Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жєнюсь. Налєтай, торопісь!

Re: Жєнюсь. Налєтай, торопісь!

Что-то нєвєсті нє спєшат на шєю мнє бросаться.
Я так думаю, іх смущаєт мой юній возраст.
Но смєю завєріть, что коє-чєму я ужє за свою жізнь научілся, кто хочєт — можєт провєріть... пріватнім образом.
Ти не дед Макар, которий сам себе брови облизать мог?

— Мне 85, и я снова женюсь, доктор.
— Отлично! А сколько лет невесте?
— Восемнадцать.
— Должен Вас предупредить, что чрезмерная активность в постели может привести к смертельному исходу.
— Ну, тогда ещё раз женюсь.

— Мне 85, и я снова женюсь, доктор.
— Отлично! А сколько лет невесте?
— Восемнадцать.
— Должен Вас предупредить, что чрезмерная активность в постели может привести к смертельному исходу.
— Ну, тогда ещё раз женюсь.
Біло бі смєшно, єслі б нє біло так страшно.

Я понімаю вас, дорогіє мої пока єщє нє нєвєсті.
Ві боітєсь, что я вас сочту слішком старімв для такого бравого паробка, як я. Но єто нормально, нєвєстє дажє полезно поволноваться.
Нє бойтєсь. Єслі ві мнє понравітєсь, то я готов закріть глаза на то, что вам уж 35 лєт (но прєімущєство будєт всє равно за двадцатілєтнімі).

Я понімаю вас, дорогіє мої пока єщє нє нєвєсті.
Ві боітєсь, что я вас сочту слішком старімв для такого бравого паробка, як я. Но єто нормально, нєвєстє дажє полезно поволноваться.
Нє бойтєсь. Єслі ві мнє понравітєсь, то я готов закріть глаза на то, что вам уж 35 лєт (но прєімущєство будєт всє равно за двадцатілєтнімі).

Та 20річних ти не потягнеш і навіть 40 р. Пиши, що будеш робити по пунктам. Може хто й захоче.

Та 20річних ти не потягнеш і навіть 40 р. Пиши, що будеш робити по пунктам. Може хто й захоче.
По пунктам? Так тогда тєму в "****" пєрєнєсут, єє там вообщє нікто нє увідіт.
Паріруйтє.

По пунктам? Так тогда тєму в "****" пєрєнєсут, єє там вообщє нікто нє увідіт.
Паріруйтє.
Ну, і, конєчно, гладіть, слова всякія пріятнія говоріть, подаркі даріть, імущество завєщать і прочєє, тєм нє мєнєє.

Врємєнно жєнітьба откладіваєтся по болєзні жєніхающєгося. О продолжєнії всєм кандідаткам будєт сообщєно особо.

Назад
Зверху Знизу