Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Журавлевка стала платной!

• Автор теми Автор теми LionHeart
  • Дата створення Дата створення

Ваше отношение к этому?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    220
Вооот! В этом то и вся проблема. Пусть лучше у этого будет (хозяин), нежели мы все станем социально ответственными. И печально, что такого кажется не произойдет никогда.
Ты готова сейчас гарантировать людям чистоту на Журке своей социальной ответственностью?

А Вас не смущает что за уборку территории города уже оплачено налогоплательщиками? Другой вопрос куда эти деньги деваются и почему не используются по назначению.

Мені це дуже не подобається. Тому пропоную відкрити дані про використання грошей з бюджету і перестати їх туди виділяти.

Забавная какая ассоциация! А твой унитаз это модель твоего дома! Я гарантирую, если у тебя унитаз чистый, то и дома чистота. А если дома грязь, то и унитаз грязный! :увага:
Инфа 100 %

я гарантирую, пока у тебя в голове такое рабское мышление, в след. жизни, бабочкой ты не станешь.

Вооот! В этом то и вся проблема. Пусть лучше у этого будет (хозяин), нежели мы все станем социально ответственными. И печально, что такого кажется не произойдет никогда.

Я от - досить відповідальний. Але блін, котрий вже раз кажу - я бачу що кількість соціально не відповідальних занадто велика. На прикладі, що знаходиться від острова на відстані 500 метрів.

Закон про відкриття даних - він для кого?
Бюджети міста повинні бути відкриті. Доходи та розходи - теж. от будуть цифри - буде зрозуміло хто і де краде.

Коли знімали альтанку - показували талон який дають і нас пускали на півострів безкоштовно. Там, здається, 10 осіб на альтанку - безкоштовно входять на півострів. Так було раніше.

Закон про відкриття даних - він для кого?
Бюджети міста повинні бути відкриті. Доходи та розходи - теж. от будуть цифри - буде зрозуміло хто і де краде.

так я про це отсамого початку і питаюсь. Хтось колись бачив ці цифри?

Коли знімали альтанку - показували талон який дають і нас пускали на півострів безкоштовно. Там, здається, 10 осіб на альтанку - безкоштовно входять на півострів. Так було раніше.

ну, напевно я була одинадцятою.. щастить, як завжди!

Вопрос законности взымания денег под сомнением, а уборку города и так должны делать коммунальные предприятия

ТС, опишите подробно где это, кто охраняет, дают ли чеки на эти деньги? Что за организация?

Ти забула, що я по-іншому сприймаю запитання? :)
Почему на Журавлевку платный вход?
От для мене - саме у полатному вході - проблеми нема, бачу плюси. А оот в тому, що розкраються гроші громади - тут проблема :)

ну, за талончік можна ще на катамарані покататись :D (це я підбадьорюю)
або треба робити похєрфейс і проходити - я гадав, ти вмієш :)

Вопрос законности взымания денег под сомнением, а уборку города и так должны делать коммунальные предприятия

ТС, опишите подробно где это, кто охраняет, дают ли чеки на эти деньги? Что за организация?

дают бумажку, по которой ты можешь покататься на лодочке. Я ее к сожалению выкинула. (Вопрос стал интересовать уже по трезвости)
Т.е. получается, они продают как бы услугу, а не вход на территорию. Но, не катаясь на лодочке бесплатно ты зайти не можешь. Хотя юридически, теперь понятно что можешь. Но физически тебя не пустят.

За 2014 год: соц. фонды - 1872,25 грн
налог с доходов физ.лиц 7520,25

aeb997u-960.jpg

и вы хотите чтобы пенсионеры достойно жили, бесплатная медицина и учеба, правоохранительные органы, армия и еще и убирали в городе :іржач::іржач::іржач:

Ти забула, що я по-іншому сприймаю запитання? :)

От для мене - саме у полатному вході - проблеми нема, бачу плюси. А оот в тому, що розкраються гроші громади - тут проблема :)

ну, за талончік можна ще на катамарані покататись :D (це я підбадьорюю)
або треба робити похєрфейс і проходити - я гадав, ти вмієш :)

там два кремезні дядькі були. Я їх боялася. На лодочке каталась, ала з думкаю, якого х..я? (ну там типа все побежали и я побежал)

хтось колись може і бачив...
а дехто може і потримав трошечки тих грошей...
але дивно не це
дивно те що досить велика кількість людей спокійно відноситься до того факту що їх гроші вже хтось вкрав, а задля того щоб хочь якось відпочити раді платити і ще і ще, замість того щоб розібратися а де ж ті гроші що вже було ними заплачено
так легше звичайно
не треба собі голову різними питаннями забивати
ну вкрали там скільки то грошей з бюджету... ну крадуть постійно... ну то й що? я ж не можу нічого змінити
поки що в нас в суспільстві ще величезна кількість людей які НЕ ВІРЯТЬ в те що ЗМІНИ можуть статися і ці зміни ЗАЛЕЖАТЬ ВІД КОЖНОГО
на жаль
тож маємо ситуацію - всі хочуть змін, але ніхто не хоче змінюватися

Бесплатно - один человек на беседку

я гарантирую, пока у тебя в голове такое рабское мышление, в след. жизни, бабочкой ты не станешь.
Ты меня конечно извини, но ты походу шо-то принимаешь. Какой еще бабочкой, где ты там успела рабское мышление углядеть. Мда...

хтось колись може і бачив...
а дехто може і потримав трошечки тих грошей...
але дивно не це
дивно те що досить велика кількість людей спокійно відноситься до того факту що їх гроші вже хтось вкрав, а задля того щоб хочь якось відпочити раді платити і ще і ще, замість того щоб розібратися а де ж ті гроші що вже було ними заплачено
так легше звичайно
не треба собі голову різними питаннями забивати
ну врали там скільки то грошей з бюджету... ну крадуть постійно... ну то й що? я з не можу нічого змінити
поки що в нас в суспільстві ще величезна кількість людей які НЕ ВІРЯТЬ в те що ЗМІНИ можуть статися і ці зміни ЗАЛЕЖАТЬ ВІД КОЖНОГО
на жаль
тож маємо ситуацію - всі хочуть змін, але ніхто не хоче змінюватися
Короче, собирайте громаду, Гепу на вилы, пусть за каждую копейку будет отчет. Никто же не против.

Ты меня конечно извини, но ты походу шо-то принимаешь. Какой еще бабочкой, где ты там успела рабское мышление углядеть. Мда...

Короче, собирайте громаду, Гепу на вилы, пусть за каждую копейку будет отчет. Никто же не против.

никто не против? Да у него поклонников в соседней вон теме... онжишфонтаны нам сделааал! https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4255936

Бесплатно - один человек на беседку

вы серьезно??

и вы хотите чтобы пенсионеры достойно жили, бесплатная медицина и учеба, правоохранительные органы, армия и еще и убирали в городе

А что он получил на эти деньги от города и государства?

Назад
Зверху Знизу