Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну есть же пресс-центр АП, обратись и спроси. Почему ты у меня это спрашиваешь, я его мысли читать умею?затягивала, но приняла и решение уже было на 20.05.2019 р... вот бы с трибуны, товарищ Зеленский В. А. и оголосв бы...
XGodeksX, что помешало Зеленскому В. А.?
Толя из Испании передает привет своей секте и каналам кума ***ла
P.s. Сорян что приходится смотреть на его фейс.
Продолжает ****ь в портки? Так он мстителен, а не жалок и еще долго будет вам ****ь то в штанишки, то в постель ссать..Петруха максимально жалкий в своих потугах, лучше бы просто промолчал.
То с порохоскотской фермы несет.Человека заинтересовал источник вони. Всего-то.
Я бы растроился еслиб эти три канала не скатились за последние 2 года в унылое гавно...Такое надо закрывать ...Поддерживаю.
Это напоминание для тех, кто совмещает гепадрочерство с зебилизмом...
![]()
Тут навіть деякі притомні люди закидають Порошенку дві речі:
1) "при Порошенко Медведчук купив ці канали";
2) "Порошенко не закрив медведчуковські канали".
На справді, "ЗІК" взагалі став медведчуковським вже при Зеленському. Стосовно "112" та "NewsOne", то Тарас Козак (читай "Медведчук") їх придбав відповідно за 3 і 5 місяців до виборів президента, або ж за 5 та 7 місяців до інаугурації Зеленського.
Тобто, "правильному" Зеленському знадобився 1 рік та 8 місяців, щоб ввести санкції проти Козака та закрити ці канали, а Порошенко "неправильний", бо не "закрив" канал "112" за 5 місяців до кінця своєї каденції, "NewsOne" - за 7 місяців до кінця каденції, і "ЗІК" - вже після кінця своєї каденції. Так виходить?
Из любопытства включил "Кривой". Бедные журналисты-ведущие, они совершенно без настроения, выкручиваются, пургу несут. Печальное зрелище!![]()
Хмхм.. ваще-то дубина ето коломойская шестерка...