Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Типа такого:

q=tbn:ANd9GcTMPNeC_4SQY0oUOQnaqc7JIFJJMrVeUgutiw&s.webp
Це вже гламурне. А то, мабуть, було щось таке

11.webp

Ну, типа такого. У моего папы такое было в 70-х.

Зацікавилася. Полізла у гугл. Він каже що це " зимнее полу-пальто с большим меховым воротником". Ще є версія, що то ота ******ковата каракулева шапка-пиріжок
Полупальто

Совдепiя, **** - у молодшого та слабого забрати та собi присвоiти!:відстій:
головне совдепію сюди прилести,а то шо це перший закон капіталізму то фігня?
гоп-стоп щє за часів царя панька був і зараз є і не тільки у нас

Зацікавилася. Полізла у гугл. Він каже що це " зимнее полу-пальто с большим меховым воротником". Ще є версія, що то ота ******ковата каракулева шапка-пиріжок
Я тоже такого не слышала. Погуглила - пальто и шубы фабрики Масквичка. ? Что они шили - один и тот же фасон десятилетиями.

один и тот же фасон десятилетиями.
А почему бы и нет? Один мой одноклассник после 8-го класса пошёл работать на Харьковскую обувную фабрику, где его мама работала, так рассказывал - выпускают мужские туфли модели 1953г., в начале 80-х, он говорил - мне кожу жалко, переводят натуральную хромовую кожу на ****щного вида туфли, которые никто не покупает в магазинах:рл:

,,а почему бы и нет?,, - Федор, ну почему же?( никто и не менял ничего...)
Я помню свои детские сандалики, наверно, их шили по фасону 53 года...

Кожа натуральная, дермантин ещё в струю не вошёл, но ни цвета, ни радости, ни яркого кантика или ещё чего девочкового...
Грустное зрелище.

а то шо це перший закон капіталізму то фігня?
Який перший, при капiталiзмi приватна власнiсть - основа капiталiзму!:увага: Власник мае право навiть ***** того, хто порушив кордони його приватноi власностi!
,Це при совдепii по закону у людини нiхуя не було, бо все навкруги було суспiльне.
А гоп-стоп мабуть ще у кам'яному вiцi процвiтав, але там мабуть голову кам'яной же сокирой могли проламати, якщо щось спиздив чи вiджав

Черный риэлтор.
Щас покажу.
Вот где они находили базу данных? Интернета не было. Газетных сборников "Обменяю-продам" не было. По объявлениям на улице? Больше ничего в голову не приходит.

Назад
Зверху Знизу