Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Та то вони карти покорення Світу малюють

IMG_20241103_141918121.webp
IMG_20241103_145719616.webp
Краси вихідного дня

Вкладення

• IMG_20241103_141925556_HDR.webp
    IMG_20241103_141925556_HDR.webp
    883.9 КБ · Перегляди: 19
Гумор нашего містечка, або байки старших. Після ракетного обстрілу сержант обходить позиції бачить бабуся плаче прокльони підорам шле. Сержант питає що трапилось? А та відповідає що підараси нелюди тварюки... Вона весну та літо коров'ячі лепешки збирала в кучу щоб на город внести а вони цією ракетою саме в кучу влучіли і тепер увесь перегній по городах сусідей, а їй нічого не залишилось

Гумор нашего містечка, або байки старших. Після ракетного обстрілу сержант обходить позиції бачить бабуся плаче прокльони підорам шле. Сержант питає що трапилось? А та відповідає що підараси нелюди тварюки... Вона весну та літо коров'ячі лепешки збирала в кучу щоб на город внести а вони цією ракетою саме в кучу влучіли і тепер увесь перегній по городах сусідей, а їй нічого не залишилось
:рл: :D

Раночку. Приколи нашого городка, або круговорот спорядження в армії. Сказочка о пройобаном броніке. Вийшов я вчора набрати хворосту для буржуйки. Темно, ліхтарик від мобілки не допомогає дуже, лажу по кущах дивлюсь: бронік, магазини та шолом валяються кущах. Ну озирнувся володаря цього "скарбу" нема. Думаю у когось нерви не витримали збіг в самоволку. Чіпляю броню тана палатку поки не запалили.Принвс довільний бо в мене підсумок пошабашив. Сьогодні на зміну заходжу і з'ясовую що це броня колегії, молодого лейтенанта який майже дві доби ций бронік та шолом шукає.

Представляю, как он обрадовался-то!

Грибов не видно никаких?

Назад
Зверху Знизу