Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
А ми (Україна) наразі цим ВБИВЦЯМ пенсії воєнні виплачуємо, квіти на меморіали несемо, ордени давали " За ДРУЖБУ народів"....
І чим ТІ виродки з СРСР, "воїни-афганці" відрізнялися від сучасних виродків з рф, "воїнів СВО" - то ХЗ !
Отказаться им было невозможно.
Пацанов просто после школы брали и бросали туда. Никто никого не спрашивал. Сколько погибших было.
Да, по сути они были оккупантами. Но есть одно существенное различие: нынешние пришли добровольно, а тогда - нет.

А ми (Україна) наразі цим ВБИВЦЯМ пенсії воєнні виплачуємо, квіти на меморіали несемо, ордени давали " За ДРУЖБУ народів"....
І чим ТІ виродки з СРСР, "воїни-афганці" відрізнялися від сучасних виродків з рф, "воїнів СВО" - то ХЗ !
А кто их спрашивал?
Они были призваны отовсюду в 18 лет. В том числе и из УССР.

сейчас не знаю.. чесслово)
затоя передачу посмотрел про этих нурбен-баев и прочих. там полный трэш. небось по совку скучают, стало еще хуже, они катятся в средневековье

Отказаться им было невозможно.
Пацанов просто после школы брали и бросали туда. Никто никого не спрашивал. Сколько погибших было.
Да, по сути они были оккупантами. Но есть одно существенное различие: нынешние пришли добровольно, а тогда - нет.
Ви дійсно вважаєте, що родичам вбитих радянськими солдатами афганців та родичам вбитих російськими солдатами українців
є різниця, яким чином ті опинилися на їх землі ??
До речі, солдати Вермахтау1940х теж не були добровольцями ..

Ви дійсно вважаєте, що родичам вбитих радянськими солдатами афганців та родичам вбитих російськими солдатами українців
є різниця, яким чином ті опинилися на їх землі ??
До речі, солдати Вермахтау1940х теж не були добровольцями ..
Аби ви були призвані у період 1979-1989 до армії, теж мали б шанс попасти в обмежений контингент.

Аби ви були призвані у період 1979-1989 до армії, теж мали б шанс попасти в обмежений контингент.
Але б наразі не хизувався медалями на грудях " За Афган", сидів би тихенько і не ****ів би малечі у школах про свої "воїнскіє достіженія" по "зачісткє кишлака....

Але б наразі не хизувався медалями на грудях " За Афган", сидів би тихенько і не ****ів би малечі у школах про свої "воїнскіє достіженія" по "зачісткє кишлака....
в метро були фото ГРС афганцев, а малечі. по школах, ніхто і не ****ів, не придумуйте

Пошукайте у Мережі фото:
1) Встреча школьников с воинами- интернационалистами.
2) Участники СВО на встрече со школьниками.

Потім можете розповісти мені що " єто другоє".....

Вкладення

• Screenshot_2024-12-25-12-48-58-965_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-12-25-12-48-58-965_com.android.chrome.webp
    205.8 КБ · Перегляди: 82
На мене друг образився, коли я йому таке про його батька сказав.
Друга вбили на підступах до Бахмуту новітні "воїни-інтернаціоналісти" влітку 2022, коли він пішов нашу землю захищати.

Це "герої" ще к 90х по школах ходили, медальками бряцали. На Півн. Малтовці на Корка тоді місто побудувало МЖК Інтернаціоналіст. А на Ужвій школа, де мій син вчився. Приходили вони, приходили.
Вчили як треба "родину защищать на дальних рубежах"

Кажется у нас и сейчас есть Союз воинов-интернационалистов.
Сергей Червонопиский возглавлял. Который без ног вернулся. Может, даже Герой Украины, хотя вряд ли.

навчись розмовляти, ні як бидляка, і не зрівнюй село з Харковом. та подивись який це рік, бицю
А тобі пруфи потрібні? Відео з 90х?
Ну вибач, відеокамери під рукою не було ..

До речі, а чого ти так напружися, га?
Сам з таких ?
Асвабадітєль ?

є різниця, яким чином ті опинилися на їх землі ?
Ні. Я й не сказала, що їм була різниця.
Але по суті вона є.

Назад
Зверху Знизу