Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Ого, спортплощадку подсвечивают :)!

Розмишлізми, у вас коли небудь бувало що входить у кімнату людина, чисто і навіть модно одягнута, говорить здраві та тонкі речі, пахнуть парфуми АЛЕ від неї тхне гівном, якась така оболонка смраду навколо неї? Саме погане що ця людина хоче щоб і всі оточуючі також воняли її гівном. Но вишенька на торті, ця людина чомусь завжди жаліється що люди навколо неприємно пахнуть. До чого я , внутрішні гівно не сховаєшь як би ти не бризкався дезодорантом.

Розмишлізми, у вас коли небудь бувало що входить у кімнату людина, чисто і навіть модно одягнута, говорить здраві та тонкі речі, пахнуть парфуми АЛЕ від неї тхне гівном, якась така оболонка смраду навколо неї? Саме погане що ця людина хоче щоб і всі оточуючі також воняли її гівном. Но вишенька на торті, ця людина чомусь завжди жаліється що люди навколо неприємно пахнуть. До чого я , внутрішні гівно не сховаєшь як би ти не бризкався дезодорантом.
Так, було:

images.webp

Снікерси хуікерси тільки армійський ******* в солодкий батончік солений арахіс під пиво. Доречі мені сподобалось... Пива не було, але було смачно.

Доброго ранку, щось якось нема натхнення якось писати не було.Вчора мав трішки часу просто постояти на вулиці та подивитись навкруги, Боже яка в нас благословенна земля під ногами.

Ніч припиняла бути томною

Як що виживу, та повернусь до дому, коли буде застілля завжди буде у мене тост вибачення тим кого не вберіг ,🤕

Починаю себе боятись, тільки позавчора думав скласти всі документи в портфель який майже завжди зі мною і чомусь подумав,а якщо пожар..? Сьогодні вранці фото в студіґ

Вкладення

• IMG_20241230_083138505.webp
    IMG_20241230_083138505.webp
    1.2 MБ · Перегляди: 88
Назад
Зверху Знизу