Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Порахуй амортизацію взуття і витрачений час, і часто-густо виходить, що дешевше у одному місці скупопуватись, ніж йти
+1 Психологія, а не економіка рулить. Як мене це дістало, пів дня ходити по базару, щоб бути впевненим що не пререплатив (я про себе, як що)
"Господи, как же они смогут нас защищать?"- думала я , глядя на стоптанные кроссовки одного и кирзовые ботинки образца 1965 года другого.
" Хоть бы хватило денег на все . Берцы купила, носки купила, спальники и лекарства друзья передали, еще тактические перчатки , на 2 - 3 пары может останется. Макароны, крупы, консервы, теплые одеяла, подушки, карематы..."
И только играющие желваки и злой блеск в глазах солдат не позволили мне разреветься и опустить руки.
2017г.
"Господи, не дай нам задохнуться и оглохнуть от пуканов, которые будуть лететь из- за поребрика 24 августа"
А вы идите, хлопчики, идите, чеканьте шаг . Да так, чтоб у врагов кровь стыла. А мы порадуемся.
Нужен ли нам парад? Иногда дебилы и не такое спрашивают
Мотор-Сич Надежду показал.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
а не тратить часть жизни на муки выбора
Он сегодня был на форуме в 11 часов. Во, сила воли...Шо там с Вованом, давай колись.
Шо там с Вованом, давай колись.
З яким,пиши точніше.Чи ти мене в зрадофіли записав.Шо там с Вованом, давай колись.
Та ладно, сила воли... Обидка плюс упрямство колоссальное)))Он сегодня был на форуме в 11 часов. Во, сила воли...
Адреса: тут рядом
Из: Ukraine
Де це "рядом" напиши,чи боїшся.
З яким,пиши точніше.Чи ти мене в зрадофіли записав.
Так,я ніколи не вмів твори писати мені писала сусідка.![]()
Да то он под своим ником был в 11, а под другими так и не вылазит отсюдава,Та ладно, сила воли... Обидка плюс упрямство колоссальное)))
Та ладно, сила воли... Обидка плюс упрямство колоссальное)))