Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
не пойму, ты считаешь что НАШИ ментополицаи не могли накосячить и не поставить человека?
Но , лично моё мнение, Авакову пора уходить, в свете последних назначений от Черемухи до Деевой...
Кто в замен? Та хоть тот же позывной Маршал
А шо Арсенчик в фейсбуке еще не отписался?

не подписан я на него

имхо - если посмотреть её обязанности (шототипа протокольной службы), то фиг с ней.
вопрос в способе назначения, как и Черемуха. Тот аттестацию не прошел, не думаю, что он одинок. И ничего. Куда уже задумываться дольше?

Для тебя ещё раз - я жду больше информации, и не обвиняю пока никого (это потом), и тем более не говорю, что надо расстрелять кого то.

а где я говорил, что надо расстрелять кого-то?

Причём тут осеменитель к Библии ?

ну наверное к тому же, к чему и шкаф к заведению общепита)

Блин, нарываюсь, но.... Тот, что на вокзале в жёны позвал... Чем отличается? Погоны с "ДМБ", аксельбанты... Морды позатирать - и одинаковые. Ряженные. Хай бы у меня попробовал в такой форме уволиться. До костей на локтях и коленях протёр бы. И в этом и поехал. Совок неистребим. Покажите мне одного хотя бы с бундесвера, или штатов вот так же ... размалёваного...

соглашусь. дембеля и там, и там одинаково похожи на генералов швейных войск

Не, пока токо А.Геращенко и..Стогний):

"Три підрозділи поліції перестрілялись між собою в селі Княжичі Броварського району Київської області... Поки що події виглядають наступним чином. Карний розшук влаштував засідку на домушників в покинутому будинку. Але в сусідньому - спрацювала сигналізація і на виклик приїхала група ДСО (колишній "Титан"). Ось вони-то і були тими, хто спрацював професійно і чітко! Вони, як годиться, швидко прибули на виклик і перевірили не тільки той об'єкт, але і прилеглі, де могли сховатися злодії. І затримали... співробітників УГРО. В цей час новий (!) спецпідрозділ "Корд" вирішив, що це бандити розшуковців затримали", - написав він. Читайте також Стрілянину під Києвом, що забрала життя 5 поліцейських, розслідуватиме прокуратура У той же час журналіст задається питанням, у чому «логіка командирів»: «Вони не бачили спецекіпірування? Розмальованих автомобілів ДСО? Хто відповідав за зв'язок між підрозділами під час спецоперації - він пішов курити або таких тепер взагалі немає?! Коротше, замість того щоб служба охорони МВС доставила затриманих в райвідділ, а там би їх не розсекречуючи забрали... Почалася бійня. В ході швидкоплинного бою вбито 2 співробітника КАРО, 2 співробітника ДСО і один спецназівець "КОРДа". А справжні, домушники з боку з подивом спостерігали за цим замісом. І втекли на двох джипах». У поліції стверджують, що злодіїв затримали, але, за даними Стогнія, пред'явити докази цього поки відмовляються.

Блин, нарываюсь, но.... Тот, что на вокзале в жёны позвал... Чем отличается? Погоны с "ДМБ", аксельбанты... Морды позатирать - и одинаковые. Ряженные. Хай бы у меня попробовал в такой форме уволиться. До костей на локтях и коленях протёр бы. И в этом и поехал. Совок неистребим. Покажите мне одного хотя бы с бундесвера, или штатов вот так же ... размалёваного...

так и тут что-то не слышу стеба по поводу присутствия священника

6cce550eda17.jpg
[/URL][/IMG]

Зря ты fesky втягиваешься с явными провокаторами в споры.
Примеры Бабульки, Владимира и др. ничему не научили?

А шо робыть ? Снег во дворе почищен, вы все молча читаете, тема вниз скатывается, нужно подымать. Тему. :)

Карний розшук влаштував засідку на домушників в покинутому будинку. Але в сусідньому - спрацювала сигналізація і на виклик приїхала група ДСО (колишній "Титан"). Ось вони-то і були тими, хто спрацював професійно і чітко! Вони, як годиться, швидко прибули на виклик і перевірили не тільки той об'єкт, але і прилеглі, де могли сховатися злодії.
Бред какойто.Зачем ДСОошники стали обследовать соседний дом?если только в соседний дом не вели следы от охраняемого обьекта.:confused:

а как при переменах будут назначать тех молодіх и перспективніх, которіх так хочет "народперемен"?
а их без перемен тоже не назначают, разницы нет, но хотя бы особо одиозных можно убрать. Черумуха уже пенс давно.Я не путаю Нац Полицию и МВД

Но , лично моё мнение, Авакову пора уходить, в свете последних назначений от Черемухи до Деевой...
Херасе... Пойду на всякий случай к мачте принайтовлюсь, а то при такой качке всякое может случиться)

Ну вот, а теперь попробуй избавься от мохнорылого,
шо отсвечивает в теме, как у себя дома))

Он и без меня здесь уже с неделю яйцами грушу околачивает. :)
Всё же лучше он, чем его сменщик - Федос.:іржач:
Что там у них было с бабулькой - я как то не отслеживал это, не владею вопросом, а так, вообще то , тему оживляет, Я если и не стропроцентно "за", то стопроцентно не"против".

Тарас Чорновіл
13 хв ·
Те що сталося в Княжичах - жахлива трагедія. П'ятеро молодих правоохоронців загинули через тупу неузгодженість між підрозділами й службами. Не на фронті, а тут у мирному тилу...
Я не хочу нічого коментувати й поспіхом когось звинувачувати, бо не вважаю себе спеціалістом у цій галузі. Просто співчуваю рідним та близьким та закликаю до цього інших. Давайте не бруднити пам'ять про загиблих політиканством. Тим більше, що слідство веде прокуратура, тож можна сподіватися на безсторонність.

Стогний сообщает в больнице умер шестой полицейский

Фига се...душа в душу...
Шантажировал он её при всех, шо обнародует личную переписку..
Такой себе Грязный Гарри - беспринципный подонок и негодяй.
Ну чертилло в общем, по нашему если))

Активисты "Автомайдана" выехали на акцию протеста "АвакOFF" за отставку министра внутренних дел Украины Арсена Авакова. Об этом говорится в сообщении организации в Facebook. Стоит отметить, что акция не имеет отношения к сегодняшней смертельной перестрелке в Княжичах, в результате которой погибли пятеро силовиков, о чем сообщалось ранее. Акция "АвакOFF" была анонсирована заранее, еще 29 ноября.
Полный текст читайте здесь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу