Жєнюсь. Налєтай, торопісь!

Re: Жєнюсь. Налєтай, торопісь!

*Подперла щечку кулачком" а расскажитека, после 4 браков, какие выводы (секретики) сделаны? Или не сделаны? Шо аж на 5 потянуло)))

-криза старческого маразму:збентежений:

нехай виходе замуш, та заебе п"ятого, ніж хфорум кашмаріть, старий алкоголічний гамасек:D

-криза старческого маразму:збентежений:

нехай виходе замуш, та заебе п"ятого, ніж хфорум кашмаріть, старий алкоголічний гамасек:D

Я не так близко знакома с обитателями ХФ, но Общество мне нравится, нет в нем злобности) приятный, воспитанный мужчина)

Я не так близко знакома с обитателями ХФ, но Общество мне нравится, нет в нем злобности) приятный, воспитанный мужчина)

то маєш нагоду познайомитися:любов:

а якщо забухаємо, то я тобі покажу зірочки та розповім про мірозданіе та тлін усього матеріального і вічність почуттів!:збентежений::пиво:

а якщо забухаємо, то я тобі покажу зірочки та розповім про мірозданіе та тлін усього матеріального і вічність почуттів!:збентежений::пиво:

Дякую за пропозицію, але змушена відмовитись:)

Дашук, Ві вєдь жєнат?

Дякую за пропозицію, але змушена відмовитись:)

а я вже верблюжу ковдру запакував, щоб на сирій траві не заціститило Вас:збентежений::(

життя - біль, страждання, та розчарування очікуваннь та сподівань:(

на сл. вихи буду у Львові, можемо попити кави(забухать), тільки попереджую, я гетеросексуальний до самого краю крайньої плоті!:збентежений:
Пробач, я більше по дівчатках.

а я вже верблюжу ковдру запакував, щоб на сирій траві не заціститило Вас:збентежений::(

життя - біль, страждання, та розчарування очікуваннь та сподівань:(
Хтивий кобель! :цехф:

А почєму тєму в Жєнскій снєслі? Впрочєм, чєрт с німі.

Назад
Зверху Знизу