Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
бездомным сыном.
Слабо? Ты использовал мою фотографию, мою популярность в Харькове. Плати, в таком случае.
С русской женщиной Дуней Кулаковой![]()
Во Кузнечик дает - такой шанс прое..алА ты сразу: вот тебе мяч- бери и ****ячь. Ну, кто же так делает?
И идеальная памятьТа да. Хорошо врать - это талант нужен)
Я тебе не друг и не твой читатель, но рассказ *****тОдин из моих новых рассказов. Только для моих друзей и читателей -
ЧЕРНАЯ ДЫРА
...
Разумеется)И идеальная память
За бабки готов быть оболган, обоссан, обосран... Фи!
Фу, ***ть. Яке ж блювотіння.
Я тебе не друг и не твой читатель, но рассказ *****т
зы: зря, что не твой)
Оригінального нічого немає у нього. Постійно котик робе чай, баклага пива 2л, і ці дві бліді с піхвами, всьо. Пістна ***ня.Аби поет писав у свому тому стилв і не ліпив туди нічого ані з фізики, а ні з астрономії.
Мене це як фізика бісить, і так вистачає всякої паторочі шо лізе в ті квантИ ніхєра не тямлячі, аби ото модне слово втулити у свої гамнякання бамаги, так тепер ще це чудо чудєсноє лопатою по голові пошановане. Хоккінґ в труні крутиця, тре вже генератора ставити.
Это так. Но не в его голове, а в совершенно чужойЗакрадывается подощрение, что оные бабы в рассказах - это соседствующие личности, в его черепунделе
Кот - самый харизматичный персонажПостійно котик робе чай, баклага пива 2л, і ці дві бліді с піхвами, всьо. Пістна ***ня.
БулгаковщінаКот - самый харизматичный персонаж![]()
Оригінального нічого немає у нього. Постійно котик робе чай, баклага пива 2л, і ці дві бліді с піхвами, всьо. Пістна ***ня.
Ну хз. Прочитав як фанфрік. Обйобенко це дійсно фанфрік)))Там ще грак, ну у нього то ворон, але він воронів і не бачів ніколи.
Оригінально бо я такого трешака навіть сепед фанфіків не бачів.а в фанфіках такого понаписують...
Доречі, йому б ті свої твори на ****хаб якийсь постити чи на двачі, знайдуться цінителі, що бігом наанімують сюрової ****ухи.
Это так. Но не в его голове, а в совершенно чужой![]()
Это так. Но не в его голове, а в совершенно чужой![]()