Последнее время в Харькове часто вижу молодых парней без ног, на костылях. Это очень жутко, люди здоровье, жизнь отдали, а их опять наебали...
я просто розумію що "ветерани прийдуть порядок наведуть" - то все є ****ьож ніачом. Вони вже нікуди не прийдуть. З одного боку їх пачками саджають та вбивать (рівень загибелі на мирній території перевищує бойові втрати у два рази) та всі незалежні рухи малочислені та на контролі. З іншого, вся судейська система, та ти хто контролюють - в основній масі сепари. Тому купа посадок патріотів та амністій сепарам. Тому ветерани ато можуть прийти до церкви мпц, де їх зроблять каліками одна з організацій сепарів, котра тут спокійно функціонує (історія недільної давнини), і відповідним органам до них немає ніякого діла. Більш того, інфа зливається цим сепарам та їх руками ****яцься невеличкі непідконтрольні владі об'єднання патріотів. Ото таке.
Так шо в мене немає ніяких сумнівів у тому що аналітики нато повністю дезінформовані у цьому питанні, або це їх навпаки влаштовує, такий хід речей. І для того щоб загасити конфлікт гарантовано, вони провокують остатки патріотів на необдумані кроки, щоб гарантовано знищити будь яку можливість ще на багато років. Я не ідеалізую запад. Вони там дуже хитрі та цинічні, і для своїх інтересів можуть піти і на більш рішучи та страшні кроки ніж ті, що я привів у своїх думках вище. Серце - то є добре, але рішення потрібно приймати мізками, у такий грі саме головне не підставитися.
Звісно, якщо аналітикам нато дійсно цікава Україна як вони про це говорять. то при належному фінансуванні та консультаціях з їхньої сторони можна все зробити дуже красиво. але без кіпішу, і десь за 8-10 років. Об'єднати певні активні групи населення нескладно, якщо будуть гроші на центр реальної мед.допомоги, навчання, роботи, бізнесу, та таке інше. Треба підняти нову реальну національну еліту, на її базі створити команду. Але воно ***** нікому не потрібно. Тому маємо те що маємо. Хоча тут нато ні до чого. То є праця цру, та їм подібним хлопцям у піджаках