Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
...може,я спєц невеликий 😁
Самий ламповий був МТЗ-80!
Я на йом учився їздить і на права тракторні здавав))
Один раз на ізмену пошол на гусенічний ДТ.
То лі 54, толі 75. Не помню. Помню шо двері билі деревянниє.
І тракторіст рядом почти не давал к ричагам прикасаццо))

1743182990968.png

Останнє редагування:
Різні бувають активісти. Є такі які збирають толоки, наприклад, для очистки річки Уди. Якщо я незапам'ятав, то вони збирались там більше 20 вихідних.
То місцеві Мьіхарьковчанє, ну, ті що на благо города і всєх харьковчан.
А вулиці і дати перейменовують - приїжджі з Галіцьії, ну, ті що на поїзді дружби просочились в Харьков.
А так місцеві хочуть жити у міні заповіднику СРСР.

Так, активістів не варто в одну купу мішати.

Може тротуари зробили ширєє? Screenshot_2025-03-28-21-27-31-163_com.google.android.apps.maps.webp

Останнє редагування:

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
...виявляється цим отрокам тут по 20 років

Останнє редагування:
Как называлась херня типа серванта, но посередине огромная окидная полка которую использовали как письменный стол?

...то пізніше з'явилося і називалося синтезатор частот
На фото - СВП (система выбора программ). Такой ставили в "Берёзку Ц-208", например. Подстроечными резисторами номиналом 100 кОм меняли напряжение на варикапе от 0 до 31 вольта. Перемычками выбирали поддиапазон (МВІ, МВІІІ, ДМВ). Иногда их было не 3, а 4 (частотные каналы 1-2, 3-5, 6-12, 21-60).

Вначале для настройки использовали синтезаторы НАПРЯЖЕНИЯ. На экране прогресс-индикатор (полоска, показывающая процесс настройки) появлялся трижды - для каждого диапазона. При автонастройке программы в конце предыдущего - начале следующего частенько запоминались дважды.

Синтезаторы частоты появились позже и дубли исчезли как класс.

Назад
Зверху Знизу