Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
А можно просто ВСЕМ сейчас прекратить?
Вот, просто взять и ПРЕКРАТИТЬ!
Он был не прав тогда. Он искренне извинился. Признал.
Каждый божий день кто-то кого-то поучает. Заипало.
И, главное, каждый считает, что он, поучая, НЕ принимает участия в сраче. Ага канешна)))
А оппонент ВСЕГДА считает, что именно он НЕ срется, а защищается.
Ага, канешнажэш-2)))
Два хохла - три гетьмана, йопта:ганьба::ганьба::ганьба::ганьба::ганьба::ганьба:
Всем - пис! Иначе нам всем - писденс((

Тарас Чорновіл
1 год ·
Демократична опозиція, кажете? З фракції Самопомочі за бажання мати право на власну думку виключили нардепа Наталію Веселову. Нагадаю, вона не підтримала відверто провокаційну й проросійську позицію фракції та проголосувала за президентський законопроект щодо Донбасу. Це вже далеко не перше вигнання інакодумців із "найдемократичнішої" фракції.
А ще, пригадую, Березюк щось розповідав про "тотальну атаку на свободу слова". Тут уже і я мав змогу двічі переконатися в їхньому власному "димократизмі". Андрій Садовий, коли ще тільки займався бізнесом, а про владу лише мріяв, створив свою локальну медіа-імперію. Що і як у нього тепер функціонує у Львові, не моніторив, а от київський ресурс каналу "24" ще певний час дивився. І не тільки дивився, але й бував там гостем до певного часу. Канал цей перебуває під управлінням вірного соратника Садового Андрейка. Добре його знаю, ніби адекватний чоловік, але ж навряд чи самостійний, хоча таку річ, як самоцензура теж ніхто не скасовував.
Так от, повторюся, колись мене часто запрошували на "24", коли я ще стримано-позитивно чи нейтрально відгукувався про Самопоміч і Садового. Коли розкритикував Андрія Івановича за "позицію страуса" під час урядової кризи, раптом зник із гостьового списку. І це при тому, що стараюся дотримуватися неписаної етики - на конкретному каналі не нападати на його власників - Садового на його ресурсах ніколи не зачіпав.
І от раптом через майже півтора року якась необачна гостьова редакторка таки мені зателефонувала й обережно запитала, чи не міг би я до них прийти на програму про майбутнє Саакашвілі. Але превентивно перепитала: "А яка ваша позиція?" Коли коротко окреслив свою позицію, хвилинку панувало вимушене мовчання, а потім так розгублено: "Ну ви ж розумієте... я пораджуся й передзвоню..." Ага, досі радиться.
Отака свобода слова й самовираження.

Тарас Чорновіл
10 хв ·
За всім оцим "шоу косовороток та кокошників" (ну це я вже Петра Порошенка майже процитував) ми якось пропустили мимо уваги надзвичайно хороші результати в нинішній Раді цього тижня. Це, до речі, одна з причин, чому не варто її дочасно розганяти - нинішні, коли їм пару разів під зад копняка дати, таки спроможні приймати потрібні країні рішення. А потенційна наступна (станом на цей період) Рада, якщо соціологи не обманюють, навіть на формальну коаліцію навряд чи спроможеться, про які вже там реформи говорити.
Тож без надмірної деталізації вартує оглянутися, що все ж проголосували в Раді цього тижня. Поки що допис №1 - про перше важливе досягнення минулого пленарного тижня.
Спершу зі скандалами й кількома неприємними аспектами пройшла таки процесуальна реформа (її не дуже точно називають ще судовою). Але головне - відкрито шлях для присяги нового складу Верховного Суду й переходу до заміни всього складу судів двох нижчих рівнів. Ті, кого нинішня корумпована й паралізована система задовольняє, розказували купу страшних історій про "драконівські" норми закону. Мовчать про те, що основні перестоги надумані й переважно можуть стосуватися тих поодиноких справ, де судяться представники нашого політичного класу. Насправді ж, проблеми виникнуть у недобросовісних відповідачів, які нині роками затягують процеси. Якраз прості громадяни, які не можуть найняти наддорогих адвокатів на зразок Сердюка чи Власенка, сьогодні не мають шансів відстояти свої права, а з реформою такі можливості значно зростають. Найчастіше наші крикливі політики захищають себе самих, але прикриваються гучними лозунгами про народну справедливість.
А ще дуже неприємно виглядає вся ця істерія навколо кількох сумнівних нових суддів ВСУ. Зараз майже весь склад абсолютно одіозний, а в новому складі навіть рада з доброчесності чітко визнає, що до 80% взагалі нема застережень, а щодо решти зауваження дуже неоднозначні. Не виключаю, що певна кількість недобропорядних суддів таки проникли, але той крик, який знімають окремі політики та любі друзі Ситника, дискредитуючи весь майбутній склад суду й ні словом не згадуючи нинішній, пригодований - це вже вершина ницості.
Але добре, що всупереч такому запеклому опору реакційних сил минулого (вічно ті самі Родіна-Батьківщина, Самопоміч та Свобода), комплекс законів таки було прийнято. Одна серйозна проблема, що виникла, пов'язана з поправкою Лозового щодо скорочення термінів. Я вже писав, що саме через затятий саботаж реваншистів процес прийняття перетворився на повний хаос - так і пролізла дуже недоречна поправка в загальному списку, який озвучував Князевич перед фінальним голосуванням. Ті, хто бачили, як ця поправка пройшла в закон, на екстра-політичні закиди всяких наємів чи чумаків хіба пальцем біля скроні порутять, але щось із цим таки робити треба. Піддавати ризику конче необхідний закон ніхто не стане, але є інший прийнятний варіант - Президент підписує зміни до кодексів і одночасно вносить в Раду невідкладний законопроект про скасування сумнівної норми.
У будь-якому випадку це таки була перемога здорового глузду над мракобіссям та авантюризмом.

Срочно надо какого то ватника.

За что, гостарбайтер? За то что люди меня поддержали? Ты ебанутый?
Ну ось бачиш який ти неврівноважений,а подумай тепер, як це залагодити без образ.
Саме цікаво шо почали шапки горіти на других які бездумно тебе підтримали.
Треба задуматись чому, зрадафіли таємні хочуть смерті Україні.
Ти хоч і не добрий но ти виявив зовсім фальшивих і шкурних людей.

Вова, был бы кто то другой, я бы еще подумал. Но тебя не раз ловили на клоноводстве и банили даже за это. Скажи, что это не так.

Ты не только подлый, ты еще и тупой?:незнаю:

ОБРАТИСЬ С ЖАЛОБОЙ НА МЕНЯ ЗА КЛОНОВОДСТВО! Ну обратись! И вали!

Типово
А можно просто ВСЕМ сейчас прекратить?
Вот, просто взять и ПРЕКРАТИТЬ!
А якщо тебе образять,так як я колись це зробив в 14,но це ясно із за твого підпису не розібрався но вибачався.
І шо б ти робила.

А что мне надо было сделать? Выпороть себя плеткой? Передо мной даже так никто не извинился. Ты в том числе.

Извинись передо мной за вчерашнее хамство. Слабо? Ото ж. А я извинился. Как бы там ни было. Вот взял и извинился. Хотя не считаю себя виноватым.
А это запросто.
В твом стиле.
Я прошу прощения за то, что назвал тебя идиотом. Хотя я не считаю себя виноватым и много человек написали мне в репу, что ты реально идиот. Но я всё-таки извиняюсь, хотя и продолжаю думать так же.

Уверен, что тебе сейчас намного легче.
Я же извинился.

А заступитися нема сил,чи ти також в списку лайканутих.
Це не срач це байдужість до людей
Это и есть срач!!! И никак иначе! Кто будет за меня заступаться и разводить срач, накидаю буряков!!!!!!!!!!!!))
Низкий поклон тем женам, которые выдержали без мужей с кредитами и долгами, с детьми и родами!
Повернись живим
15 год ·
АРТЕМ ПОЛЕЖАКА
Як ти підеш на війну?
У тебе ж борги і кредити!
У тебе дружина і діти!
Як ти підеш на війну?
Як ти попреш у бій?
У тебе ж задишка і нирки!
У тебе живіт і печінка!
Як ти попреш у бій?
Як ти будеш вбивати?
Ти ж врізать не вмієш в рожу!
Ти муху вбити не можеш!
Як ти будеш вбивати?
Як ти будеш вмирати?
Ти ж силою духа кволий!
Ти в бога не вірив ніколи!
Як ти будеш вмирати?
Так я піду на війну.
Бо є в світі інші кредити,
Бо в мене жінка і діти.
Так я піду на війну.
Так я попру у бій.
Бо м’язи пора розім’яти,
Бо треба живіт зігнати.
Так я попру у бій.
Так я буду вбивати.
Бо бачив я їхні рожі,
Це муху я вбити не можу.
Так я буду вбивати.
А вмирати я не збираюся,
Бо в мене борги і кредити,
Бо в мене дружина і діти,
Бо в мене задишка і нирки,
Бо в мене живіт і печінка,
Бо врізать не вмію в рожу,
Бо муху вбити не можу,
А бог – то моя Україна,
Тож бережи мене, Боже!..

Дмитрий Чекалкин
33 хв ·

#ПоребрикNews
россия (страна-террорист) – это 1/8 часть суши, со всех сторон окруженная цивилизацией.

- Владимир Владимирович, Ким Чен Ын звонил, поздравил с днём рождения!
- И всё?!!
- Ещё Мугабе.
- Ну вот! А говорили, меня никто не любит!
(Дядюшка Шу)

Тётя Роза:
xуйло будет внесен в Книгу рекордов Гиннеса, как самый настое&енивший всем человек в мире.

xуйло принял Россию бедной и с трагическим прошлым.
А оставит её — нищей и без всякого будущего.

россия (страна-террорист) — это один Раб на галере и почти 140 млн рабов без галер.

Тот, кто должен получить пожизненный срок, будет баллотироваться на четвертый. Чудны дела твои, Господи!

Одним не нравится, что xуйло вор.
Другие гордятся, что он самый крупный вор в мире.
Люди-то в россии разные.

2044 рік, відбуваються кровопролитні бої між Сибірською Народною республікою, Кубанською Народною республікою і королівством Московія за право проведення ювілейного параду побєди

f7ghjh.jpg

все що треба знати про "хороших расеян"
dfdd4e.jpg

но он же не написал "издохнут"? Что плохого в "выдохнут", если нам реально тяжело "дышать"из-за раши?

Может я что-то не понимаю,объясните...

зы. человек не дорожит??? честью ,но хочет бывать в Украине. Странно по-меньшей мере.

Зы2. Если на заборе написано"хер",это ж не значит, что это ПАП написал. Где и кто брал интервью и кто опубликовал?
Спасибо.

Это и есть срач!!! И никак иначе! Кто будет за меня заступаться и разводить срач, накидаю буряков!!!!!!!!!!!!))
Низкий поклон тем женам, которые выдержали без мужей с кредитами и долгами, с детьми и родами!

Ось шо дає стрес,люди починають думати.
Я технік і гарно тобі відписати не зможу,всі твори в школі я списував.Ти но ображати в фрумі ,вибач,давай будем розумніші.
Одне знаю тільки в спілкуванні є сенс а не в простинях.
Но в них також є сенс,не треба новини шукати,зайшов і читаєш.

...

Может я что-то не понимаю,объясните...

...

він хороший расеянин, він поважає ваши почуття та не їде до криму. пока. чекає, от коли загоітся у вас рана, коли ви змиритесь з тисячами загиблих у війні з рашкою, от тільки тоди він поїде до криму. от якось так :незнаю:

Представь себе ситуацию, когда ты искренне извиняешься перед человеком, которого вроде бы и не обижал. Просто он с какого-то хрена на тебя надулся.
Серьёзно? Вот так оно и было?
Гофера как обычно ни за что обидели?
Он ведь сам сказал, что ни за что.. так как же может быть иначе, да?
А то, что его до этого вежливо и многократно просили не постить здесь херню в неадекватных количествах, это как?
И его ответы в том духе, что, мол, имею право.
Ни за что обидели человека, да?
Я ещё раз повторяю, что если вам приятно в новостной теме рассматривать сиськи и фотки какого-то сериала на каждой странице, то ради Бога..
Но я сюда прихожу как раз за тем, чем эта тема и должна была быть заполнена, то есть новостями.
И выискивать новости во флейме дерьма мне неудобно. Кроме того, я обычно сижу на форуме с рабочего места, вокруг ходят люди. Мне неприятно, что люди могут увидеть, что я на рабочем месте смотрю фотографии обнаженки.
И дальше... о том, КОГО он выпилил из темы.
Калина старательно и регулярно заполняла тему именно тем, чем она должна быть заполнена, то есть новостями.
Здесь не так много людей, которые делают это регулярно.
Именно новости, а не сиськи, создают посещяемость темы и поднимают её важность для форума и для всего медиапространства страны.
И если кто-то тут заявляет, что он тут побеждает в инфовойне, ибо не лясем-трясем, выбивая из темы новостной контент и забивая её сиськами, то стоит уточнить у этого человека, против кого именно он ведёт эту инфовойну.
Хорошо, все понемногу тут флудят не по теме, но только один человек делает это с сознанием своего права и вслух гордится тем, что пишет не по теме.
Что это?

Вторые сутки пылают станицы

Бенефис одного юзера

Жах

він хороший расеянин, він поважає ваши почуття та не їде до криму. пока. чекає, от коли загоітся у вас рана, коли ви змиритесь з тисячами загиблих у війні з рашкою, от тільки тоди він поїде до криму. от якось так :незнаю:

Каждый видит то что хочет видеть.:незнаю::D

Фіналіст українського проекту "Голос.Діти", соліст популярного бойз-бенду "MBAND" Микита Кіоссе, якого називали українською відповіддю Джастіну Біберу, потрапив у базу злочинців українського центру "Миротворець".

Про це свідчить його анкета в розділі "Чистилище".
Йому закидають свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим.
"Незаконна гастрольна діяльність", - сказано в анкеті.
Так, артист виступав в окупованій Ялті.
Зазначимо, що продюсером і засновником групи є Костянтин Меладзе.
Вот не понимаю. Українська відповідь Джастіну Біберу ебашит петь в Крым. Нахуя????
И ведь отмазка будет типа "А что, Крым - не Украина?"

ну и что в этом не то?
Я не в коем случае не одеваю ему нимб,но мною он не был замечен в ура-патриоизме,наоборот жжёт напалмом,и в самом этом интервью он показывает свою позицию-ему важно бывать у нас...имхо-бабки тут не главное.ХЗ,может это он сказал в том самом ключе,но с сарказмом,в стиле чёрного юмора.ХЗ,ХЗ:незнаю:
хорошо бы видео,ща попробую поискать...

Ты не только подлый, ты еще и тупой?:незнаю:

ОБРАТИСЬ С ЖАЛОБОЙ НА МЕНЯ ЗА КЛОНОВОДСТВО! Ну обратись! И вали!

Вова, это не мои проблемы. Создавай хоть 50 клонов. Это проблемы администрации форума. Я еще раз говорю -- тебя на клоноводстве ловили не раз и банили за это. Если им интересно, они тебя еще раз поймают. А если не интересно, то это их проблемы.

У каждого писателя есть свой почерк. Айпи можно менять. Но почерк не поменяешь.

Я не знаю как клонов вычисляют на этом форуме, но когда у меня был форум я их вычислял легко. Я тебе секрет открою -- администрация видит не только твой айпи, но и айди. Вот айди ты хрен когда поменяешь, если только не с разных машин пишешь, или не переставляешь с одной машины сетевую карту. Но у тебя на это ума не хватит. Потому и палишься.

А якщо тебе образять,так як я колись це зробив в 14,но це ясно із за твого підпису не розібрався но вибачався.
І шо б ти робила.

На сто страниц бы не развозила. Я сразу же спросила у тебя тогда. Ты сразу же извинился. Всё. Точку поставили тут же. А вот коалиций не собирали - ни ты, ни я. Я вообще не люблю ссориться. Ни с кем. Если мне человек неприятен или я ему - я просто не буду общаться. Но я не буду ни его поучать, ни навязывать свое видение мира ему. Не вижу смысла.

Все. никому больше не отвечаю. Никого не учу.
Хотите друг друга раззадоривать и доводить до "всё, я ухожу" (кстати, тот еще детский сад, ага) - давайте, сритесь.

Мартин Брест
43 хв ·
Как говорит Богдан Чабан: "Иногда нужно включать донецкого". Сам-то он и не выключает его почти, несмотря на хипстерскую внешность и милую улыбку))
У Богдана есть свой отдельный, персональный враг. Просто у него дом - в оккупации.
Можно много раз говорить " так Донбассу и надо", "выбрали Януковича ", "сидели на шее всея Украины". Сейчас модно небрежно кидать "Лугандон", цедить "Домбабве" или сплевывать "ДыРы".
Сами типа виноваты... Призвали войну в свой дом... Бэхи останавливали... Урки, кроты, и как там еще, как называют людей с Донбасса?
Я родился и вырос в Горловке.
У нас, урок и кротов из Горловки - рукотворный водопад. И старенький автодром между Строителем и Комсомольцем. И никогда не работающий кинотеатр напротив магазина "Огурчик", и мы, что странно - даже и не подозреваем, что он должен работать.
И нет ничего красивее заросших лесом терриконов, нет ничего светлее засыпанного угольной пылью рассвета и нет никого более одинокого, чем те наши, кто остался там.
Никто и никогда не ждал так, как ждут они. Каждый, сука, день. Каждую минуту. Пока мы тут страдаем хуйней, а уебаны делят власть и бабки, устраивая показуху - они смотрят на нас в ахуе, они не верят своим глазам... но все таки продолжают ждать.
Что однажды, хер его знает когда, вечером, очень нескоро, какой-то смуглый дядька в замасленной пиксельке соскочит с бэхи, сунет в рот помятую сигарету, прищурится и как-бы про себя пробормочет: "Ні хуя собі... Ізваріно..."
Иии... меня царапают эти дебильные прозвища. Мне не похуй, у меня это не Лугандон и не ДыРа, у меня это - Донбасс.
У меня дом - в оккупации.

Назад
Зверху Знизу