Та тут не про те як краще робити. Щось від перевірених я купую сам, щось довіряю близьким.... тут про те що іноді не знаєшь де відгукнеться твоя дія...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Є речі які ти собі сам все одно купуєшь, чи воно не в списку забезпечення чи просто хочеться краще. Наприклад, я користуюсь не штатним ремнем бо воно мені не зручно. А трагедія да...Да, как же так? Ведь военный должен же быть всем обеспечен.
Где ж всякие хоз.части, волонтёры, в конце концов?
Такая трагедия...

Та да, це навіть не дикі містяни, дійсно дикунМатёрый полосатик! 🐱
Круто, мабуть непаганий ель варять, а в якому районі?![]()
Бейкер-стрит, 4.5.0. Харьков, 19/02/2025.
Сковороди (к. Пушкінська), 42. По Чорноглазівській з лівого боку.Круто, мабуть непаганий ель варять, а в якому районі?
Знайомий їздить у Дергачі з Харкова - черкасько-лозівське, що на виїзді з села, за три роки чагарником конкретно узялося. Хоча у 2021 його вирубали впритул до асфальту задля нових поховань.Уявити страшно, як там все заросло, якщо ціло.
Ну, в цьому сенсі у мене під носом біля будинку були огороди, яки покидали, за 10 років там ліс зійшовЗнайомий їздить у Дергачі з Харкова - черкасько-лозівське, що на виїзді з села, за три роки чагарником конкретно узялося. Хоча у 2021 його вирубали впритул до асфальту задля нових поховань.
Природа відбирає своє. Дуже швидко. Згадайте Чорнобиль...
та хащі таки що не пройти. Заяць, куропатка, лиса ... то все було повно. Навіть біля виїзду на ВОлчанську трасу кабанів та косуль бачив.Я взагалі образно казав. Бо часту бачиш цифру 200 і дуже часто це ті кого ти не зміг вберегти.Подумалося, що в мене цвинтар у буквальному значенні – за спиною (вікна на південь).
І близько, а не дістатись, не розповісти. Уявити страшно, як там все заросло, якщо ціло.
Та й сумую... і рідні скучили, знаю...