4000 грн на місяць

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Що я можу сказати, отримав подарунок на Великдень. Дякую Богу за такий подарунок. Майже три роки немає зв'язку з побратимом якого знав ще з Лампового. Сьогодні заглянув у фейсбук, в він там. Блін. Хвала Всевишнему, живий спирався на реабілітації працює інструктором. Головне живий.

Хвала Всевишнему, живий
:клас:

Screenshot_146.webp

Всеж таки украінофобія не зовсім влучний термін. Пропоную 'АНТІУКРАЇНИЗМ'. По аналогії з антисемітизмом.фотка для привернення уваги
IMG_20260316_003355_866.webp

Та сьогодні розважаюсь в тредс, і там розвивається тема про русофобію і по аналогії українофобію. Річ в тому що фобія це про страх, в москалів ми вже давно не боїмося. Тому краще користуватись терміном антіукраїнізим для людей яки все українське ненавидять.

Только трудно читать, буква "m" одновременно и "м" и "т".

Только трудно читать, буква "m" одновременно и "м" и "т".
Я згоден на будь який варіант, бо мене тут виправили, що москалі повинні Укрів боятись значит фобія логічно та правільно. А ось русофобія то все фігня.

Хотів зробити ось такий малюнок, кахель ЧатДжПіТі не захотів і сказав що я моральний урод який займається 'розчеловечіванвем'

Зроби мені картинку колаж, для терміна русомізія. Шрифт стилізований старослов'янський.
Фон: старі занедбані бараки з розбитими вікнами, кучами муслру біля під'їздів, віличнимт повалившимися туалетами з липкою в полу. Лавочка: з алкашом з підбитим оком балалайкою водной руці, бутилкою водки в другій.яуий одягнений в фуфайку, майку , тренікі з розтягнутими колінами,. Там же на лавочці самка синособаки з обвислими цицьками в штопаном платті. Біля лавочки орк в інвалідній калясці без ніг та однієї руки в касці з георгієвською лентою та стаканом водки в руці

Особисто хочу подякувати всім хто допомагав мені, та хлопцям що з ноутбуком, що зі пралкою, чи в перший дні коли нас 10 без грошей залишили в першу неділю в учебці
Screenshot_20260420-200144.webp

В зв'язку з продовженням пекельних борошен в пермі на рососії з'явився новий термін 'туапспермь'. Ілюстрація нижче

Вкладення

• file_00000000832c71f493cc93dd8743fcdd.webp
    file_00000000832c71f493cc93dd8743fcdd.webp
    1.5 MБ · Перегляди: 4
Назад
Зверху Знизу