Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
гермофродит)))
Кабіна начебто ЗІЛовськагермофродит)))
- Цей транспортний засіб являє собою гібрид вантажівки ГАЗ-53 і сільськогосподарського трактора ДТ-75.
...який зіл?..звичайний газончикКабіна начебто ЗІЛовська
салабон)))Кабіна начебто ЗІЛовська
...зараз не можу показати,бо за кермом трахтора
Слышал, у него был то ли дерматит, то ли псориаз на всё туловище, и он бегал по бакинскому Ичери-Шехеру в этой пластиковой водолазке и костюме.Миронов в дакроновом светлосером костюме и ******* водолазке песню поет на палубе.
Отъ живаго созерцанія къ абстрактному мышленію и отъ него къ практикѣ — таковъ діалектическій путь познанія истины, познанія объективной дѣйствительности!Федя.. чпитав би у НП..у нее ще рукопісі старіка крупского сбереглісь, там де він молоком писав..дебіл..![]()
Сборище педиков?
...тих хто був у Празі,мабуть просто немає немає фізично,а Афганістан був пізнішеСборище педиков?
Не знаю как в Праге было, но в Афгане больше украинцев воевало, чем кацапов, в своё время. Тут у меня каждый второй знакомый - афганец
Но-ноШмонька..
Ляжки тонкие, попы походу вообще нету с такими ногамиКолготки на ногах,
А зараз - нi!...тоді-да😍
Был на "Настоящее время" несколько лет назад док. фильм, как собрали дедов, служивших тогда и попавших в ЧССР (из Украины, ГДР, Венгрии, Болгарии) и повезли в Прагу. Интересные воспоминания и смонтирован фильм ничё так......тих хто був у Празі,мабуть просто немає немає фізично,а Афганістан був пізніше
Та в ЧРСР бойових 200 було пара десятків, більше було від бухіх аварій та авіатрощ з распіздяйства. Так прогулянка. Організованого спротиву не було....тих хто був у Празі,мабуть просто немає немає фізично,а Афганістан був пізніше
...я маю на увазі немає фізично по віку,а не від бойових дійТа в ЧРСР бойових 200 було пара десятків, більше було від бухіх аварій та авіатрощ з распіздяйства. Так прогулянка. Організованого спротиву не було.
PS: Чаушеску був проти вводу військ, і румуни не приймали участь. Албанія вийшла з ОВД після нападу!
то я розумію. Серед знайомих 3 "афганця", ще один був там 200. "Пражан" 2, один живий та бадьорий, 1947 року, ще й все правильно розумів....я маю на увазі немає фізично по віку,а не від бойових дій
...я взагалі про таких знайомих не чув,тільки афганціто я розумію. Серед знайомих 3 "афганця", ще один був там 200. "Пражан" 2, один живий та бадьорий, 1947 року, ще й все правильно розумів.
"Пражані " менш балакають, так їх привчили...я взагалі про таких знайомих не чув,тільки афганці
Вот делать было нечего людям….гермофродит)))
- Цей транспортний засіб являє собою гібрид вантажівки ГАЗ-53 і сільськогосподарського трактора ДТ-75.