Харків, як ви?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Головне що не вечер вулиця фонар, а у нас якраз шлюхедиВечер пятница тревога.
)
Норм.![]()
ну той хай тебе приснится, шо ***ло сдохло, на улицах праздник, всё фиговое закончилось, начинаем восстанавливать мирную жизнь!Останнім часом я жахаюсь своїх снів, бо майже другий місяць майже кожного дня я пригадую сни які стають реальністю з невеженною точністю в деталях. Враховуючи що зараз не самий легкий період життя, хоча треба сказати що і не самий важкий, така точність мене лякає
Обійнявну той хай тебе приснится, шо ***ло сдохло, на улицах праздник, всё фиговое закончилось, начинаем восстанавливать мирную жизнь!О
У нас сетки плетут тетеньки, практически все бабули#спогад
Це дійсно іньший простір. Пригадав як на самому початку вторгнення пійшов плести сітки маскувальні. Ну традиційно прийшли кави попили новинами обмінялись і за роботу. Тоді була дуже популярна пісня Червона калина, якось вже ближче до обіду коли кожен зосередився на роботі вдруге стало чутно що усі, в прямому сенсі усі мурчать в унісон як єдиний організм цю пісню. Це відбувалось мімо волі без домовленності. Але так гарно як не заспівали би разом як би спробували по домовленності. І дійсно це формувало окремий простір.
Мой друг женился как раз в таком хабе, и его избранница - точно не бабуляУ нас сетки плетут тетеньки, практически все бабули
Мол.людей там не видела![]()
Мой друг женился как раз в таком хабе, и его избранница - точно не бабуля![]()
Ну, да. Одна коллега по работе тоже этим занимается, на бабушку еще не тянет, но на тетеньку - вполне. И, кажется, еще кто-то из ее коллектива - там одни дамы работают, специфика профессии,похоже. Мужчины в ней редкость.Поздравления вашему другу, и счастливой семейной жизни
А хабов много, у нас - это не взагалі, а про те, что мне известны![]()
То було в Змійові коли маму довелось вивозити, і там точно не тітоньки. Там багато до 30. Багато хто з тих хто в евакуацію уїхав.У нас сетки плетут тетеньки, практически все бабули
Мол.людей там не видела
+
Вы как к Жадану/его творчеству ?
Посл его композицию харьковскую видели ? Принести ?
Обійняв.Поздравления вашему другу, и счастливой семейной жизни
А хабов много, у нас - это не взагалі, а про те, что мне известны![]()
Мене теж сватають пробували.Мой друг женился как раз в таком хабе, и его избранница - точно не бабуля![]()
НУ, так більшість жіноча, але в нас було більше дюжини чоловіків на початку 22Ну, да. Одна коллега по работе тоже этим занимается, на бабушку еще не тянет, но на тетеньку - вполне. И, кажется, еще кто-то из ее коллектива - там одни дамы работают, специфика профессии,похоже. Мужчины в ней редкость.
Перші 2 місяці повномасштабки я працював на самотіНУ, так більшість жіноча, але в нас було більше дюжини чоловіків на початку 22
Про засіб докладніше, будь ласка в приватні, цікаво.Перші 2 місяці повномасштабки я працював на самоті
Потім повернувся ще один дядько-пенсіонер, потім потроху й інші, остання трохи більше ніж півроку повернутися до Харкова жахалася.
Доречі, саме в цей час якраз доробив один лікарський засіб, яким рік назад довелося самому скористатися.![]()
Я дуже легко закохуюсь у міста, іноді не можу пригадати назву, але завжди пам'ятаю щось особливе. А зараз після майже року переїздів список став на багато більшим. І так Зміїв дуже люблю. Дуже значне місце сили.місто моєї душі. Теж батьків туди потарабанила у березні. Взагалі багато з Тракторів було людей в Зм.
а нижче там пагорби дуже класні.І так Зміїв дуже люблю. Дуже значне місце сили.