Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
"Победобесие круглый год"

Ну теперь до 9-го мая успокоются. Или там еще какие то победоносные даты есть?

Это он в этой теме ещё о ленине-создателе Украины не успел рассказать.

Буквально сегодня в обед мне один черт про это начал рассказывать. :D

Перфокарты им что ли в мозг вставляют?

А новый год?

Мы же, вроде, уже давно согласились, что Саакашвили - одно из самых больших разочарований и несбывшихся надежд.
Міша сам в ахує. Мені кажецця шо його спєцом кинули під танки. Обком послав контролірувать нову не злочинну владу-а ті його швиронули в саме пекло-Припортовий завод, два порта, контрабасові потоки 7 кілометр. Де ще такий конгломерат можна найти в Україні? Хіба шо Закарпатьська область, і то не дотягує. Так шо Мишко "рвонув как на 500-і спьокся"...

Драсьть! А Дваццтретьефевраля? Там и ленточка на открытке, и гвоздики, и танки.

Dmitro Vovnyanko
36 хв. ·

Саакашвілі подав у відставку.

Я оце намагаюся зрозуміти, радіти чи збурюватися? Власне, а що зробив Саакашвілі на своїй посаді? Повалив кілька парканів - так, що власники явно швидко відновили їх по суду? Збудував палац "шлюб за кілька хвилин" в той час як "розлучення - не менш як кілька місяців"? Посидів у наметі біля траси?

Дороги поремонтував? По-перше їх не тільки на Одещині ремонутють, а по-друге до села де мешкають мої родичі дорогу востаннє ремонтували, схоже, в часи совка. Криміногенна ситуація поліпшилася? Якось не помітно. Область якісь скажені економічні результати показала? Та ні, не було такого. Митниця ім. Марушевської запрацювала? Оцінки результатів її роботи якось край суперечливі, і мабуть єдине чим запам'яталася ця митниця - постійними сварами Марушевської з Насіровим.

Ну, ще Маша Гайдар у Міхо радником побула...

У мене взагалі складається враження, що єдине чого добився Великий Грузин - це того, що якщо у 14-му його ім'я промовляли з придиханням всі, включаючи автора цих рядків,то зараз його згадують лише з іронічною посмішкою.

Але ж в Грузії - вийшло!

А в Грузії, милі мої, у Міхо був парламент який штампував ті закони які треба було Міхо, був Сакварелідзе з елітними сорочками/куртками/джипами, в якого бізнесмени зразу каялися в корупційних злочинах, були розігнані акції опозиції, закритий опозиційний телеканал і ще багато цікавого. І ще - величезні кредити США, які дозволяли затикати чимало дірок. І країна розміром з 2,5 Київські області, керувати якою можна було просто в ручному режимі.

В Грузії було реалізоване як раз те, що я називаю прогресивною диктатурою.

І от практика показує, що коли такого прогресивного диктатора ставять в умови вільної преси, країни розміром з Францію, громадян, які щойно перемогли на Майдані і системи коли він не може писати закони під себе, не може затикати пельки незгодним і мусить за кожен слизький крок відповідати по суду - результатів з такого прогресивного диктатора стає...

Ну от як раз, як з Саакашвіли в Одесі. Не більше.

Какой мозг?

В Грузии существуют два противоположных мнения о деятельности Саакашвили. В западной столице (Батуми) его боготворят, в восточной (Тбилиси) к нему относятся весьма прохладно. Ненависти к нему я там не встречал, но думаю, что ее можно встретить в остальных городах.

Цимес в том, что он взял абсолютно все деньги страны и вложил их в Батуми, создав там в пределах одного города (не всего) рай на земле (ну, по крайней мере, всё для этого сделав), а на сдачу, на то, что осталось, немного приукрасил Тбилиси.
Учитывая, что это два приличных города посреди абсолютно нищей, разрушенной страны, я и сделал вывод об обратной пропорции любви к нему и вложенных средств.

В Одессе бы он, возможно, и мог что-то создать, но доступа ко всем деньгам Украины у него, к счастью, для этого не было, а именно такова цена превращения города прошлого в город будущего. Не было у "витрины" шансов без соответствующих жертв со стороны остальной страны. Сначала реально нужно отстроить экономику, а потом уже решать подобные вопросы.

Міша сам в ахує. Мені кажецця шо його спєцом кинули під танки. Обком послав контролірувать нову не злочинну владу-а ті його швиронули в саме пекло-Припортовий завод, два порта, контрабасові потоки 7 кілометр. Де ще такий конгломерат можна найти в Україні? Хіба шо Закарпатьська область, і то не дотягує. Так шо Мишко "рвонув как на 500-і спьокся"...
Отож. Под танки кинули, а гранату дать позабыли.

Останнє редагування:
Или там еще какие то победоносные даты есть?
А 23 февраля? День, коли гєроічеська новонарождьонна красна гвардія под умєлим руководством Дибенка рванула від німців от Пскова і тікала аж до Ярославля.... То вже тіпа "прадєди убєгалі", то же мощний празднік для кацапів!

Ми плекаємо Донбас у серці,
Споконвіку був він українським.
Не кажіть на зрадників «донецькі» -
Україну зрадили чужинці.

Оселившись в Вінниці чи в Бучі,
До нової ми звикаємо землі.
…Ми, донецькі, всім такі незручні –
Там – бандери, зараз – москалі.

Нас цькували родичі й сусіди,
Нас тягли за комір «на подвал»,
Нам плювали в очі живоїди…
…Хто нам тільки в душу не плював!

Зграя земляків, як дикі воші,
Що не мають серця і жалю…
Дай їм волю – залюбки на площі
Власноруч наділи б нам петлю!

Ми не стали шістками ДиРи,
Хоч Донбас поплив кудись, як острів.
За блакитні й жовті кольори
Тричі нас виводили на розстріл.

Натовпи пішли до «ватних» лав,
Нас було замало - одиниці!!!!
Надівали нам на голову чувал
За єдиний «злочин» - українці.

Ми поїхали… залякані і босі,
Кинувши незібрані валізи.
А сусіди-стукачі ще й досі
З наших шаф витягують білизну.

Живемо без даху і образи,
Віримо, що прийде час розплати,
Коли бачимо сусід з Донбасу
В наших капцях… прущих на Хрещатик.

Оселившись в Хусті чи в Хоролі,
Не лікуємось, як кажуть, часом.
Як і всі, згинаємось від болю,
Коли воїнів везуть з Донбасу.

Оселившись в Чопі чи в столиці,
Ми боялись докору, осуди…
А сусідка нам принесли паляницю
І заплакала: «Нещасні люди..»

…Ми плекаємо Донбас у серці,
Споконвіку був він українським.
Не кажіть на зрадників «донецькі» -
Україну зрадили чужинці.

Їх колись везли й везли на шахти
З Брянську, Омську, Вологди, Ростову..
І зникали рушники і плахти,
Крок за кроком відступала мова…

Їхали в Донбас череповецькі,
Їхали з Калуги, Костроми…
Не кажіть на зрадників «донецькі»,
Бо донецькі справжні – ми!

Не питають Кравчука і Кучму:
«Що ж ви банді продали Донбас?»
… Ми, донецькі, може і незручні…
Та незламні… не здолати нас.

Тетяна Малахова

На Львівщині стартували міжнародні військові навчання «Кленова арка-2016»
Військові маневри триватимуть близько двох тижнів.

У понеділок, 7 листопада, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки понад двісті українських, польських, литовських та канадських військовослужбовців взяли участь у церемонії відкриття багатонаціонального командно-штабного навчання «Кленова арка — 2016». Про це інформує прес-центр Міноборони України.

Зазначається, що Збройні Сили України на навчанні представляють воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ. За словами співкерівника навчань з української сторони підполковника Ігора Скибюка, переважна більшість військовослужбовців-десантників мають досвід участі у бойових діях в районі АТО.

«Багатонаціональне навчання «Кленова арка-2016» сприяє поглибленню співпраці та зміцненню відносин у військовій сфері між Україною, Польщею та Литвою. Українські військовослужбовці здобули цінний досвід бойових дій і готові ним поділитися з нашими військовими партнерами. Впевнений, що спільні зусилля будуть ефективними й успішними», — зазначив підполковник Ігор Скибюк.

До маневрів залучений особовий склад управління литовсько-польсько-української бригади під командуванням заступника командира полковника Володимира Юданова. А у ролі головних інструкторів та посередників виступають досвідчені офіцери ЗС Канади.

«Роль канадських інструкторів під час «Кленової арки-2016» в першу чергу полягатиме у наданні наставництва для військовослужбовців литовсько-польсько-української бригади і приданих підрозділів задля досягнення повної оперативної готовності. Під час навчання військовослужбовці з різних країн співпрацюватимуть, навчатимуться і ділитимуться набутим досвідом», — наголосив співкерівник навчання з канадської сторони підполковник Джон Вудгейт.

Військові маневри триватимуть близько двох тижнів. Вони сприятимуть покращенню міжнародних військових відносин між збройними силами країн-учасниць і підвищенню рівня взаємодії багатонаціональних сил.

«Розвиток подій у світі і Східній Європі засвідчив актуальність і необхідність проведення таких навчань, адже у наш час однією зі складових забезпечення національної безпеки є участь у системі колективної безпеки. Наявність підготовленої боєздатної військової складової є важливою умовою, яка здатна забезпечити дотримання міжнародного права і виконання міжнародних договорів. Ми демонструємо готовність та здатність спільно відповідати на гібридні загрози, тренуємо визначені багатонаціональні компоненти та національні елементи системи оборони в управлінні операціями з реагування на кризові ситуаці»ї, — підкреслив керівник навчання, командир 80 окремої десантно-штурмової бригади полковник Володимир Шворак.

Планується, що під час «Кленової арки-2016» командний склад одного із батальйонів ВДВ, офіцери якого нещодавно повернулися з району проведення АТО, у складі багатонаціональної бригади набуде навиків для виконання операцій з підтримки миру. Також десантники опанують міжнародні операційні процедури у багатонаціональному військовому середовищі.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Во-во...Давно это заметил.Впечатление такое что что-то некоторым подмешали.Вчера ещё были нормальными людьми,гнали на совок,а сегодня вдруг такое.При этом никакие пояснения не проходят,если прижать к стенке либо висяк головного мозга,у тех,видимо,кто посовестливей,а остальные Чуркина включают.

=

Управлять Одесской ОГА будет 27-летняя зам Саакашвили

Саакашвили на посту главы Одесской ОГА временно заменит его 27-летняя заместитель Соломия Бобровская.

Об этом она сообщила Realist’у.

Бобровская отметила, что в облгосадминистрации не удивились решению губернатора.

«Глобально для нас не стало сюрпризом решение Михеила Саакашвили уйти в отставку. Мы ожидали это на фоне всех политических событий, которые идут из Киева. По сути, сейчас на Банковой (Администрация президента — ред.) меняют три вертикали власти в Одесском регионе», — сообщила Боборовская.

На вопрос Realist’а уходит ли Саакашвили в партию «Хвиля», она не смогла ответить четко.

«Он остается в политике и будет строить политическую силу в регионе. Очевидно, что не от „Блока Петра Порошенко“. Саакашвили инициировал создание партии („Хвиля“ — ред.), но лучше дождаться его заявления по этому поводу», — сказала она.

Зам Саакашвили уточнила, что готова поддерживать политический курс экс-губернатора, но пока остается на своей должности.

«Я буду поддерживать его в политическом плане. Но сейчас в наших задачах — максимально поддерживать хозяйственную работу, поддерживать область», — подытожила Бобровская.

В понедельник Саакашвили подал в отставку с поста главы Одесской ОГА. Чуть ранее об отставке заявил начальник полиции области Гиорги Лорткипанидзе.

Летом экс-заместитель генерального прокурора и прокурор Одесской области Давид Сакварелидзе совместно c еще одним бывшим замом генпрокурора Виталием Касько объявили о создании партии «Хвиля». Саакашвили считают идеологом создания этой полтсилы.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Некий Гейссман вижит, популизм явно не зная значения слова, и перевыполнит бюджет еще.
Уподобляйся кумиру своему.
Юлю наслушались? Заявления Гросмана касаются бюджета на следующий год. Как то, что определяется, как "популизм", соотносится с событиями, действиями, которые ещё не наступили? Действующий министр озвучил план! Не выполнит - тогда флаг вам в руки!

В Грузии существуют два противоположных мнения о деятельности Саакашвили. В западной столице (Батуми) его боготворят, в восточной (Тбилиси) к нему относятся весьма прохладно. Ненависти к нему я там не встречал, но думаю, что ее можно встретить в остальных городах.

Цимес в том, что он взял абсолютно все деньги страны и вложил их в Батуми, создав там в пределах одного города (не всего) рай на земле (ну, по крайней мере, всё для этого сделав), а на сдачу, на то, что осталось, немного приукрасил Тбилиси.
Учитывая, что это два приличных города посреди абсолютно нищей, разрушенной страны, я и сделал вывод об обратной пропорции любви к нему и вложенных средств.

В Одессе бы он, возможно, и мог что-то создать, но доступа ко всем деньгам Украины у него, к счастью, для этого не было, а именно такова цена превращения города прошлого в город будущего. Не было у "витрины" шансов без соответствующих жертв со стороны остальной страны. Сначала реально нужно отстроить экономику, а потом уже решать подобные вопросы.

Вот где боготворят Михо, так это в Сванетии. Он сумел навести там порядок.рассказывали, что до него люди массово уезжали оттуда, нищета, разгул бандитизма, отбиралось имущество, не было света. Он буквально за несколько месяцев пересажал весь криминал. Опять таки построили дороги ,которых там никогда не было (даже при советской власти), начали развиваться курорты. Даже бесплатно построили гостевые дома для желающих начать свое дело. Так что его вспоминают с большим теплом, а про нынешнюю власть говорят, что ничего для людей не сделали.

... Опять таки построили дороги ,которых там никогда не было (даже при советской власти), ... Так что его вспоминают с большим теплом, а про нынешнюю власть говорят, что ничего для людей не сделали.

у нас вот тоже дороги строят (даже там где они лежали со времен совка) делают капремонты (вернее замены на современные) коммунальных сетей... и че? все гнобят пороха :незнаю:

Лемберг. в точку
Дивує не реакція соцмереж на заяву Саакашвілі про відставку, дивує що ця реакція є такою, як була вже 150 раз у випадку інших 150 "народних героїв".
Істерики, крики, воплі, слюні "На кого ж ти нас залишаєш???" "Злочинна влада, тиранія гребе під себе!11", "Відставкою____прізвище_____ Порох зливає _________ область, регіон, Маріуполь, Широкіно" ...
Це реально дратує.
Дратує не тільки тому, що ці примітивні рефлекси вже дістали, огидно на це дивитися.
Дратує не тільки тому, що в головах прихильників оцих всіх ідолів спокійно і одночасно уживаються 2 взаємозаперечні тези: 1) "Йому не давали", 2) "Той хто прийде буде красти" при тому, шо відставка ще не прийнята і кандидатів ще немає.
Як же ж буде красти невідомий кандидат, якщо в нього немає повноважень на цій посаді і йому нічого не дають робити? Чи все ж таки є повноваження, то чому ж тоді ідол нічого не зробив?
Як би там не було, скільки б плачів Ярославни не було, факт залишається фактом:
За півтора року на посаді, Саакашвілі попри тони власних обіцянок, попри підтримку Президента, попри субвенції з державного бюджету на дороги, попри те, що мав свого прокурора, начальника поліції і керівника митниці (чого не мав ніколи жоден інший гебернатор), не зробив НІ-ЧО-ГО.
Результат роботи - нуль, якщо не мінус.
Прийшов. Обісрався. Свалив.

все равно как-то подленько получилось. крымские татары ведь братья наши, а ты..
А я готов выслушать замечания от лица крымских татар.

Скажу тебе по секрету у крымскиз татар к скреповым узурпаторам из Московии счета не меньше чем у руських-украинцев.И платить прийдется скреповым по счетам и тем и другим.
Так шо одиннарот не пролезет можешь даже не пытаться.:)

Денис Андрус з Denis Andrus.
15 хв. ·

И опять зрада летает над Украиной. "Саакашвили убрали!", "Саакашвили ушел!", "Михо устал бороться с шоколадной бандой!"
Друзяки!
Месяца два назад я уже предупреждал, что следующим и уже "последним" аргументом станет Саакашвили, который постарается раскачать ситуацию до перевыборов.
Перевыборы сейчас нужны только одному человеку, чье имя самозабвенно поют фанаты на стадионах, начиная с дуэта фанатов Металлиста и Шахтера.
Все.
При этом Саакашвили провалит и эти выборы.
А в пользу они пойдут только реваншистам: Юле, рыгам и Коломойскому.
Вот и все.
Только не надо мне рассказывать, как он старался, а ему все время мешали. Сначала ему мешал Яценюк, потом Гройсман, и все время Порошенко. А еще регионалы, автомайдан, таможенники, бессовестные водители фур и отсутствие вдохновения.
Он - разрушитель. Он - может что-то сломать. Но не построить.
Зы. Кстати, Коломойского он из Одессы выгнал, за что ему спасибо.

Частично Вы правы, но я бы хотел немного усложнить ту упрощённую картину, которая нарисована.
Буду говорить, естественно, только от себя. В 13 году я много поездил по Грузии, просто путешествовал на своей машине. Так вот, двойственное отношение к М.С. там везде: и в Батуми, и в Тбилиси, и в провинциальных городках. Многие люди очень хорошо о нём отзывались, многие очень плохо, до ненависти, но практически в се признавали, что для страны он сделал очень немало. Как сказал один человек в хевсуретии: " Миша будет сидеть в тюрьме, но он поднял Грузию с колен."
Нужно учитывать, что до Саакашвили страна лежала буквально "ниже плинтуса". После него она тоже бедная, но в сравнении с тем, что было — небо и земля.
Деньги, и немалые, что давал Запад, Михаил вложил не только в Батуми и Тбилиси. По всей стране построено много хороших дорог, отреставрировано много старинных монастырей и храмов — приманка для туристов. Там есть, к примеру, такой городок — Сигнахи, он полностью отреставрирован для западного туриста.
Абсолютно нищей и бедной я бы Грузию не назвал, безусловно.
Ненавидят его там или те, кого он безжалостно удалил от привычной кормушки (а это четверть страны, как минимум), или вата. Ну, ещё те бизнесмены, которых он второй раз ограбил. (Мне один деловой человек рассказал, что в самом начале Михо пришёл (ну, не сам конечно) к богатым людям и сказал: или я вас уничтожаю, или даёте половину того, что награбили государству, а со второй половиной остаётесь, и работаете дальше, но уже честно. Поразмыслив, люди согласились. потом, через пару лет, он вновь пришёл к ним с требованием отдать часть прибыли. И тут уже началось недовольство. :)
Сааакашвили — диктатор, как уже здесь говорили, и он у себя работал такими методами. Запад на это закрывал глаза. Думаю, он и в Одессе решил так действовать, но здесь не получается так. У нас ведь суды, прокуратура. :)
На самом деле, завершая сей длинный спич (ого, сколько написал! :) ), я скромно выскажу своё личное мнение: у нас не получится сломать всю эту хрень, которая скопилась, без диктатуры. Можно было это сделать реальной революцией, но это большая кровь, да и проехали уже те месяцы.

кстати, на россии сейчас тоже разделение по этому признаку.
Одни считают, что мы разные народы, а значит хуйло делает все правильно и в крыму и на донбассе.
Другие считают, что мы один народ, и значит хуйла надо за такие дела судить.
Я за вторых, если что
Ху@ла судить надо за преступления перед человечеством.:баран:
Тут тоже с тезисом одиннарот такой же пердь в лужу как и с Лениным основателем Украины и Сталиным спасителем украинцев.
Готовьте новые версии.Эти несерьезны.:)

Назад
Зверху Знизу