UncleFlint Статус: Офлайн Реєстрація: 25.04.2007 Повідом.: 2919 Вчора 01:57 #981 Вкладення file_00000000e1147246b69e6fc8337d7675.webp 1.9 MБ · Перегляди: 3
UncleFlint Статус: Офлайн Реєстрація: 25.04.2007 Повідом.: 2919 Вчора 02:04 #982 Про Сефіду напишу тут. Всі знають що я у війську. Але саме вона допомогла мені та хлопцям не залишитись без компа та пральної машини. Їй подяка.
Про Сефіду напишу тут. Всі знають що я у війську. Але саме вона допомогла мені та хлопцям не залишитись без компа та пральної машини. Їй подяка.
Нужно подумать Статус: Офлайн Реєстрація: 01.12.2013 Повідом.: 43853 Вчора 08:18 #983 Тільки тепер виявляється, що вона все робила непублічно. Пропонувала допомогу у приватних проблемах і більш серйозну, як оце вам.
Тільки тепер виявляється, що вона все робила непублічно. Пропонувала допомогу у приватних проблемах і більш серйозну, як оце вам.
UncleFlint Статус: Офлайн Реєстрація: 25.04.2007 Повідом.: 2919 Вчора 13:24 #984 Нужно подумать сказав(ла): Тільки тепер виявляється, що вона все робила непублічно. Пропонувала допомогу у приватних проблемах і більш серйозну, як оце вам. Натисніть, щоб розгорнути... Я з таким не стикався. Мені вона з грунтом допомогла збір закрити коли нас спалили вщент
Нужно подумать сказав(ла): Тільки тепер виявляється, що вона все робила непублічно. Пропонувала допомогу у приватних проблемах і більш серйозну, як оце вам. Натисніть, щоб розгорнути... Я з таким не стикався. Мені вона з грунтом допомогла збір закрити коли нас спалили вщент
Peter Pan Статус: Офлайн Реєстрація: 29.01.2008 Повідом.: 47804 Адреса: The second star to the right Вчора 15:32 #985 UncleFlint сказав(ла): віличнимт повалившимися туалетами з липкою в полу... самка синособаки з обвислими цицьками в штопаном платті. Натисніть, щоб розгорнути... Тіко на запит про туалети ШІ щось схоже на частини МБР намалював Та й не самиця собаки на зображенні. Програма десь свиню загубила.
UncleFlint сказав(ла): віличнимт повалившимися туалетами з липкою в полу... самка синособаки з обвислими цицьками в штопаном платті. Натисніть, щоб розгорнути... Тіко на запит про туалети ШІ щось схоже на частини МБР намалював Та й не самиця собаки на зображенні. Програма десь свиню загубила.