Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Починаю себе боятись, тільки позавчора думав скласти всі документи в портфель який майже завжди зі мною і чомусь подумав,а якщо пожар..? Сьогодні вранці фото в студіґ
Это уже опыт. Который вы получаете на своём сегодняшнем месте каждое мгновение. 😊
Мысли правильные.

1735600680009.webp

Сьогодні хочу подякувати всім хто підтримує, словом, ділом, копійчиною. Трішки розповім вам про життя буття ноута, на який зібрали разом. Він живий , здоровий, трішки капризуля але це юнацьке... По результатам він вже допоміг навколумпоцать разом зі старшими підорскої техніки на 1,6 мульйона долларів. Скільки підарів мінус та я взагалі не знаю. Але саме головне він зберігає життя наших хлопців. Рахуйте прибутковість.

Сьогодні хочу подякувати всім хто підтримує, словом, ділом, копійчиною. Трішки розповім вам про життя буття ноута, на який зібрали разом. Він живий , здоровий, трішки капризуля але це юнацьке... По результатам він вже допоміг навколумпоцать разом зі старшими підорскої техніки на 1,6 мульйона долларів. Скільки підарів мінус та я взагалі не знаю. Але саме головне він зберігає життя наших хлопців. Рахуйте прибутковість.
:клас:

С наступающим вас! :нр:

Виходжу сьогодні з офісу після опівночі, а офіс зроблена так що наружу з нього не чутно ні внутр, черговий на виході каже: "ви там обережніше, у всі сторони шмаляють" я подякував а са подумав що шлюхед збивають, Ан ні .то панство солдати офіцери сержанти святкують. То освітлювальну ракету запустять то трасерами декілька черг у повітря. А то і світло шумову гранату на тротуар

Сьогодні вранці самого нового року дружина заходить в спальню після ванної. Чоловік в лютому похміллі, застужений, ніс закладений,-каже дружині,- з Новим роком, люба. Дружина підходить ближче, і перепитує,- ти сказав "ставай раком, люба"?

Та не. Скорее точно наоборот. Но старательный ХФшный суржик умиляет..
"Доведеться книгу скарг та пропозицій"
Это не старательный ХФсуржик. Как смог ТС в тех ( своих) условиях и обстоятельствах отреагировать на троля, так и написал. Претензии уместны к нам, кто под кофеек в тёплой квартире , сидя в домашних тапочках , пишет на ХФ.

Это не старательный ХФсуржик. Как смог ТС в тех ( своих) условиях и обстоятельствах отреагировать на троля, так и написал. Претензии уместны к нам, кто под кофеек в тёплой квартире , сидя в домашних тапочках , пишет на ХФ.
Та не бачу я тут троллінгу, а набирати дійсно не завжди кавайнл особливо коли ШІ "допомогає"

Назад
Зверху Знизу