Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Из-за перевода фильмов на украинский язык началось банкротство кинотеатров

• Автор теми Автор теми Valeiio
  • Дата створення Дата створення
гх!! Будемо дискутувати що таке хліб та збіжжя?
Вы не могли бы просто ответить мне?.. это не превышает ваших возможностей?..
Нет, если это вещь непосильная - я откажусь от своего любопытства... я ж не изверг...

Вы не могли бы просто ответить мне?.. это не превышает ваших возможностей?..
Нет, если это вещь непосильная - я откажусь от своего любопытства... я ж не изверг...

З гречки певно ніякий!!

Посилання видалено

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Посилання видалено

Грамотність та система освіти, це трохи різні поняття!! Ви сказали, що грамотність зменьшилась! Чому? За якими показниками?
Я ж не держстатуправління щоб оперувати показниками :D
Можу навести приклад. Одна моя добра знайома зараз є завучем одніє школи - вельми типового закладу. Колись зайшла мова про грамотність нинішньої молоді і вона запросила мене до свого кабінету де показала заяви, що пишуть молоді вчителя. Боже ж мій! Щоб в одній заяві за моїх часів вчитель робив 7-8 елементарних помилок?:eek: Пробачте, це - вчителя! А що тоді казати про рівень простих людей? До речі, я колись у нашого кадровика теж брав почитати писульки робітників - ще страшніше ніж я бачив у знайомої в школі. Та що казати - до мене приходять молоді люди після інституту, з вищою освітою, одиниці можуть без помилок написати документ.

Я ж не держстатуправління щоб оперувати показниками :D
Можу навести приклад. Одна моя добра знайома зараз є завучем одніє школи - вельми типового закладу. Колись зайшла мова про грамотність нинішньої молоді і вона запросила мене до свого кабінету де показала заяви, що пишуть молоді вчителя. Боже ж мій! Щоб в одній заяві за моїх часів вчитель робив 7-8 елементарних помилок?:eek: Пробачте, це - вчителя! А що тоді казати про рівень простих людей? До речі, я колись у нашого кадровика теж брав почитати писульки робітників - ще страшніше ніж я бачив у знайомої в школі. Та що казати - до мене приходять молоді люди після інституту, з вищою освітою, одиниці можуть без помилок написати документ.

Хочете вдповідь на ваше питання?

Телевізор винний!! В сесесер не було телеьачення, от люди і читали книжки, а тепер в тєлік пяляться!!

З гречки певно ніякий!!
Посилання видалено

Посилання видалено

ЗБІЖЖЯ, -я, с. 1. Рослини та зерно хлібних злаків.
2. розм. Майно, речі (хатні, особисті); пожитки

Хочете вдповідь на ваше питання?

Телевізор винний!! В сесесер не було телеьачення, от люди і читали книжки, а тепер в тєлік пяляться!!
От тут згодний! І комп'ютерів не було! І соні-плейстейшн...
Але ж тут товариш стверджував, що русифікація сприяла ****амотності населення. А я кажу - не було такого. Я, навчаючись в російській школі, за програмою української літератури прочитав стільки книжок, що навряд чи зараз багато хто з учнів українських шкіл може позмагатися ;) Так я у класі не один же ж такий був - бо була система, яка вимагала тих знань.
До речі - як я розумію, ти починав навчання в школі вже за часів перебудови, бо я щось не пригадую, щоб українську мову починали вивчати з 5-го класу. Я починав у 70-х роках у 13-ій середній школі (це та що біля Південного вокзалу) і в нас українська мова була вже з 2-го класу.

:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:А я вам кажу: Гугл в поміч!!!! Там все є, і ви дізнаєтесь переклад цих слів!! Доречі ваші друзі теж не знають????

Да клал я на перевод этих слов с украинского. Мне оно надо? Я как нибудь переживу от незнания перевода двух колхозных дер.мовных слов. И конечно же мой товарищ не знает как они переводятся, потому что он бизнесмен, а не колхозан.

Про що і мова!!! Не с\г вигідно, а лише вирощування певних рослин, які йдуть на експорт!!!!

У Вас не то чтобы логика хромала, у Вас ее нет напрочь.
Аналогия -
Вы мне говорите – «торговать разными марками сигарет не выгодно, - выгодно продавать только марку мальборо».
Я Вам говорю – «факты свидетельствуют что при умелом подходе выгодно торговать всеми марками сигарет.»
Вы мне – «так я это и говорил, не торговля разными марками не выгодна, а только торговля некоторыми»
Вы случаем не с Западной Украины?

Спитайте в друзів за ріпак, вони точно знають що це, і які прибутки йдуть від нього!!!! Заодно поцікавтесь, який прибуток з тонни пшениці(бо іншого збіжжя) вони тримують за ті роки поки працють!! Я можу підказати, що лише в цьому році прибуток перевалив за 500 грн, а в попередні роки він ледь ледь був більший за 200грн!!!

Я спросил его про Ваш «рыпак» - он мне ответил, цитата : «ты на человеческом языке мне скажи что такое «рыпак». Я тебе что кугут? Или каждый раз когда ты звонишь, для того чтобы общаться с тобой, мне с переводчика с быдлянского на человеческий возить с собой?»
Так что извините звонить больше не буду. Он уже высказал свое мнение, в корне не совпадающее с Вашим. Думаю что человек успешно занимающийся с/х бизнесом разбирается в этом получше чем студент.

Не нужно безграмотность народа (из-за руссификации всех народов в СССР) переводить акценты в плоскость ГОСУДАРСТВА!
*** УЧИТЕ УКРАИНСКИЙ ЯЗЫК ! Если бы вы жили во Франции - учили бы французский, в Японии - японский, в Монголии - монгольский, в России - российский, в Украине - украинский, ...
*** УЧИТЕ УКРАИНСКИЙ ЯЗЫК и не корчите из себя ПАТРИОТОВ !

А Вы уважаемый чего его не выучите? Чего на русском постите?

Это я пошутил по поводу российского языка... Но суть того, что носителем в языка в любой стране должен быть ИСКОННО КОРЕННОЙ!

Чудно! А так как на Слобожанщине (куда входит и Харьков) исконно коренной русский - то и нафиг мне украинский?

Я спросил его про Ваш «рыпак» - он мне ответил, цитата : «ты на человеческом языке мне скажи что такое «рыпак». Я тебе что кугут? Или каждый раз когда ты звонишь, для того чтобы общаться с тобой, мне с переводчика с быдлянского на человеческий возить с собой?»
От мля устроили ромашку тут :D
Рапсом зовется эта культура по-русски...

Те кто с высшим образованием - на русском. А на каком языке работяги пишут, я так до конца и не разобрался :D

ыыы Смеялсо. Я украиноязычных вообще на работу к себе принципиально не беру.

Срочно учить историю родного края.

Вы мне еще в подтверждение Ваших слов ссылочку дайте на какой нибудь сайт типа - смертьмоскалям.юа или работу какого нибудь укронацига И.В. Селюковича "Почему Адам и Ева были украинцами"... На крайний случай сойдет ссылка на мнение участника Львовского форума;)

ыыы Смеялсо. Я украиноязычных вообще на работу к себе принципиально не беру.

А если он русскоязычным прикинется?;)
Пригреете себе змею на груди, он начнет вести разложение в коллективе, а потом в одно не очень прекрасное уторо приходите на работу, а коллектив вам хором "Доброго ранку, пане керівник!"
Шо тогда? :D

А если он русскоязычным прикинется?;)
Пригреете себе змею на груди, он начнет вести разложение в коллективе, а потом в одно не очень прекрасное уторо приходите на работу, а коллектив вам хором "Доброго ранку, пане керівник!"
Шо тогда? :D

Активисты будут немедленно уволены!!! :) Заблудших душ наставим на путь истинный! ;)

Назад
Зверху Знизу