Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
бредятина абсолютна. Можна ж глянути мапу тих літосферних плит. Відголоски десь в одесі лише можливі.В Україні також можуть бути потужні землетруси, тому що вона розташована в тому ж сейсмоактивному поясі, що й Туреччина, — заявив сейсмолог НАН Олександр Кендзера.
Землетруси залежать від того, з якою швидкістю рухаються плити, що, у свою чергу, зумовлює накопичення енергії.
У НАН вважають, що рано чи пізно землетруси торкнуться всієї території України
ти як та бабка біля під'їзду - розумієшся у будь-яких питанняхбредятина абсолютна. Можна ж глянути мапу тих літосферних плит. Відголоски десь в одесі лише можливі.
можна погуглити історію землетрусів в Україні, побачити, що їх не було ВЗАГАЛІ.ти як та бабка біля під'їзду - розумієшся у будь-яких питаннях
в твому ж посиланні написано, що було аж 3 жертви та незначні руйнування, при цьому не вказана кількість зруйнованих будівель та нема ЖОДНОГО фото.Ты в школе хоть училсо
Отголоски были в Харькове и районе смены тысячилетий лет 20 двадцать назад но именно отголосок .Не надо путать землетресение и когда просто почувствовали люди что дом немного трухнуло .Я одно помню землетрясение - отголоски румынского в Харькове. В 1979 что ли...
Нет, два!
Уже в недавнее время дошло аж до Киева. Не знаю, откуда. 2015 или 2016 год.
Самое первое помнили мои родители - довоенное. В каком году, не знаю. Тоже до Харькова докатилось.
Не надо, зять еще и байрактары делаетт.
Любопытно, будет ли среди задержанных зять Эрдогана, который владеет одним из крупнейших в стране строительных холдингов.
Эт да!(Не надо, зять еще и байрактары делает
Только в моём детстве в Киеве я лично помню 2 землетрясения, по моему по 4 балла.можна погуглити історію землетрусів в Україні, побачити, що їх не було ВЗАГАЛІ.
В 20 столітті було лише два землетруса в румунії, що призвели до хоч якихось руйнувань в Україні. Ну як руйнувань - кілька старих будівель частково постраждали.
Только в моём детстве в Киеве я лично помню 2 землетрясения, по моему по 4 балла.
Разрушений и жертв вроде не было.
Вот, нашёл:
4 МАРТА 1977 ГОДА В 21.22 В КИЕВЕ ПРОИЗОШЛО ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЕ. ПОЛУЧИЛО НАЗВАНИЕ КАРПАТСКОЕ ИЛИ ВРАНЧАНСКОЕ ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЕ. В ЭПИЦЕНТРЕ ОТМЕЧАЛИСЬ ТОЛЧКИ 8-9 БАЛЛОВ, ПО ВЕЛИЧИНЕ МАГНИТУДЫ СЕЙСМОЛОГИ ОПРЕДЕЛЯЮТ ЭТО ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЕ В 7,2 - 7,5 БАЛЛА.
В КИЕВЕ ТОГДА БЫЛО 5 БАЛЛОВ.
Так за шо его задерживать, если все его здания стоят?Любопытно, будет ли среди задержанных зять Эрдогана, который владеет одним из крупнейших в стране строительных холдингов. Вопрос, разумеется, риторический — друзьям/родственникам — все, врагам — закон.
я помню, как от того, что было возможно в Румынии- в Харькове на 2 этаже хрущевки закачалась люстра... (заметь -всего 2 эт)можна погуглити історію землетрусів в Україні, побачити, що їх не було ВЗАГАЛІ.
В 20 столітті було лише два землетруса в румунії, що призвели до хоч якихось руйнувань в Україні. Ну як руйнувань - кілька старих будівель частково постраждали.