Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Невідомі побили суддю в Полтаві

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Andriy Tsaplienko
8 ч ·
Американці вже постачають летальну зброю в Україну. Та це не американська зброя, а... модернізована радянська. З 2016-го компанія Air Tronic USA продає нам модернізовані гранатомети РПГ-7 під назвою PSRL-1. Звісно, ми вдячні. Але в мене запитання до українського оборонпрому. Невже за довгі роки війни це було неможливо зробити самим? Невже за чотири роки неможливо було відновити виробництво, потрібне фронтові: набоїв, боєприпасів тощо? Невже ми й дотепер хочемо, щоби війну за нас виграв хтось інший?
 
e8bebd.jpg

це француз?:confused:
 
У Вовка готують Ахметову додаткові 10 мільярдів, світло в половині областей стане дорожчим за Європу

 
Труханов зареєстрував свої офшори на московську адресу, яка зазначена в його російському паспорті

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Так що воно що? Невже воно?!
Так авжеж воно. Бачиш по крапельці, по шматочку таки вилазить на поверхню жахлива правда. Теж не міг зрозуміти, як оце після війни , майже вдесятеро порожнє , місто раптом щільно було заселене "гонимим" народом, і не де небудь на болотах у мазанках, а в самісінькому центрі. Чудасія якась
 
У Вовка готують Ахметову додаткові 10 мільярдів, світло в половині областей стане дорожчим за Європу


Його й так населення, в масі своїй, перестало купувати, на Тец-5 он вже по ночах пару скидають, це означає газ спалили лишень на тепло, а генератори крутити ні для кого. На багатьох підстанціях 35, 110 кВ трансформатори на останньому, або передостанньому положенні перемикач напруги, нижче крутити буде нікуди- не беруть. Ринок в дії, поріжуть ще й генерацію, не тільки заводи і хвабрики.
 
Устрицы , улитки , и фсе такое вкусные а лапки не пробовала:незнаю::D:D:D
Лапки по вкусу напоминают шото среднее между рыбой и раками. Тока маленькие очень. иногда их подают чуть сырыми - брррр мерзость. а вот нормальной проварки вполне ничего.
 
Это перманентный бан:D

Да і хуй з ним это же для тебя, живущего в виртуальном мире, совка, может быть трагедия... Где еще, кроме как в інеті ты расскажешь о "рішучей перемозі сивого"
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу