Тут могла бути Ваша реклама!

Життя бентежнЕ 4.5.0

🔴 18:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
Всеж таки Зелений клин це Україна, навіть в москальскому навчальному центрі магазин в частині називається 'чіпок', я перший раз почув від хлопця з Рівненщіни?
Чёт я не поняла :незнаю: Хто був на дальньому сході:
ви чі хлопец з Рівненщіни?

Чёт я не поняла :незнаю: Хто був на дальньому сході:
ви чі хлопец з Рівненщіни?
Ні я ні хлопці з Рівно, то були козаки переселенці які теж там на слідили. Це я вперше почув це слово від колег, а потім узнав що навіть в приамур'ї воно використовується.

Ні я ні хлопці з Рівно, то були козаки переселенці які теж там на слідили. Це я вперше почув це слово від колег, а потім узнав що навіть в приамур'ї воно використовується.
Понятно теперь :).

чіпок в сересере - це чайная та магаз, на тер.частини, і все, шо там придумувати

Чипок - "чрезвычайная индивидуальная помощь оголодавшим красноармейцам (курсантам, контрактникам)"

тре?
1736540869181.png

Чипок - "чрезвычайная индивидуальная помощь оголодавшим красноармейцам (курсантам, контрактникам)"
Ну а шо,так и есть.Не наедаешься казенными харчами,берешь власні кошти (если они есть) и дуешь в чипок,за пряниками и сметаной:ги:

ага, пряники з кількой в томаті, сметани та хліба не було, даже в продажу, 80-82 острів, пс.обл.
Ага.Про кильку забыл.Как же без нее.В Средней Азии сметанка была.На пару-тройку лет позже,чем Вы

Назад
Зверху Знизу