Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Можно рассмотреть вариант усыновления поэта. У него квартира есть. И гостинка. И долги.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Назовите, кстати, мне пункты переливания крови. Это - мысль.

Там пить нельзя и долго, прежде чем кровь сдавать.
И прийти в чистом виде.
Осилишь хотя бы это?
Постирать шмот и себя, даже в общем душе.

Можно рассмотреть вариант усыновления поэта. У него квартира есть. И гостинка. И долги.

Спасибо, но нет.

Там пить нельзя и долго, прежде чем кровь сдавать.
И прийти в чистом виде.
Осилишь хотя бы это?
Постирать шмот и себя, даже в общем душе.

Ой, как все сложно...

Ещё МышаМаша про оплату паспорта писал. Ну, если не передумал, время идёт.

Пункт сдачи *****ы подсказать ?

Тока опять же, он должен прийти туда трезвый и опрятный , создать тсзать упечатление.
Правда там еще попросят медкарту и спросят о наследственных болезнях... но сирожа может тактично умолчать и прикинуться шлангом :D

В загаженную квартиру нормальные квартиранты не придут

Если бы сирожа был хитрожопым, то и хату бы не запустил, а в совко ремонт пришли бы.
А Серёжа- Баклан, профанарил свое счастье.

*******! Открой Премьер и ищи работу!
Пысы Для переливания паспорт нужен

Ксерокса там хватит в том числе.

Так, стоп. Наташа - это Наумка здесь?

Сергій Отводенко. Ватний поет бард котрого можно легально відпиздити.
Афішу зроблю. Рекламу на хф оплачу.
Це геніальний план.

Ультраси стартап точно оцінять:D

Катошаможе вдохновіт поєта сходити до костьолу, помитися та почати шукати собі бабенцію, бо катошин варіант для сірожи якраз саме воно. З сірожиними то поглядами на життя. Може це буде дівчина з пгт, якій хата у місті навіть на бібоіка теж буде не на заваді, забере сірожуспівати гусям романси ,а кімнату буде здавати студентам:D:D:D

Можна розширити асортимент :" пакет "антидот"": треба проблюватися від гівняного бухла, чи з бодуна, викликається поєт, нудить своі вірші, пісні прозу (на вибір" - вірші-50грн, пісні - 100, важка артилерія - проза у авторськомучитанні - 300 гривень. Бонусом поет може наостанок взяти собі недопите було і бутерброд, чаєвих до гонорару.
:D:D:D
І віп послуга "тіль уленшпігль" - сірожа з мішенькою на дупі, клієнту на вибір ружжо з сіллю або гумостріл
1000 гривень та чаойві у вигляді шмоток, лейкопоастеря на сідаліщє та пакета хавчика типу тушняк, мівіна , хфрукти та 6 злючих цибулин, шоб гіркогірко плакати
Не всім може допомогти релігія, багато єбанутими становляться.

В тебе складний і не зовсім цікавий план для заробітку на цьому уйобку.
Ти не будеш заперечувати що обйобенко має таке їбло що викликає нестерпне бажання в'***** його, а після той пісні що Призрак тут постив, то вапшє. На цьому і треба заробити.

Ультраси стартап точно оцінять:D
Ці хлопці безкоштовно вату ****ять. Можна буде з ними мінятися куклами)))

*****-*****.
У меня есть батя, нагребший долгов...в принципе он из них и не вылазит. Не дай бог он двинет кони, я более чем уверен, что его 2 жена подсуетится спихнуть "богатое" наследство на меня. Шоб с долгами не рассчитываться (хотя наделали они долгов вместе).

*****-*****.
У меня есть батя, нагребший долгов...в принципе он из них и не вылазит. Не дай бог он двинет кони, я более чем уверен, что его 2 жена подсуетится спихнуть "богатое" наследство на меня. Шоб с долгами не рассчитываться (хотя наделали они долгов вместе).

Батя тоже поэт ? :збентежений:

Назад
Зверху Знизу