Це до чого і хто такий ***** АндрюшаОсь ти і зпалився, Андрюша😎
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це до чого і хто такий ***** АндрюшаОсь ти і зпалився, Андрюша😎
ЕрмакЦе до чого і хто такий ***** Андрюша
Ніжно, ночі... ночі, вдалої ночі... сови кажанів ****ять в ночі....Пам'ятаємо(
Вам - спокійного вдалого дня.
Як це?всі іньші до 25
Верю, в Изюме наверное по другому и не может быть сегодня.ізюм два туалет накритий маскувальний сіткою...
Воюють все життя, більшість професійні військові закінчили ВНЗ по війсковим спеціальностям.Як це?
молодой зеленый до 25Як це?
ясно.Воюють все життя, більшість професійні військові закінчили ВНЗ по війсковим спеціальностям.
ну, я мав взагалі наувазі що "вишенька на торті" а діло було не в Донецькому регіоні.Верю, в Изюме наверное по другому и не может быть сегодня.
Насправді є багато чому в них навчитись
Ты думаешь это проблема, вот настоящая проблема:Мені запропонували створити авторську тему
Не зовсім зрозумів що ти маєшь на увазі, тобто до чого було сказано. Взагалі волонтерка це дуже специфічна тема. І так там багато залежить від того хто просить як просить, як звітує. Можу про це писати багато, але це все одно буде коливання повітря, бо поки сам не відчуєшь нічого, не зрозумієшь.Ты думаешь это проблема, вот настоящая проблема:
Есть комрады (много), у них есть потребность, вместо того что бы сказать мне: у меня такая то проблема, мне надо/не хватает/хочу то то и то то, он говорит ты это пойди туда сделай то то и реши мою проблему. И так постоянно.
я вообще про людей. вчера жена говорит возьми мою машину поедь на ней за ребенком в садик, а то у меня омыватель кончился. вместо того что бы просто сказать что у нее кончился омыватель. это вчерашний пример. плохое не запоминая, но в таком стиле все меня всегда о чем то просят. мало того что сделай так еще и так как ему видится. по факту омыватель у меня в багажнике лежит машины стояли на тот момент рядом во дворе, т.е. ни куда ехать не надо, просто выйти из подъезда.Не зовсім зрозумів що ти маєшь на увазі, тобто до чого було сказано. Взагалі волонтерка це дуже специфічна тема. І так там багато залежить від того хто просить як просить, як звітує. Можу про це писати багато, але це все одно буде коливання повітря, бо поки сам не відчуєшь нічого, не зрозумієшь.