Та тут не про те як краще робити. Щось від перевірених я купую сам, щось довіряю близьким.... тут про те що іноді не знаєшь де відгукнеться твоя дія...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Є речі які ти собі сам все одно купуєшь, чи воно не в списку забезпечення чи просто хочеться краще. Наприклад, я користуюсь не штатним ремнем бо воно мені не зручно. А трагедія да...Да, как же так? Ведь военный должен же быть всем обеспечен.
Где ж всякие хоз.части, волонтёры, в конце концов?
Такая трагедия...
Та да, це навіть не дикі містяни, дійсно дикунМатёрый полосатик! 🐱
Круто, мабуть непаганий ель варять, а в якому районі?![]()
Бейкер-стрит, 4.5.0. Харьков, 19/02/2025.
Сковороди (к. Пушкінська), 42. По Чорноглазівській з лівого боку.Круто, мабуть непаганий ель варять, а в якому районі?
Знайомий їздить у Дергачі з Харкова - черкасько-лозівське, що на виїзді з села, за три роки чагарником конкретно узялося. Хоча у 2021 його вирубали впритул до асфальту задля нових поховань.Уявити страшно, як там все заросло, якщо ціло.
Ну, в цьому сенсі у мене під носом біля будинку були огороди, яки покидали, за 10 років там ліс зійшовЗнайомий їздить у Дергачі з Харкова - черкасько-лозівське, що на виїзді з села, за три роки чагарником конкретно узялося. Хоча у 2021 його вирубали впритул до асфальту задля нових поховань.
Природа відбирає своє. Дуже швидко. Згадайте Чорнобиль...
Я взагалі образно казав. Бо часту бачиш цифру 200 і дуже часто це ті кого ти не зміг вберегти.Подумалося, що в мене цвинтар у буквальному значенні – за спиною (вікна на південь).
І близько, а не дістатись, не розповісти. Уявити страшно, як там все заросло, якщо ціло.
Та й сумую... і рідні скучили, знаю...