Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Когда я училась в старших классах, у настоящего мальчика должны были быть клеши, как у правого на фото.
...да,зарплатню частково ними нараховувалиЇх заставляли купувати чи як?
![]()
Якщо облігації, то примушували.Їх заставляли купувати чи як?
![]()
...після дідуся і бабусі залишилась пачка таких облігацій,після батьків,речовий займ на відеомагнітофон 🤦♂️Якщо облігації, то примушували.
До мене вже не дійшло.
Нас примушували лотерейні квитки купувати - по загальній і комсомольській лінії.
Ще й обов'язкова підписка на газети по двох лініях.![]()
Помню в конце семидесятых мы с подружкой порезали ножницами облигации , которые нашли дома. Дед был недоволен. В это время вдруг начали печатать выигрыши на номера облигаций. Кажется, в газете ,,Известия,,. Суммы не помню , но народ стал вспоминать про валяющиеся дома никому ненужные эти бумажки и отслеживать выигрыш. Не то 50 рублей, не то 10.......після дідуся і бабусі залишилась пачка таких облігацій,після батьків,речовий займ на відеомагнітофон 🤦♂️
Я свого сусіду відмовила від спокуси такого телевізору....після дідуся і бабусі залишилась пачка таких облігацій,після батьків,речовий займ на відеомагнітофон 🤦♂️
...я батькам те саме казав про ту аферу з відеомагнітофономЯ свого сусіду відмовила від спокуси такого телевізору.
Дуже дякував.
А у конторі як шалені хватали ті сертифікати.
Так, примушували.Їх заставляли купувати чи як?
![]()
На Янку похожа.
Это круто, у нас раскладушки были.
Фігушкі!
Наденька- ось вона !
...хто ця Янка?На Янку похожа.