Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Просто в наших краях, легче и проще вырастить зерновые, подсолнечник, кукурузу, но не свеклу, при том любую.

Свеклу выращивают на россии. У нас испокон веков выращивали буряк.

=====

З.ы. У меня один товарищ окончательно йобнулся на почве укроинофобии. Он уже три года не ест борщ с буряком. Вот принципиально. И называет это щами.

Я говорю -- дурак, томатную пасту убери, потому, что в щи томатную пасту не кладут.

========================

З.ы. З.ы. Засекайте время. Через неделю эта же история появится на ватных пабликах с точностью до наоборот. :D

У нас испокон веков выращивали буряк.
))) тогда в наших краях бурак, і ще кажуть трапка, бурак, банькрат)))

В мене теща, покійна вже, Царство їй небесне, родом з Россії, років з 50 прожила в Миколаєві, потім останніх пару років з нами в селі. Так от , коли ми її привезли до нас до хати, перші її слова були : " Да! Вкусно у вас на Украине, кушать готовят!!!" , у жінки аж мову одібрало, та після паузи, видала : " а ты где последние лет с 50 прожила???" Хоча, коли новини по ТБ дивилась, та ще й з Россії, то xуйла ругала, казала: " шо он, собака , брешет!!!" )))

Перший заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко на зустрічі заступників глав зовнішньополітичних відомств країн "нормандської четвірки", яка відбудеться завтра, 30 травня, в Берліні, порушить питання про невиконання Росією Мінських угод.

Про це повідомила речник МЗС України Мар’яна Беца.

"Завтра в Берліні відбудеться зустріч на рівні заступників міністрів закордонних справ країн-членів "нормандської четвірки". Від МЗС буде перший заступник міністра - Вадим Пристайко", - сказала речник.

"Головна тема, безперечно, - це ситуація на Донбасі і обговорення усього комплексу питань імплементації Мінських домовленостей. З нашого боку, безперечно, буде доведено інформацію щодо ескалації на Донбасі, щодо невиконання Росією Мінських домовленостей. Станом на сьогодні жоден пункт не виконаний, і як ви знаєте, лише за вчора було приблизно 48 обстрілів, поранені українські військові, тому, звичайно, будуть порушуватись усі ці питання", - додала вона.

Також речник українського зовнішньополітичного відомства сказала, що важливою складовою цієї зустрічі буде введення французької сторони у курс справи у зв’язку з обранням президентом Франції Еммануеля Макрона.

"Звичайно, сподіваємося на якийсь результат для того, щоб готувати на більш високому рівні зустріч, але... ми не прихильники проведення зустрічей заради зустрічей. Це все залежить від того, наскільки ефективно пройде ця зустріч завтра і чи буде досягнуто якийсь результат. Зустрічі заради зустрічей нам не потрібні. Росія має виконувати Мінські домовленості. Це той документ, єдиний, який зараз існує, і є шляхом для мирного врегулювання ситуації на Донбасі", - наголосила Беца.

"Для нас зараз головне - це тиск на Росію з боку всіх країн-членів "нормандської четвірки" для того, щоб Росія виконувала Мінські домовленості", - підсумувала вона.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

29 травня усіх загиблих військовослужбовців, які загинули в авіакатастрофі на горі Карачун, вшанували скорботним мітингом та салютом.

Они упали не на Карачуне. Они оттуда вылетели. Упали они ближе к поселку Васильевская Пустошь.

Кульчицкий, конечно был грамотный генерал. И боевой. Это категория не кабинетных генералов. Он во внутренних войсках Украины отвечал за боевую подготовку. Он постоянно был на полигонах.

На Майдане вел себя вяло, ибо понимал, что происходит. После Майдана не изменил присяге и остался одним из основных руководителей внутренних войск.

Про него еще книжки напишут.

Было два человека, которые удержали внутренние войска Украины под контролем Киева. Один из них Кульчицкий, второго по личным причинам называть не хочу.

Если бы не Кульчицкий, у нас сегодня не было бы Национальной Гвардии. Мы бы ее проебали и она бы сейчас воевала против нас в Донецке.

А погибли конечно глупо. Хотя умной смерти не бывает. Знали уже, что у Гиркина есть ПЗРК и все равно на Карачун на вертолетах летали.

Не знаю.

В Кремлі швиденько заступилися за "брехливих пропагандистів"

Прес-секретар Путіна заявив, що не згодний із заявою Макрона про російські телеканали

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на РИА "Новости".

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі не згодні з висловлюваннями французького лідера Еммануеля Макрона про російських ЗМІ Sputnik і RT.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Владимир Голышев
1 год ·
Если коротко, Макрон получил от дрожащего старика ВСЁ, что хотел.
Причём самый ценный подарок xуйло ему сделал в самом конце - когда взмолился о снятии санкций. И Макрон на этом поставил точку.
Ровно то, что ему нужно перед выборами! Теперь из рук НФ и правых выбит важнейший козырь. (При том, что сам Макрон лишь повторил, что условия ослабления санкций прежние - деэскалация на Донбассе.)
Ну а "язык тел" и расшифровывать не нужно - и так всё понятно.
Самый сильный момент, на мой вкус - макроновское "я не привык повторять". Почти также веско, как жегловское "я сказал".
(22-я минута на видео)
И демонстративная порка дуры, заикнувшейся про RT и Sputnik.

Я давно заметил что некоторые вещи,которые здесь обговаривают, через день-два имеют реакцию. Некоторые словечки,опять же,которые здесь всплыли вдруг на ток-шоу появляются и у всяких раскрученных фейсбук-писателей. Тема,похоже,читается.

Да, есть чуть-чуть))
Вот, к примеру, аналогию вконтактика и одноклассников с персональной липецкой фабрикой я первый раз увидел у Хутчиш в соответствующей теме. А потом уже, дня через два, на фисбуках каждый второй постил)))

После бегства Януковича Кульчицкий лично обзванивал всех командиров частей материковой части Украины, напоминая о присяге. Ни одна часть ВВ на материковой части в полном составе не перешла на сторону сепаратистов. В Мариуполе отбивались до последнего. Даже в Луганске офицеры и контрактники расстреляли боекомплект, переехали автоматы БТРом, погнув стволы, отпустили солдат срочников по домам и ушли на контролируемую Украиной территорию.

И очень жалко, что в Крыму Тигр, Тень, Скат и Лаванда предали Родину.

))) тогда в наших краях бурак, і ще кажуть трапка, бурак, банькрат)))

В мене теща, покійна вже, Царство їй небесне, родом з Россії, років з 50 прожила в Миколаєві, потім останніх пару років з нами в селі. Так от , коли ми її привезли до нас до хати, перші її слова були : " Да! Вкусно у вас на Украине, кушать готовят!!!" , у жінки аж мову одібрало, та після паузи, видала : " а ты где последние лет с 50 прожила???" Хоча, коли новини по ТБ дивилась, та ще й з Россії, то xуйла ругала, казала: " шо он, собака , брешет!!!" )))

Да не ломайте язык, пишите по русски.

Мы тут все свои.

Я вон тоже по русски пишу.

gah0ef.webp

Ну, свиней же не только картохой кормят. Иди режь ботву, немного зерна, немного другой срани. Свиньи в принципе всеядные. Они к еде не привередливые. Пожрут все, где есть белок. Даже людей. Если предварительно разделать.

Вы здесь в интернетах вообще от жизни отстали.:D Мелкие фермеры, у кого 20-30 голов свиней, дают в день пару черпаков какой-то хрени,от которой они растут и набирают вес за несколько месяцев. А картошкой, ботвой и остальным, кормят пару хрюх для СЕБЯ.

Да, есть чуть-чуть))
Вот, к примеру, аналогию вконтактика и одноклассников с персональной липецкой фабрикой я первый раз увидел у Хутчиш в соответствующей теме. А потом уже, дня через два, на фисбуках каждый второй постил)))

Да ну, это же на поверхности! У каждого из нас есть своя "фабрика", у кого-то простаивает, ждет лучших времен, у кого-то прибыль приносит, кому-то убытки. Это было понятно давно. Разговоры о газе, пока не перешли на реверс(?) , о мобильной связи и т.д.

Президент Российской Федерации, авторитарный самодержец Кремля Владимир xуйло в очередной раз опозорился, назвав дочь Ярослава Мудрого Анну, мать которой была шведкой, "нашей русской королевой Франции", сообщает "Диалог.UA".

Мало вериться в прокол на таком уровне... Скорее всего специально так сделали чтобы тему раскручивать "мышебратьяадиннарот".

Фотка xуйла. Свежая.

eha5aj.webp

Комментарий

tetyana holodovska‏ @holodovska 4 год4 години тому
У відповідь @Julius_ALF

Двойники закончились-пошли тройники����

Мелкие фермеры, у кого 20-30 голов свиней, дают в день пару черпаков какой-то хрени,от которой они растут и набирают вес за несколько месяцев.

Я попрошу. Не херни, а витоминизированный комбикорм. Хорошая вещь, кстати. Буржуи сейчас чего только не придумают.

И да, делают его на основе того же самого буряка и зерна. Витамины добавляют.

Вот, к примеру, аналогию вконтактика и одноклассников с персональной липецкой фабрикой я первый раз увидел у Хутчиш в соответствующей теме.
(гордится собой) еще чуток и мировая слава!!!! (меняет носки на свежие и чистит именной кастет) :іржач:

Если коротко, Макрон получил от дрожащего старика ВСЁ, что хотел.
да, что-то совсем уныленько хуйло выглядит. Тварь: Боритесь за отмену ограничей, честную конкуренцию...
Скотина, а побороться с ЕС экономически честно не захотел, бо гнилой ТС никакой конкуренции не представляет.

Я попрошу. Не херни, а витоминизированный комбикорм. Хорошая вещь, кстати. Буржуи сейчас чего только не придумают.

И да, делают его на основе того же самого буряка и зерна. Витамины добавляют.

Хорошая вещь? Жаль,что не могу тебе по кусочку сала из одного и того же места,но от разных свинюшек,на пробу дать... Этот, примерно, разница во вкусе,как подсолнечное масло и масло для двигателя внутреннего сгорания...

Тарас Чорновіл
2 год. ·
Таки мав включення на ЗІК. Але вже в кінці другої години й на тему, яка мене менше всього цікавить - про премії у високопосадовців. Там відповів коротко щодо законодавчих обставин, які самі ж нардепи могли б усунути. А перша тема в цій годині були обшуки в Яндекс в Україні. У студії була Острікова зі Садомазопомочі. Саме так обзиваю, бо вигляд у неї весь ефір був саме під таку назву - якась скривлена, ображена. Кожна позитивна новина в таких людей викликає приплив жовчі - фізично видно. Вона там таку ахінею несла, що дійсно було б що відповісти.
Але й на темі премій Острікова теж наговорила. Запевняла, що нардепи премій не отримують. Я тоді відповів, що це просто інакше називається - компенсація витрат на здійснення депутатської діяльності. Сума - понад 17 тисяч гривень на місяць. Ввела цю доплату постановою Кабміну ще прем'єр Жуля Тимошенко. Я не був упевнений, чи нардепи не скасували цю виплату, коли скорочували собі зарплати вдвічі. Острікова виявилася не дуже мудрою, замість змовчати, та й забулося б, почала обурюватися, що це я бач не звітував, а вони всі звітують, бо ж такі всі дуже чесні.
Бреше пані. Насправді всі офіційні потреби депутатів (проїзд, житло, зв'язок, канцтовари тощо) оплачує нардепам держава. А давати гроші виборцям, про що зізналася пані Острікова, - це взагалі то підкуп виборців та ще й за державний кошт. А я звернуся до Голови Верховної Ради Андрій Парубій з громадським запитом про офіційно надані до минулого місяця пані Остріковою звіти про витрату таких коштів. Щоб не брехала.
І ще дещо про мораль. Так, усі депутати від 2005-го року отримували цю доплату, я не виняток - чесно каюся. Але ж ми всі були "злочинна влада", а не зразки чесності й добропорядності, як наша Садопоміч. І ще - тоді в Україні не було війни, країна спокійно розвивалася, зростав середній клас, не було до мільйона біженців. Тому не плутайте своє грішне з чужим.
5 поширень

Назад
Зверху Знизу