Ага, понятно, в 14-м быть большинством было кошерно, а в 19-м нет.![]()
То есть даже смысла написанного не понимаешь? Ну в принципе все очень логично

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, понятно, в 14-м быть большинством было кошерно, а в 19-м нет.![]()

Это было до и будет после.
В ПАСЭ те-же Нидерланды голосуют за Россию...
SWIFT закрыли России? Нет. А яблоки и креветки то такое...
коли у 2017 році було визволено 74 українця Порошенко каже: "Ми з вами здійснили чудо: 74 українця повернулися додому нашими з вами зусиллями" та получає купу лайна, за те, що типу піариться на полонених...2.Заслуга Президента в тому, що він повернув на Батьківщину українців, яких вирвав із кремлівських застінків. І тепер, кожний військовослужбовець ЗСУ буде впевнений в тому, що, якщо він потрапить у будь-яку халепу держава і його не залишить.
ось цікаво що б це означало? і чого я не розумію?як не розуміють і інших простих речей.
Щиро співчуваю нашим розвідникам - але щоб зло було покарано, треба знищити Мордорську федерацію та розвісити на гіляках її керівництво разом за найактивнішими вояками/пропагандистами (плюс не забути про "українських гнид"). Але цей сценарій на сьогодні (з урахуванням результаті виборів) - малоймовірний. Гадаю, нам треба або змиритися з тим, що справедливості не буде, або докорінно змінювати цей світ (чи принаймні, здійснювати справедливість локальними методами - як наші брати ізраїльтяне).На Росію відпустили Юлію Просолову, ту, що підірвала у Маріуполі українського контррозвідника Полковника Хараберюша. Її вина була повністю доведена, підкріплена відеодоказами.
Цікаво, нормально почувають себе розвідники коли бачать, що результат їх роботи був марним, а за вбивство їх побратимів ніхто не несе ніякої відповідальності?
Вікторія (символ U + 270C ✌ «victory hand» в Unicode[1]) — поширений жест, що означає перемогу або мир. Показується вказівним і середнім пальцями руки, спрямованими вгору у формі латинської букви «V».ось цікаво що б це означало? і чого я не розумію?
То есть даже смысла написанного не понимаешь? Ну в принципе все очень логично![]()
У нас тут було вже дуже багато вилито лайна на Зеленського петерастами... І це, чергове, гівно...Ви даже не помічаєте як для Вас відкрили вікно Овертона і незабаром, Ви вже будете захищати створення новороссіі, виправдовуючи дії Зеленського, тим що "не Порошенко"
раджу подивитися відео. там дууже цікавий діалог.Вікторія (символ U + 270C ✌ «victory hand» в Unicode[1]) — поширений жест, що означає перемогу або мир. Показується вказівним і середнім пальцями руки, спрямованими вгору у формі латинської букви «V».)⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

По подобным тебе можно диссертацию писать о том, настолько человек может быть тупой. Есть факт - все дела - это проверка заявлений портнова. Портнов - это рыг, который соратник януковича и который вынужден был бежать в рашку и сидел там 5 лет. И только после выбора клоуна смог вернуться. Когда дела строчит такой персонаж, у которого просто огромная личная обида ко всему - это конечно же не политическое преследование, нет.
Чисто риторически, тебя то уже забанили - а можно пример наживаться на поставках?

та Ви шо!? оце теж у головах петерастів?Вона тільки буде існувати в головах петерастів.
почему это?

детский садОnly for you, because you are a champion:
По качану

ось цікаво що б це означало? і чого я не розумію?
?t=543

Не, в детском саду и то инглиш лучше знаютдетский сад

по второму разу...не понял….я думал, что Савченко сидит
А сам готов поплыть на корабле через Керченский пролив? Вероятность попадания в плен 200%
ось цікаво що б це означало? і чого я не розумію?
?t=543

Да ну нахуй! Это же как надо перевернуть сознание, чтоб такую херню считать героизмом?я уже писал, что никто не хочет быть статистом. Но все хотят быть героями. Сейчас, чтобы стать героем, нужно сдаться в плен. А чтобы стать статистом - нужно осуществить мега сложную военную операцию

Гори такое будущее в ядерной войне.Давайте вывесим в красных уголках военных частей и учебных заведений портреты с нашими новыми героями. Чтобы молодёжь знала на кого ровняться.А то телека и тырнета - недостаточно.
В тебе вибір, солдате: Бути героєм, або бути статистикою. Обирай своє майбутнє (с)