Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Колись був фільм "Кладовище домашніх тварин", я сьогодні ходив по дрова і знайшов кладовище домашніх дерев. Не знаю чи то обрізали чи то кочували, але на тих дровах не тільки стадо свиней на шашлик засмажити можно і пару ставків риби закоптити

Щось давно я вас красотами не балував, але осінь закінчується не залежно від бажання людей
IMG_20241114_092615567.webp

А взагалі життя тут чомусь нагадує комп'ютерну гру Фоллаут або Сталкер. Теж пійди туди поговори з тим, обміняй вбий ворога. Лише різниця життя одне і засейвитись (зберегти) гру неможна.

А взагалі життя тут чомусь нагадує комп'ютерну гру Фоллаут або Сталкер. Теж пійди туди поговори з тим, обміняй вбий ворога. Лише різниця життя одне і засейвитись (зберегти) гру неможна.
Что- то вас давно не видно. Все нормально?

Все почались морози захід Сонця вже багряний на заморозь, на землі вранці іній.Вчора вийшов з дому дивлюсь на захід красиво червоні рожеві помаранчевій барви і в спину ПРОЖЕКТОР, майже повний місяць 🌙 та такий яскравий що як в пісні" видно хоч голки збирай"

Розмовляв з господаркою будинку де зараз мешкаєм, дуже відчувається що вона прагне повернутися та щоб було все як раніше. Дуже сумно розуміти що як раніше вже не буде. Якщо ми відійдемо взагалі її будинку не буде.

Ось так виглядає історія трьох поколінь.
IMG_20241114_122552495.webp

Назад
Зверху Знизу