Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
100% чтоб воду греть.Я смотрю, самая популярная емкость - ведро.
усі один одного поважали, двері ніколи не зачиняли, а ключи зберігали під килимком..
Таких огромных кухонь в коммуналках не было. В Харькове так точно. Даже в знаменитых Титаниках на ХТЗ выглядели поскромнее 😁
Тут я почти профан))Таких огромных кухонь в коммуналках не было. В Харькове так точно. Даже в знаменитых Титаниках на ХТЗ выглядели поскромнее 😁
О, я такой взломал, у меня был тумблер, дополнительные подстроечники и в два раза больше каналов!
Хер ти написавхєр ти вгадав. Електрон 738Д - лампочковий, що та гірлянда.
ЗІ. Половину часу стояв з відкритою задньою кришкою, по там постійно потрібно було щось притиснути, або підкрутити.
Он с тётей шоли половой жизнью занимается?
усі один одного поважали, двері ніколи не зачиняли, а ключи зберігали під килимком..
совет да любовь!
Ти можеш розказувати мені що завгодно, але Електрон 738Д (додатковий дециметровий діапазон) був кольоровим ламповим телевізором із СВП. Він простояв у моїх батьків років із 20, та час від часу навіть працював.Хер ти написав
738Д це УЛПЦТ
Блок СВП був для ЗУСЦТ
Признаю, был не прав, таки в эти телеки ставили первую версию УСВП. Хотя схема сильно отличалась от СВП-4-5 и прочих в 2-3 поколенияхТи можеш розказувати мені що завгодно, але Електрон 738Д (додатковий дециметровий діапазон) був кольоровим ламповим телевізором із СВП. Він простояв у моїх батьків років із 20, та час від часу навіть працював.
Бувають же такі зануди - триндять те на чому геть не розуміються.
Не проблема и сейчас такой быт в Харькове понаблюдать. Могу адресов подкинуть язвительным снобам. Но не буду.
Первый гастроном, с которого началась моя взрослая замужняя жизнь.в своё время, в начале 90-х, я жил в подобном, практически с подобной кухней, напротив кинотеатра Родина, в доме в который влетела ракета.Комуналка, ну его нах...