Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Да то дело уже 25е, сирожа не ответит, всё равно :D

Тут же прелестно то, что любая ахинея, которую несёт сирожа - это самоуличение, как не в мошенничестве, так в краже :іржач:

Он так напиздит сам себе на статью. И тогда на теплотрассу он не попадёт :угу: Всё будет как он любит - за него будут всё решать, крыша всегда над головой, еда какая-никакая, но будет.

Правда, придётся ебашить, потому шо он фраер залётный и не в авторитете, будет обычным мужиком. Если и там, конечно, не начнёт ***ню нести :рл:

Теплотрасса тоже походу не резиновая!

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Это не бред, если знать Сирожу и захотеть его подставить.

Пф, якшо шо, то треба було б робити не так.
Зайняти грошики під сірожину рожу, дочекатися, поки опєздол суне туди хрюкало, щоб понтонутися який він заможний і відщєпить кусочок, знаючи шо з себе сірожа являє. Запис у банку про те, хто шорхався до депозитарної звісно буде, і якшо хрюкало за записами там було, просто замінити одну пачку на іншу, в скотчєку.
З калінариками. І залишитися у плюсі. Бо опудало ж знову попреться туди пхати хрюкало заради понтів.
Це якшо опудало трішки з мозгами, але тупе як двері.
Або якшо сірожа тих баксів в руках не тримав і як справжні виглядають ніфіга не знає... то можна дати 3к гривень за послугу ,шоб кайфонув наостанок, а в скриню пакувати при сіроже вже каліндарики. І чєкати поки довбень попре пхати хрюкало заради понтів.
Ну і шось там десь проскакувало від неперевершеного оригінального настоящєго отводенка , шо він звідкілясь десь у трй же час тринькав грощі... якісь невідомі.

Воно й вилізло
Тому й звільнили

а тут уже віяснили, что держали его в политехе благодаря змокоству с ректором кого сто из семьи.
Как только ректор ушел - ушли и Сирожу, который успел всех доебать, занимаясь выступлениями и концертами, будучи неприкасаемым.

ничего противоречивого
прогрессирует закономерно

Если он хворый - надо идти к людям в белых халатах.
К слову, как бы это не шанс даже трешку вернуть.

Но ему даже это лениво.
Хотя, я подозреваю, что он понимает ,что там быстро его "болезнь" диагностируют. Потому и не идет.

Если он хворый - надо идти к людям в белых халатах.

Не пойдет. Он себя таковым не считает. Насильно у нас не лечат. А если таки и получится как-то сбагрить, то откуда столько бабла на лечение?

а тут уже віяснили, что держали его в политехе благодаря змокоству с ректором кого сто из семьи.
Как только ректор ушел - ушли и Сирожу, который успел всех доебать, занимаясь выступлениями и концертами, будучи неприкасаемым.

Не, там ректор был очень душевный, не факт, что там надо было блат, чтобы удержаться. Кафедра химии ХПИ/КПУ была норм :клас:

Потом, помню, новый ректор запретил бухать на кафедрах. Многие грустными ходили :(

Або якшо сірожа тих баксів в руках не тримав і як справжні виглядають ніфіга не знає... то можна дати 3к гривень за послугу ,шоб кайфонув наостанок, а в скриню пакувати при сіроже вже каліндарики. І чєкати поки довбень попре пхати хрюкало заради понтів.
Ну і шось там десь проскакувало від неперевершеного оригінального настоящєго отводенка , шо він звідкілясь десь у трй же час тринькав грощі... якісь невідомі.
Ну він писав що саме так і було
Якщо звести докупи все що тут писав про «куклу» і «ячейку»))

Так мабуть оті три тисячі й тринькав?

Добрый день! Что нового у Сергея?

Кстати, да. Последнее время появились в теме новые люди и перетянули внимание на психпроблемы поэта и его материальные вопросы.
И все забыли, что если бы не кот, поэт бы был уже ёбан в рот, на теплотрассе.

А ведь Адам страдает.

А кто щас кормит кота, если поэт с гостинки лыжи сделал?

А кто щас кормит кота, если поэт с гостинки лыжи сделал?

Хороший вопрос..

Конечно, можно насыпать сухого корма с запасом и водички налить.. за пару дней ничего не случится.. но врядли это сделано

Хороший вопрос..

Конечно, можно насыпать сухого корма с запасом и водички налить.. за пару дней ничего не случится.. но врядли это сделано

Короч, поэта в конечном итоге приземлят зелёные, но не те, которые монобольшинство, а те, которые за жестокое обращение с животным заяву накатают.

Хороший вопрос..

Воно такими категоріями не мислить, бо егоїст.
Наврядчи він залишив коту воду та їжу

Ну він писав що саме так і було
Якщо звести докупи все що тут писав про «куклу» і «ячейку»))

Так мабуть оті три тисячі й тринькав?

Шось сумніваюсь, думаю трьоху він спустив за тиждень.

Але ,припустимо, що поет ніфіга не знає як виглядають справжні долари.
Якби воно не пхало свого хрюкала до скриньки і не лазило туди руками(якщо то правда шо він нарозказував), то він трижди олень, бо наскільки я знаю, перш ніж покласти в дипозитарну скриньку бодай шо, а зазвичай туди кладуть цінності, банк робить опис, щодо бабла - я фік знає, якшо скотчіком мотали, як там сірожа писав, у відділенні, то грошики банк перевірив би.
бо якщо шось не так, в першу чєргу можна відразу доїбтися до банку за то, шо содєржимоє *******и робітнички і замінили на ***ню. А це ну дууууже зашквар для банку і витрати,там не вийде зїхати я не я і хата не моя.
А так сірожа маладєц.дважди. перший раз за грошики зайняті аід своє ім я хто на кому, другий раз - шо хрюкало всунув, аби папантаваца який він багатий.
Третій раз - він там шось писав шо частинм каліндариків у братків , а інша десь поділася.

А тепер неочевидне.
Припустимо, що грощі могли бути реальними, але до 96 року купюрами, ще і у поганенькому стані - почухані, заломані і побиті бумажною пліснявою, іржею такою.
Поміняти такі за повним номіналом - досить нетривіальнм задача, бо чим задрипаніша,осьбливо пліснявою, купюра, тим більше буде комісія. І ми ле досстименно не знаємо номінал купюр. Адже там може бути асорті з нерозмінного:1,2,5,10,20 баксів зачухрижені і тоді так, вони нерозмінні, і суть ніц не вартують,бо їх неможливо поміняти. (Хоча злити нафіг їх закордоном в тих же штатах можна, там це таки грощі). Далі, це опудало загрібая зі скрирьки грощі, пре додому, там вони валяються аазна скліки, казна як, звісно - псуються. І на вихлопі буде шось і каліндарики. І наче грощі - грощі і толку від них ніякого.

Хотя в 80% случаев все лечится волшебной ****юлиной. И только 20% действительно патология.

так и грипп у большинства лечится чаем и витаминками, и лишь небольшой % людей стыкается с осложнениями нуждается в более сильном лечении..

да и тот же ковид аналогично..

но это не значит, что его нет и терапевты или инфекционисты не нужны))

Хороший вопрос..

А я говорил(опять таки), что кота у поєта надо экспроприировать:увага:

Добрый вечер, дамы и господа!

Отправлять маме стирать грязнле белье Новой Почтой? Гениально!
Патентуйте идею и продавайте лицензию службам доставки.

Ну, тоді не було нової пошти, точніше вона була, але мало і де інде і згали про то півтори каліки.

Я думаю, заоаз точно такі унікальні б з'явилися, посилаючи мамі шмотки постірать.:D

Насчет Адама - не раскатывайте губу.

Сегодня были многочисленные звонки мне - как от Година, так и от братков.

Назад
Зверху Знизу