Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Це не панацея. Я бачив нариків-строковиків і в армії, ін'єкційних.

Звіздєць, нє я про таке чув. Мені оточуючих шкода, які були вимушені с такими покємонами служити.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Я вже забув шо за херню писал, придумай сам, перечитывать лень:збентежений:

ага. то ж він ****а ще три тома своїх ***ових віршів нашкрябає - і весь толк з того розгону.:D
Ну треба його розігнати. Писати то він на відходняку буде, а спочатку буде суєта. ***, я б на це подивився.

Звіздєць, нє я про таке чув. Мені оточуючих шкода, які були вимушені с такими покємонами служити.
Батьки мажори башляли командирам, ті не їбали особо їх.

Я вже забув шо за херню писал, придумай сам, перечитывать лень:збентежений:
Ти теж поет?)))

из этого "кстати" он потянет только на последнюю вакансию, на остальные учится надо, но с этой тоже заковыка, его в подворотне караулит горбатый с ирэн и компанией, боязно

У нас на работе всемеще висит объявление в поисках дворника.
Кстати.

Надо у поэта узнать накогда кафе заказывать:збентежений:
Вспомнилось:
"Он играет на похоронах
И танцах..."(с)

«линкор пропит, причал проебан» — тоска в деревне

У нас на работе всемеще висит объявление в поисках дворника.

Кстати.
Я б не зв'язувався з цим уйобком.
У мене для нього ****атий бізнес план є. Я ще позавчора придумав)

У него дофига бабла, но в недвиге.

Арестованой.
Был бы этот долбоеж посмышленее...мог бы вполне стричь гешефт с нормальных квартирантов. Купил бы себе еще одну однуху и стриг бы дальше, прикидываясь шлангом. Квартиранты бы оплачивали коммуналку, а часть аренды серега бы кидал на погашение долгов (реструктуризировав их)
Но сирожа туп как валянок.даже для кандидата наук

Арестованой.
Был бы этот долбоеж посмышленее...мог бы вполне стричь гешефт с нормальных квартирантов. Купил бы себе еще одну однуху и стриг бы дальше, прикидываясь шлангом. Квартиранты бы оплачивали коммуналку, а часть аренды серега бы кидал на погашение долгов (реструктуризировав их)
Но сирожа туп как валянок.даже для кандидата наук

Это да, но недвига пока все еще его. Так что поминки претенденты на наследство за свои организуют)

Я б не зв'язувався з цим уйобком.
У мене для нього ****атий бізнес план є. Я ще позавчора придумав)

Легеням там ****а від табака, нирки побиті пивом, печінка - теж не в гарному стані вже. Хіба шо повний мозок, а з очами у нього і так трабли - він очкарик, там діоптрії у мінус.
Тобто з бізнесплану там прибуткова тіки бути донором косного мозоку ну ще може комусь в стаканчик надрочити...

Проте сірожа міг би, якби не бухав та не смалив шо дурний, навіть по ксєрокопії паспорту ходити кров здавати тіки треба помитися та чисту одежу одягти, окрім "не бухати" , там ще грошиків дають за це, або вихідний, аще бутерброд з пєчєнькой.:D

Легеням там ****а від табака, нирки побиті пивом, печінка - теж не в гарному стані вже. Хіба шо повний мозок, а з очами у нього і так трабли - він очкарик, там діоптрії у мінус.

Тобто з бізнесплану там прибуткова тіки бути донором косного мозоку ну ще може комусь в стаканчик надрочити...

Проте сірожа міг би, якби не бухав та не смалив шо дурний, навіть по ксєрокопії паспорту ходити кров здавати тіки треба помитися та чисту одежу одягти, окрім "не бухати" , там ще грошиків дають за це, або вихідний, аще бутерброд з пєчєнькой.:D
Та то жарт про донорство)) Видали про дрочити в стакан, а то Катоша знову приповзе та слиною тут заллє все)))

Бізнес ідея щоб можно було уєбать поета . Зі своїми розцінками за кожний вид ****юля. Я навіть назву придумав, обйобенко сервіс. В тебе ***овий настрій є бажання комусь вломити ****юлей, а тут є сервіс вже такий. Приходиш на бібіка , слухаєш спів обйобенко трішки, щоб накопичити агресії і потім ***К . 300 грн буде один ляпас коштувать. 250 мені, а довбню 50 на піво.)))

Добрый день! Добра и удачи друзьям!

Назовите, кстати, мне пункты переливания крови. Это - мысль.

Назовите, кстати, мне пункты переливания крови. Это - мысль.
Привіт довбойоб. Давай бізнес робити? 50грн за 2 хвилини роботи
Промо відеоролик можна завтра записати.

Ну, и что это за бизнес? Две минуты мата?

Назад
Зверху Знизу