4000 грн на місяць

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Попри все пагане життя це добре, в нас сонеце світить, а вчора був такий офігенний захід світила, а Місяць та зірки такі яскраві та великі.

Місяць та зірки такі яскраві та великі.
:кіт:

452323939_1543448639937509_2128818653410706838_n.webp

Знов про тему туалетів, мабуть це тому що туалет це таке інтимне місце де приходять вумні думки. Є в нас польовий вотерклдозет, такий собі поддон для вантаження, декілька дошок та обшит чим бог пошле. Там 3 відділення, і кожен раз як я заходжу в крайню кабіну з'являється відчуття що ця вся конструкція зараз з'їде в двуметрову яму повну гівна. Бо народ вже так розмив глину що я не знаю на чому ця будівля тримається.

Нічого страшного деяки речі повинні траплятись в СВОЙ час, а коли починаєш напрягати ситуацію своїми зусиллями можно наробити біди. В мене обійшлось, але можно сказати чудом.

Останнє редагування:
Знов про тему туалетів, мабуть це тому що туалет це таке інтимне місце де приходять вумні думки. Є в нас польовий вотерклдозет, такий собі поддон для вантаження, декілька дошок та обшит чим бог пошле. Там 3 відділення, і кожен раз як я заходжу в крайню кабіну з'являється відчуття що ця вся конструкція зараз з'їде в двуметрову яму повну гівна. Бо народ вже так розмив глину що я не знаю на чому ця будівля тримається.
То к деньгам:)

Все ж таки природа в нас зашибісь. Вийшов із свого "доміка" подивився на небо а воно морозне, багнюку схватило холодом, а зорі висять низько низько аж рукою торкнутись можна. Венера розміром з мелітопольску стиглу черешню заграє зі скибкою місяця який дуже схожий на той що бачив у пустелі. Тільки трішки припіднявся одним кінцем у небо наче ленивий грек на лунаріях. Краса.

(багато матюків) І сміх і гріх, або шутка армійського гумору. Є в нас лейтенант великовозрастний, за п'ятдесят. Самі розумієте санітарія та гігієна так собі. Вилізли у цього лейтенанта дуже не естетичні чіряки на видному місці. Звісно жодна скотиняка не пройшла мимо щоб не під'їбнути. Ну щоб у війску та без під'їобок ніколи.... Ну, лейтенант теж не вчорашній і на якусь задрочку відповідає в присутності чергового доктора: "Доктор сказав що це юнацькі прищі, я виросту, стану бальшим і красивим, одружусь, буду їбати дружину кожного дня і це пройде..."

Назад
Зверху Знизу