Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
в часи боротьби з самогоноварінням, було прийнято, для конспірації, ******* наливати в заварники :D
У родителей друзья жили в Ломоносове, она преподавала в школе. Как-то к ним приехали финны, это еще в начале 70-х было. Их чаем угощали из самовара, те сначала отказывались, а потом распробовали - чаем был коньяк

20251223_161830.webp

Останнє редагування:

до речі, це не вперше. совки намагалися окупувати афганістан ще у 29 році. але отримали по щах...
Червона армія вторглася до Афганістану у 1929 році , назвавши це спецоперацією на підтримку скинутого короля Аманулла-хана проти Саккавістів та Басмаків (WTF?)

до речі, це не вперше. совки намагалися окупувати афганістан ще у 29 році. але отримали по щах...
Червона армія вторглася до Афганістану у 1929 році , назвавши це спецоперацією на підтримку скинутого короля Аманулла-хана проти Саккавістів та Басмаків (WTF?)
Басмачами совок називав жителів Середньої Азії, які категорично (із зброєю в руках) не бажали вливатися в "щасливу" родину народів СРСР.
Типу Абдули із "Бєлава сонца пустині".

Пломбір був дуже різний. Як і молочка в цілому. Ці вафельні стаканчики зі стійким присмаком радянського маргарину (зрозуміє лише той хто пробував).
В містечку де я виріс, в часи Андропова, раптово закрили на реконструкцію наш молокозавод. Директора посадили. Мабуть крали забагато навіть для совка.
Тож молочку тимчасово нам почали возити з Донецьку та Макіївки.
Так я узнав, що молоко не має бути синє, що сметана не має виливатися з банки, а слівки (вершки) можуть мати товсту масляну пінку.
"...
- мы в КГБ занимаемся недовольными советской властью.
- недовольными советской властью? а что, есть довольные советской властью?
- есть. но ими занимается ОБХСС.
"

Пломбір був дуже різний. Як і молочка в цілому. Ці вафельні стаканчики зі стійким присмаком радянського маргарину (зрозуміє лише той хто пробував).
В містечку де я виріс, в часи Андропова, раптово закрили на реконструкцію наш молокозавод. Директора посадили. Мабуть крали забагато навіть для совка.
Тож молочку тимчасово нам почали возити з Донецьку та Макіївки.
Так я узнав, що молоко не має бути синє, що сметана не має виливатися з банки, а слівки (вершки) можуть мати товсту масляну пінку.
Райцентровское не оценила.
Было в картонных стаканчиках и запах-вкус странный. До сих пор из детской памяти вылазит.
А вот запах-вкус харьковского был на уровне... моего роста и носа. :)
Мороженщица привозила сундучок на угол Академика Павлова и бывшего МП.
Когда открывала крышку - вах!
Моя голова была не намного выше уровня сундучка. :)

Назад
Зверху Знизу