Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Были. По поводу войны Соловьёва с этим, который патлатый, с Эха Москвы.Біло фсе..кроме новостей с РБК
Который не был нарушен, на видео прохожие продолжали мирно идти.Я вот к чему это.. По моему это сойдёт ему с рук.Є посягання на громадський порядок, а це інше!
Тому і шукають свідків, а як мінімум буде адмінка (як я вже писав)Который не был нарушен, на видео прохожие продолжали мирно идти.Я вот к чему это.. По моему это сойдёт ему с рук.
Это если с оружием неправильно... А было ли вообще у него в руках оружие? Уж очень оно пыхкало тихо. Как бы так не оказалось что этот студент далеко не балбес, и знал что делает, что привлечь его за это нельзя будет.Но шума много. Чего и хотел.Тому і шукають свідків, а як мінімум буде адмінка (як я вже писав)
По моему уже этого достаточно для того чтоб у граждан в балаклавах рожи перестали быть в балаклавах, но оказались несколько испачканными подстилающей поверхностью.40 невідомих осіб у балаклавах завалили за допомого екскаватора паркан військового аеродрому і покрали частину майна. Звісно ж, що їм нічого не було. На відео є також кадри, на яких особу у формі ЗСУ, що наближається до невідомих, запросто відштовхують як вівцю і відправляють "як мальчіка нє мєшать".
Верно рассуждаешь!
Но тогда возникает вопрос: для каких целей создано Министерство ИНФОРМАЦИОННОЙ ПОЛИТИКИ? Лапшу на свою зарплату жрать?
Какой канал в прессинге целенаправленной пропаганды противостоит 112-му со стороны государства?
Стаття 174. Стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку
UkropSteel @steel_ukrop 5 ч.5 часов назад
Еще
Наши союзники отработали M252A1 81mm на отлично из района Авдеевской промзоны.
U.S. Dept of Defense
Хороший троллинг ваты. Она с радостью уже бросилась опровергать)Слабо, шагающие роботы мне понравились больше