Vujko сказав(ла):
як то ніхто? а новая "історіческая общность — савєцкій народ?"
точно!
природньо сформоване етнічне утворення (на відміну від штучно вигаданих українців)
Kath сказав(ла):
а российская империя, а киевская русь?
А що між ними спільного?
Shaen сказав(ла):
Т.е. космополитом быть можно, тебе понятна их позиция, хоть ты с ней и не согласен?
У космополітів, навідміну від тих, про кого я пишу, Є стійка незалежна позиція і погляди...
Думаю, Ви і без того розумієте, і нема потреби Вам тлумачити...
А космополітизм це ідея, що випереджає свій час років так на тисячу. Моя думка...
Slash сказав(ла):
Card - в смысле игральная или пластиковая карта, т.е. объект маленького размера.
map - топографическая или аналогичкая карта, объект большого размера.
Что еще рассказать ?
Ви, шановний, що намагаєтесь доказати, Що російське "карта" (географічна) має суто російське походження, а ми, негідники-бандери-оранжі-українці, взяли та підло замінили його на заморське "мапа"?
Упавпіцтілець
Я не стверджую, що в укр. мові нема запозичень! Я кажу, що вони не витісняють автентичних українських слів і лексем! От і навів приклади... Щодо "карта" і "мапа" - обидві форми є правильними в літ. мові. І хто зна, може існує і суто слов*нський замінник цих слів (дороговказ, наприклад

)...
Zmej сказав(ла):
Не на русском (том, что в Москве был распостранен, конечно), но уж точно не на галицком диалекте
І чьо на "галіцкам" а нє на "галіційскам"? "Галіция" - ісконно рассійскоє (то єсть русскає

) слово!

Тепер поясніть, якщо ваша ласка, що по вашому таке "русскій, но нє тот што распрастраньон в Масквє"? Це тіпа "маларусскій"?.. Тоді приїхали
Zmej сказав(ла):
Дело в том, что если оранжизм победит, то письменность переведут на латиницу. Чтобы больше ЕС соответствовать
Вам какіє-та дабавкі в єду дадают?
Август сказав(ла):
Так вот я и пытаюсь сказать что времена президенстких выборов прошли, с тех пор многое поменялось.
А шо тут дивного? Дехто до сих пір жиє в СеРнаСеР, а є й такі, що ще за царя Миколи жиють

Ех, помню я, за царя батюшкі...
З.І. Добре, шо ця тема в розділі "Політика"