Статус: Офлайн
Повідом.: 14725
Повідом.: 14725

я міркую, шо ні, не може бути місця 37 та 38
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я міркую, шо ні, не може бути місця 37 та 38
Я в 2023 году ехал Харьков Ясыня,кажется такие номера,но две нижних полки.я міркую, шо ні, не може бути місця 37 та 38
а до чого 2023 рік, там фото, мабуть з 60-хЯ в 2023 году ехал Харьков Ясыня,кажется такие номера,но две нижних полки.
Было утверждение,что не могут быть места 37 и 38.Я ж ехал не в новом,а может переделанном купейном вагоне в СВа до чого 2023 рік, там фото, мабуть з 60-х
ще раз, фото старі, таких місць в СВ не булоБыло утверждение,что не могут быть места 37 и 38.Я ж ехал не в новом,а может переделанном купейном вагоне в СВ
9*4=36. И в добавок пол купе с номерами 37 и 38. Но это было не во всех купейных вагонах Аммендорф.Было утверждение,что не могут быть места 37 и 38
Верхня поличка в СВ? Ну за це варто заплатити додаткові гроші. Комфорт, хулі!
Були СВ вагони де полки з однієї сторони - верхня і нижня. Але вони широченні, як полуторна кровать. І у нижньої полки повноцінна м'яка спинка як у дивана. У кутку біля вікна був столик. Якщо підняти його кришку.... ба-бам! Під ним раковина умивальника.Верхня поличка в СВ? Ну за це варто заплатити додаткові гроші. Комфорт, хулі!
А почему ему не быть?«Секс был» — новая книга Рустама Александера об интимной жизни в Советском Союзе
Я їздив де верхня-нижня полки, стіл, крісло та умивальник на два купеБули СВ вагони де полки з однієї сторони - верхня і нижня. Але вони широченні, як полуторна кровать. І у нижньої полки повноцінна м'яка спинка як у дивана. У кутку біля вікна був столик. Якщо підняти його кришку.... ба-бам! Під ним раковина умивальника.
московський, цікаво там щось зараз є? арендує хтось?
Мабуть міжнародні "RIC"Були СВ вагони де полки з однієї сторони - верхня і нижня. Але вони широченні, як полуторна кровать. І у нижньої полки повноцінна м'яка спинка як у дивана. У кутку біля вікна був столик. Якщо підняти його кришку.... ба-бам! Під ним раковина умивальника.
ще молодий льонька. і зіронька одна
...68 наче рікще молодий льонька. і зіронька одна
ааа, ну то взагалі початок кальєри68 наче рік