рядом с ними. Куда ездил Марбалей, Федосу снилось или нет, а Котлеткину, а Вертухаю? Но оно знает все про Фески, куда ездил, как с бабами у него. Тори Лилитовна фантазиями поделилась....

мог же прийти и спокойно все эти подробности рассказать.
не мог.
анекдот про: пидары сэр, напомнить?

это он сейчас служит, до этого серьезно волонтерил.
Мне непонятна истерика известной особы по поводу наших половина служит, половина волонтерит.
Я знаю, как здешние завсегдатаи перечисляют деньги на призывы из той темы, молча и не афишируя. Знаю, что зачастую получатель, зная что деньги из этой ветки, демонтсрантивно, вместо "спасибо" начинал еще громче орать про жополизов шакалатных, про тебе скока вернуть!!!! Это обычное кацапское охуение.
Люди волонтерящие из этой ветки , почему то в отличии от других, не орут об этом по поводу и без. Я не знаю почему. Я не знаю почему, эта жирная блядь, считает, что здесь нет служивших и воевавших, ей так проще. Большая половина у них из темы воюет. Ага. Список активных писателей гляньте. Тем не менее, всех, всех без исключения волонтеров, которые не строят бизнес или кусочничают (Лидакаин), а спасают страну: Здоровья вам,УДАЧИ, а Вестину Вечная память.
Игорь, СепСеп вам отдельно спасибо. И Пушарику, который еще тот конь, и тем кого не знаю лично или даже не слыхал о них. Будем жить!

:пиво::клас: Солидарен с высказанным.

Посмотрел сообщения от яйцетруса - нету нигде его поздравлений не только Марбалею, но и ни кому вообще. Только появился - сразу пришёл сюда подъёбывать, и ловить на слове всех. определённо гандон.

Вот видишь, мудило, мог же прийти и спокойно все эти подробности рассказать. Но ты пришёл с подъёбками, сепсеповну принижая, и разгоняя срачь. Ты то там, в своей теме Марбалея поздравил лично, или как ? Покажь ссылку, мудак.

И опять ты мудак, въехавший с разгона в забор, т.к. только вылез из своего Запертюйкино, а что здесь раньше происходило - не в курсе. Уж поверь - и Сепсеп, и Вибирбум, и Хоттабычь прекрасно знают за Марбалея.

Mason Lemberg
17 хв. ·
АНТИКОРУПЦІЙНО-АНТИБАРИЖНИЙ-АНТИКЛЕПТОКРАТИЧНИЙ ПЛАН ПЕРЕМОГИ:
Прогортав стрічку одного дєятеля за кілька останніх днів:
* 24 листопад о 10:00 ·Остання зима бариг у Раді
Друзі, я втомився чекати змін так само, як і ви. Цієї неділі, 27 листопада, я закликаю усіх, кому дорога доля нашої України вийти і показати цій владі червону картку.
* 27 листопад о 13:36 · Адміністрація Президента змогла заблокувати виствітлення нашої багатотисячної акції на всіх основних телеканалах країн....
* 27 листопад о 23:31 · Сумний приклад того, як мерзенно забрехалися всі олігархічні засоби масової інформації. І нічого дивного, одні належать Коломойському, інші - ригам, що втекли в Росію, і на всіх них є важелі у АП...
* 28 листопад о 16:35 ·Дякую тим небагатьом каналам, які порушили ембарго введене на наше висвітлення з боку АП. Те, що ембарго мною не вигадане ПІДТВЕРДЖУЄТЬСЯ І ЦІЄЮ ПУБЛІКАЦІЄЮ
* 29 листопад о 10:23 Нам заблокували всі канали, але фейсбук заблокувати не можуть, тільки за останній тиждень наші пости подивилися 5 мільйонів українців. Число підписників продовжує зростати зі швидкістю 10 тисяч на тиждень.
* 30 листопад о 22:42 Сумно це читати. Але я точно знаю, це дуже тимчасовий відкат. Наведемо лад у Києві і у нас буде набагато більше можливостей підняти Одесу.
* 2 грудня о 17:05 Ми вирішили запитати вас, який логотип повинен бути у РУХа НОВИХ СИЛ. Оберіть один з варіантів, або запропонуйте свій!
* Вчора о 21:26 Ми частково прорвали телевізійну блокаду: сьогодні на 24, а завтра на Еспресо.
* 13 год ·Керівництво "Еспресо ТВ" повідомило, що сьогоднішній мій ефір, на якому я повинен був говорити про скандал пов'язаний з Президентом і про нашу програму по виходу з кризи - скасовано, але обіцяли мене запросити найближчим часом. Це після того, як весь минулий тиждень по цьому каналу розповідали, як я розхитую Україну на замовлення Путіна. Сподіваюся, вони дотримають слово і все ж запросять мене, щоб як мінімум відповісти на ці звинувачення і донести до людей наш план прориву олігархічної блокади.
=====
Тільки мені здається, що я прочитав фейсбук якогось спеціаліста по рекламі/медіа-діяча, в якого явно розвинута шизофренія на фоні гіпертрофованого ЧСВ і яскраво вираженої імпотенції?

из Главного
Владимир Науменко2 часа назад
По сообщениям российских СМИ, российский авианосец "Адмирал Кузнецов" отогнал голландскую подлодку и про "плывет русский самолет".

Я расскажу самую логичную версию событий, те, кто дружат с логикой со мной согласятся, а остальные - мне похуй.
Кароче, к пароходу и человеку "Адмирал Кузнецов" НАТО решило приставить кого-нить. Во-первых, шоп наблюдал, во-вторых, потомушо не жалко. А не жалко НАТО голландцев, а чего их жалеть, если они меньше 2% ВВП тратят на НАТО, пусть хоть как-то понемногу отдают. Согласно расчетам, при попутном ветре и течении, пароход мог доплыть до Средиземного моря за каких-то полтора-два месяца. Там ещё какой-то был расчет штаба на то, шо авианосец спускается сверху карты на юг, но он, кажись, не оправдался. Земля - круглая. Тут как раз был попутный ветер и они все туда поплыли: авианосец, буксиры, эсминцы всякие, ну, кароче, все, шо не тонет. Как писал классик: "Едут и смеются, пряники жуют". Ну, и подлодка с ними. Голландская. Подлодка с "Кузнецовым" это, как прогулка по лесу с сетером. Подлодка туда-сюда носится, а пароход плывет с прогулочной скоростью, которая выдается, как державное достоинство. Очень удобная скорость для газет, у кацапов постоянная рубрика появилась, типа, пишут там: "Эскадра вошла в пролив Ла-Манш", на следующий день новые заголовки "Эскадра посредине пролива Ла-Манш", ещё день спустя, когда англичане стали уже как-то привыкать к тому, шо на горизонте шо-то дымит - "Эскадра покидает пролив Ла-Манш". А лодка носится - приплывает в Средиземное море, блядь, никого. Де же пароход? Назад к проливу, а вот же он. Опять в Средиземное море, бля, никого, назад к проливу, всплывает, приветливо: -Хуй! (Это по голландски - здравствуйте.) Пацаны, вам дрова нужны? -Да! -А нету. Нырнет и опять в Средиземное море. Ждет там ждет - нема парохода. Опять назад, всплывают - "Хуй!", в смысле здороваются, а кацапы пишут, мол, проклинает нас НАТО. Ненавидит. Кароче, как-то в очередно раз возращаются - смотрят уже тянут авианосец. Капитана, не знаю, как его там Ван Дирк какой-то, уже заебало Ван Дирка ждать, стал ночью подплывать к пароходу и незаметно подталкивать его к Средиземному морю, как дельфины утопающего. Тайно, канешн, патамуша воинский устав. Нельзя. Потом уже приказ пришел - не толкать, ждать на месте. Стоят они на месте ждут авианосец, день, два, три ждут. Хорошо, шо лодка голландская и немного травы ещё с прошлого раза осталось. Подымают перископ, смотрят - притащили таки родного. А этих уже реально на ха-ха пробило, смотрят они, как кацапы вокруг авианосца на самолетах кружат и ассоциация с мухами и говном, которое не тонет - ваще полная. Кароче, булькают они от смеха булькают, тока слышат рядом де-то "Бульк!" и рядом шо-то проплыло. Голландцы ржать перестали, косяк притушили и капитан Ван Дирк своему помощнику: "Wat is er gebeurd?". Типа, шо это было, шо это рядом проплыло. Помощник - на приборы смотрит, и отвечает: Русский самолет. Сцуко, думает капитан, вот это приход. Не обманул victualler (поставщик продовольствия). Реально злая трава. Ну ладно, думает капитан, я, но приборы-то не курят, приборы показывают - плывет русский самолет. Ессно, шо пробивает их на измену и начинают они в срочном порядке уходить. Отошли подальше, подняли перескоп, смотрят - а те глубинными бомбами по своему самолету хуярят. У капитана от уведенного уже в голове горизонт с ватерлинией смешался. Нашел он единственное логическое объяснение увиденного: Ван Дирк к помощнику, мол, ты шо, сцука, русским травы нашей дал? Под трибунал пойдешь, сцука... А тот - не, ниче не давал. Можете проверить. Капитан Дирк, мол, я, бля, ща проверю и забивает косяк. И все равно никакого логического объяснения. Може русские остреливают раненные и больные самолеты? Тогда почему они свой пароход не торпедировали? Не сходится ни хуя. Передал он в НАТО, так, мол и так, 3 самолета улетело, а один - уплыл. Шо делать? НАТО - капитану: ты шо, курил? А ну, дыхни. А само себе НАТО говорит, нахуй мы с этими планокурами тока связались. Плыви, кароче, домой. Так вот, голландцы и поплыли домой, а вовсе никто их не отогнал.

Хотят ли усские войны

Росія заблокувала в ООН перемир'я в Алеппо, Україна провела паралелі з Донбасом

Делегації Російської Федерації та КНР заблокували проект резолюції Ради Безпеки ООН про припинення протягом тижня бойових дій у сирійському місті Алеппо для доставки гуманітарної допомоги в постраждалий регіон.

Голосування відбулося в понеділок, повідомив Укрінформу речник Постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко.

"Сьогодні Росія і Китай наклали вето на проект резолюції, який був підготовлений делегаціями Єгипту, Нової Зеландії і Іспанії", - зазначив Ніколенко.

Проект резолюції, за його словами, "мав на меті припинити бомбардування сирійського міста Алеппо впродовж семи днів для того, щоб створити умови для доставки гуманітарної допомоги постраждалому населенню в цьому регіоні". Крім того, документ містив заклик припинити вогонь на всій території Сирії, а також відновити політичний процес з урегулювання ситуації в цій країні.

"Одинадцять членів Ради Безпеки, в тому числі Україна, голосували на підтримку резолюції. Росія і Китай – як постійні члени Радбезу з правом вето, а також Венесуела як непостійний член голосували проти, делегація Анголи утрималась", - уточнив український дипломат.

Він зауважив, що під час засідання Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко виступив з гостро критикою дій російської сторони. Він, зокрема, наголосив, що РФ і сирійський режим, який вона підтримує, бомблять мирне населення, прикриваючись боротьбою з тероризмом. Крім того, український постпред порівняв ситуацію навколо Алеппо з тим, що Росія чинить на сході України.

"Росія використовує на Донбасі ті ж самі методи, що й в Сирії - спочатку розв'язує агресію, а потім намагається стати посередником", - заявив Володимир Єльченко.

Нагадаємо: це вже шостий випадок з початку війни в Сирії, коли Росія накладає вето на проекти резолюцію по ситуації в цій країні.

Іван Виговський
10 хв ·
Ну вот и сбылось - антикоррупционеры слились в жарких обьятиях с рыгами, а Сирожа уже ж и доверительно поведал Портнову, что ̶п̶о̶л̶ы̶ попы помыты и ждут хозяина. Старого доброго хозяина.
И тут на меня нахлынули воспоминания. И вспомнил я где и когда впервые услышал истерический крик
- А ведь ничего не меняется, какая разница кто Президент?
И вспомнил я от кого этот крик услышал.
Кто меня читает, тот знает, что Ющенку я не особо симпатизирую. Так, что это пост не в защиту бывшего Президента - это так, воспоминание. Напомню и вам этот крик, о сыне Президента Андрее, что мол не на такой машине ездит и телефон у него дорогой. И что, мол, какая разница?
А помните, кто все это кричал?
Конечно, это наш старый знакомый - Сирожа тогда свои рейтинги у плебса подымал. У Сирожы тогда машины не было, да и телефона подозреваю тоже. А очень хотелось все это иметь.
Сынок, теперь у тебя все это есть. Тебя еще тогда прикупили и заставили петь. Вот ты и поешь, ну а Витька Янукович тебе и квартирку и статус честного оппозиционера подарил.
Овоща то уже нет, а попу ты еще долго будешь подставлять всякой швали. Пока не состаришься или не посадят. Второй вариант он по-любому лучше - хоть нае@ешся вдоволь...

Глава «ДНР» хоче завоювати всю Британію

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що метою бойовиків є завоювання Великобританії.

Відео зі словами Захарченко опубліковано на YouTube, – повідомляє Апостроф.

Ватажок ДНР заявив, що бойовики повинні захопити не тільки Київ і Берлін, але і всю Великобританію. Також він сказав, що злом «російської долі» є англосакси.

Також Захарченко висловився за необхідність РФ захопити ті території, які раніше входили до складу Російської імперії.

Нагадаємо, Олександр Захарченко пообіцяв захопити місто Слов’янськ.

Читайте більше тут:

:рл:

Назад
Зверху Знизу