Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення

Джинси били нужни всем, а фідо только скуфам..:D
Без понятия.
Но на форуме несколько человек писали, что зависали в фидо. И у всех в никах цифры. Так они друг друга и признали, в наше время. 😊

1755413835440.webp

Но на форуме несколько человек писали, что зависали в фидо. И у всех в никах цифры. Так они друг друга и признали, в наше время. 😊
Харьков - 2:461/n.p

n - номер ноды (узла), p - поинта (обычного юзера, не сисопа).

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Больше скажу - реальные имена-фамилии там отображались. Отвечали люди за слова. Ники встречались редко.

Хай не пиздить, в мене е Робiнзон Крузо, ще радянського видавництва, ця глава присутня:
00003IMG_00003_BURST20250817161445.jpg
Видання були різних років. І в різні роки совок був різним. Не можу стверджувати, що було, чи не було в тому, що читав я - це було дуже давно. Але спогадів про таке в цій книзі - нуль.

Хай не пиздить, в мене е Робiнзон Крузо, ще радянського видавництва, ця глава присутня:
У меня издание Классики и современники 1981-й год в мягком переплете. Слева Зло, справа Добро. :)
Напечатано по изданию Библиотеки всемирной литературы 1974 год.

Федя.. чпитав би у НП..у нее ще рукопісі старіка крупского сбереглісь, там де він молоком писав..дебіл..:D

Назад
Зверху Знизу