Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Знаєте хочу подякувати волонтерам, зараз якось не прийнято одягати одного бійця, ну мавікі корчі екофлови там щось на відділення це зрозуміло. Маю сповідатись, я і сам за часів волонтерства не дуже брався за одного бійця. А сьогодні отримав посилку з зимовий екіпіровкою,, все від медицини до смаколиків та екіпа, скажемо так це кошторис півтори моєї платні. Дякую.

У мене є улюблений фантастичний серіал "Вавілон 5", там є також персонаж Майкл Гарібальді голова служби безпеки станції. По сюжету у нього беруть інтерв'ю і питають про мрії та надії. Він віддповідає що прагне повести наступну добу щоб нічого не трапилось.А в іншому епізоді він після кризової ситуації каже що радий що не стріляв бо "паперовий возні забагато". Так це зараз про мене, головне щоб нічого не трапилось бо паперової возні буде забагато.

Вітання з нічного чергування, як у вас нічь? Маю надію що всі сплять і не отримаю відповіді.

Пора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки

Пора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки
Колись був індійський фільм Бродяга.
Можна на індійський манер. Тільки подивитись, як воно вимовляється і напмсати латиницею.

Краще - Рамблер (Rumbler).:D

Та ось втикаю бо у підвішеному стані

Назад
Зверху Знизу