Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жыве Беларусь!

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
В РФ то же самое.

Германия + РФ = союзники. Франция пытается вести свою игру.

Обрати внимание на мужика справа от Кивы.

Ну и так ясно было, что эти протесты ни к чему не приведут. Вектор развития Беларуси останется тот же. И очень вероятно, что т.н. оппозиция - это агенты из-за поребрика.

Мне изначально было неинтересно, что там в РБ, ибо все очень постановочно.

Как не печально. Но слился протест. Тематические хоровые гуляния подходят к концу.

То что батько ****утый я и так знаю. Я просто говорю что страны Европы как колонии США себя ведут.

Без поняття що це означає. Завжди в когось більший вплив, в когось менший. А розбіжностей у них дуже мало. У них солідарна позиція добровільно, нікого США не примушує говорити що іде в розріз їх бажанням.

Как не печально. Но слился протест. Тематические хоровые гуляния подходят к концу.

Иначе и быть не могло! В чем суть протестов? Снимите Луку... а дальше? Все равно ориентир на РФ и т.д. Кандидаты без целей, без программ...

Отстой, короче. Несколько людей погибли. А собственно, за что они погибли?! :confused:

Ну сняли бы Луку. Что от этого поменяется?

Вот это оригинальное фото, а кто там актив/пассив- судить вам...-

870410f2a1f44711c2b8.webp

:D:D:D:D:клас:

Не те ж саме. *****стан визнає лише повне підпорядкування зі знищенням самоідентичності поневолених країн.
І ти все одно топиш за *****єздолів. :незнаю:
Ти ***** за походженням?

Лукашенко сообщил Мишустину о фальсификации слов Меркель по Навальному
Подробнее на РБК:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

До лінії на стовпі підключилися?:D
У Луки вже зовсім кукуха улетіла

Лукашенко сообщил Мишустину о фальсификации слов Меркель по Навальному
Подробнее на РБК:

Тут такий полутурок час від часу ошивається на форумі, теж несе всяку маячню, шо в голову прийде, і підносить як факт. Його давно ніхто серйозно не сприймає, а він не здається. Це один типаж з вусатим.

У США не було жодного президента, який на 6 термінів прилип до крісла. Були Клінтон, Буш, Обама, і є десь далі, але живуть собі тихо мирно як звичайні громадяни, не бігали як й*бнуті з автоматом щоб владу собі залишити на віки вічні.
Проблема решаема просто. Польша или Германия дали бы Лукашенке гарантии неприкосновенности, и он слинял бы как Горбачев через 15 минут.

Уникальное фото! Лукашенко перехватывает разговор Берлина и Варшавы!

02173ca19f7cfe68eadbc.webp

Проблема решаема просто. Польша или Германия дали бы Лукашенке гарантии неприкосновенности, и он слинял бы как Горбачев через 15 минут.

Не той випадок по моєму. Він же упертий 100 зі 100, і не мислить себе ніким більше як вічним начальником.

Назад
Зверху Знизу