Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
І що? Міг/могла у 2007 на Siemens M65 сфоткатись.не))я 1989 года выпуска))
да нет это не я был))это ж вроде как совдеп фото))І що? Міг/могла у 2007 на Siemens M65 сфоткатись.
По чому видно?да нет это не был))это ж вроде как совдеп фото))
не то в бикини она с ниточкой на заднем месте,ну вообщем да наврядли это ссср,это скорее всего 90еПо чому видно?
Там інше цікаво - зліва від плеча головної героїні є дівчина чи молода жінка. Мені здається чи вона дійсно купається голяка?
Россійская глубінка. У нас за часів Шевченка і раніше хати мазали та білили. А ця ізба на фото -ну це просто пездець...
ну да,но скорее всего это сарай где худобу держатРоссійская глубінка. У нас за часів Шевченка і раніше хати мазали та білили. А ця ізба на фото -ну це просто пездець...
В перекладі з бусурманської - палац....сарай...
Так, московити такі. Не всі, звісно, але переважна більшість....худобу...
Рубленые избы такие и есть.ну да,но скорее всего это сарай где худобу держат
Они называют это Дом. Дом состоит из избы и двора. Двор - это не то что понимаем мы, у них двор - крытая часть территории где содержат скот.ну да,но скорее всего это сарай где худобу держат
В 90е только так купались голяком в Крыму . Тогда как раз в моду входило без верха загорать на публичных пляжах а самые так сказать смелые и без низа. А на диких так всегда было. Эх, молодёжжжьне то в бикини она с ниточкой на заднем месте,ну вообщем да наврядли это ссср,это скорее всего 90е
Третє фото в гуглі, "араб".А хіба у арабів - теж семітів - також вирячкуваті очі?
А ось семіт. Я відмінностей не бачу.Третє фото в гуглі, "араб".