Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Автор теми Автор теми Лужков
  • Дата створення Дата створення

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Так вот преступления УПА - никогда не позволят им стать героями в глазах большинства украинцев. Что не понятного?
Скажіть, будьласка, скільки людей служили в УПА за весь час її існування і скажіть скільки із них скоїли злочини? Злочини скоювали і деякі радянські солдати, то що тепер, зневажати усіх радянських солдатів? Звісно ж ні.

А ми своє забрали. Яке нам діло до сраних ляхів, коли їх просили пропустити через свої кордони радянські війська на допомогу Чехословаччині, то ті відмовили, пригрозивши війною. Ну і *** з ними.
А шо не так? Віддайте ляхам взад те, що у них кляті комуняки відібрали. Як так в дупі свербить.

Яке "своє". Коли це Галичина(Королівство Русь) була у СРСР?

та не, миллионов 40-90, не меньше.:yahoo:

Шо? Не нравится? Вникай...

зы. Ты боишься люстрации, не?

Schönschreiben;31789360 сказав(ла):
Ви совок-********, а ніякий ви не українець.
Ах так.. Радует, что я не украинец в том смысле, которое вы в это вкладывает. Никогда не хотел относиться к убогим;)

00061eat.webp

s640x480.webp

0005x155.webp

Дык они для большинства не герои, это все соцопросы показывают.
У 2010 році, коли проводили вибори, а по суті наймаштабніше соцопитування, виявилося що для більшості герой це Янек. Ось вам приклад того як добре наш народ розбирається у складних питаннях.

Скажіть, будьласка, скільки людей служили в УПА за весь час її існування і скажіть скільки із них скоїли злочини? Злочини скоювали і деякі радянські солдати, то що тепер, зневажати усіх радянських солдатів? Звісно ж ні.
Одного факта Волынской резни достаточно, чтобы никогда и не при каких обстоятельствах не признать их героями. Я допускаю, что там были нормальные люди, которые просто защищали свою землю от тех, кого считали врагами - но не более. Героями их за это называть нельзя.

Оскорбляет оппонентов.

Дегени -це образливе слово? :eek:
Ой, вибачте, але я не знаю усі новомовні російські слівцята. Я-то важав, що Sinatra - то культурна людина, та не використовує лайливі слова. Що? Невже я помилився?
Sinatra, так що таке "дегени"? :)

Ах так.. Радует, что я не украинец в том смысле, которое вы в это вкладывает. Никогда не хотел относиться к убогим;)
Немає нічого гіршого, ніж бути маргіналом совкового типу.

Увы.
Маска наносного интеллекта и фальшивой интеллигентности с данного персонажа смылась, как грим.

До чого такий пафосний слог? Людина сказала про якісь стада дегенів, але не пояснила, хто саме вони є. Я припустив, що то його родичі.

Schönschreiben;31789641 сказав(ла):
Немає нічого гіршого, ніж бути маргіналом совкового типу.
Нет ничего хуже, чем считать свой народ убожеством, которое способно только резать мирных жителей в Польше, служить фашизму и всегда получать люлей от регулярной армии.

Schönschreiben;31769681 сказав(ла):
Помиляєшся, совок.
Совок - это то, чем твой дедушка чистил ******ам сортиры в галицких селах. Фото поцелуя - в студию.
1308817054.webp

:іржач::іржач: Гейдрих никогда так не был близок к провалу, написав письмо Мюллеру на русском.:D

Даже Европа подтвердила зверства УПА!!!

дивні ви, русскіє...
як вам кажуть що демократія, цінності европейські то ви плюєте на ту европу а як мова за упа так вам европа наймиліша.
упа - то наше, українське.
вам варто було б своє захищати а не чуже.

смешно читать этот бред, националисты нарисовались, гордятся чем то! а чем можно в нашей стране гордиться, кроме лесов ,полей и рек?машины убогие липим, аппаратуру ваще не выпускаем, дороги гавно, да ни хрена не делаем!

Отож бо й воно. Маргінальні совки - лентяї та бездарї, безвільні тулуби, що живуть лише заради того, щоб справляти свої природні потреби. От через таких людей Україна і знаходиться в сумному становищі.

Нет ничего хуже, чем считать свой народ убожеством, которое способно только резать мирных жителей в Польше, служить фашизму и всегда получать люлей от регулярной армии.

То таке непогано підходить і до радянської армії.

Назад
Зверху Знизу