Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Историю нельзя игнорировать, какой бы она ни была. Иначе грабли обеспечены.
Издеваться над теми, кто не своей волей туда пошел - прямой путь услышать подобное в свой адрес тем, кто сейчас на фронте.
Січові стрільці -теж цікава історія, між іншим. А не тільки Червоною калиною.

підйди і в очі все вискажи 60+річному афганцю, оце все, шо ти тут нагородив
Мені 59. І це я казав і кажу і буду казати КОЖНОМУ .
А весною 22 року подав подав з друзями у полтавську міськраду петицію про перейменування "сквера інтернаціоналістів" по вул Мазепи.
Наразі - "на розгляді".

Ще раз: для мене що збір ветеранів Вермахту, що собраніє "інтернаціоналістів", що зграя СВОлоти з рф- то єдине.
Всі вони перлися до інших країн *******.

А весною 22 року подав подав з друзями у полтавську міськраду петицію про перейменування "сквера інтернаціоналістів" по вул Мазепи.
Наразі - "на розгляді".

Ще раз: для мене що збір ветеранів Вермахту, що собраніє "інтернаціоналістів", що зграя СВОлоти з рф- то єдине.
Треба з друзями знову значит подати ще одну петицію. То була б справа, а не казати дідам що вони в 18 йшли *******. У 18 років у них все одно не було іншого вибору. Відмовився - автоматично тюрма.

А на сво йде бидло заробляти мільйонів.
Різниця відчутна

Наразі - "на розгляді".

Вас в 18 лет в 1983 -1984 годах в СА призывали?

Если вспомнить историю то в составе войск каких только империй не аоевали наши предки.
Часто одни украинцы против других. В первую мировую, например. Авмтро-Венгрия против РИ. :(
А до этого Крым завоевывали.

Вообще не висновок.
Теперешних *****ов никто не заставляет.
Ну как же? Кого-то обманом ілі сілой заставляют подпісать контракт - єто про молодьож-прізовніков, кто-то уже в тюрьмє і хочєт вийті, іначє здохнєт в нєй. А большінство поставілі раком, довєлі до ніщенского состоянія і іного вібора расплатітся с долгамі особо і нєт.
Так чьто єто всьо Брежнєв путін віноват!!!

А то виходить: одні окупанти винні, бо вони нас вбивають.
А інші були не винні. Бо тими окупантами були ми.
Охуєнна логіка!

підйди і в очі все вискажи 60+річному афганцю, оце все, шо ти тут нагородив
Как свидетельствуют допысы юзера, летом 2020 ему не муляли памятные места в Полтаве, связанные с петром первым.
Надо историю принимать такой, какая сложилась.
Наверняка и в Афгане кому-то нравилось ******* мирняк.
А кого-то в дурку списывали после увиденного.
Тогда призывали от 18 до 27.
Но в основном 18.

А тут на свою, не чужую войну, скоро некого будет. Все в деколонизаторы подадутся.

Висновок - єтотвойна путіна, а нє россіян. Оні ні в чêм нє віновати!
Між іншим, у Харкові є цікавий храм з цікавою назвою.
А біля храму стели з викарбуваними прізвищами харків'ян, що загинули у афганську війну, куди їх було послано, а пізніше на адресу тих, хто уцілів, звучало - Я вас туда не посылал.
Ага!
Пізніше з такими непосилальщиками чорнобильці стикались.

• Це лайк!
Реакції: ja
Треба з друзями знову значит подати ще одну петицію. То була б справа, а не казати дідам що вони в 18 йшли *******. У 18 років у них все одно не було іншого вибору. Відмовився - автоматично тюрма.

А на сво йде бидло заробляти мільйонів.
Різниця відчутна
Саме так зараз ****и ниють, коли в полон потрапляють.
Вибір таки був, щонайменше два варіанти. Ти сам привів.

У наших чоловіків теж 2 варіанти є - захищати свою країну чи в деколонвзатори.
Навіть 3 - сховатись та й по тому.

3 варианта! ТРИ!!!!
Как же я забыла взятки... :?
У кого из родителей были деньги или свзи, те откупали или отмазывали сыновей у военкомов.

3 варианта! ТРИ!!!!
Как же я забыла взятки... :?
У кого из родителей были деньги или свзи, те откупали или отмазывали сыновей у военкомов.
Я вказував юзеру на логічну помилку, де він каже: не було вибору, або так або так.
Варіантів завжди більше.

у них все одно не було іншого вибору. Відмовився - автоматично тюрма.
На каналі Золкіна полонені *****и через одного кажуть теж саме: я тут не прічьом, мєня заставілі, напугалі тюрьмой....

Тобто коли у людини є вибір : сісти за грати або йти ******* людей у іншу країну і вони вибирають "*******" - то це норм ?
Для радянських і для російських мальчіков. Норм??

Тобто коли у людини є вибір : сісти за грати або йти ******* людей у іншу країну і вони вибирають "*******" - то це норм ?
Для радянських і для російських мальчіков. Норм??
А де твій дід був у другу світову?

Назад
Зверху Знизу