Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зеленский против Порошенко. Чужой против Хищника

• Автор теми Автор теми Intel Inside
  • Дата створення Дата створення
У відповідь на запитання про справи Майдану

Порошенко: Через п'ять місяців справи в будь-якому разі будуть передані до ДБР.
ФАКТЧЕК:

ГПУ: у зв'язку зі створенням Державного бюро розслідування прокуратура має право до 20 листопада 2019 року «дорозслідувати» провадження, підслідні ДБР.

Порошенко: Я є єдиним президентом, який не тільки не розширив свої повноваження, а ще їх суттєво звузив
​ФАКТЧЕК:

2 лютого 2014 року, одразу після втечі Віктора Януковича, Верховна Рада своєю постановою повернула до Конституції зміни від 2004 року, обмеживши повноваження президента. 2 червня 2016 року парламент забрав у президента і право утворювати суди

Порошенко: Судова реформа, де ми повністю деполітизували призначення суддів, позбавили права парламенту блокувати суддів, позбавили права президента брати участь, в тому числі при першому призначенні на 5 років, своїми указами.
ФАКТЧЕК:

Судова реформа 2016 року передбачає відбір суддів за конкурсом, це робить не Верховна Рада, як раніше, а президент за поданням Вищої ради правосуддя. Також реформа запровадила кваліфікаційне оцінювання суддів на відповідність професійним вимогам та критеріям доброчесності, часткове скасування суддівської недоторканності, декларування суддями родинних зв’язків, створення Антикорупційного суду. Однак, у 2018 році Громадська рада доброчесності вийшла з процесу кваліфікаційного оцінювання суддів, заявивши, що оцінювання суддів перетворилося у “відверте окозамилювання та цинічну оману всього суспільства”.

Я щось неможу зрозуміти до чого тут картинки якісь з бюстом жінки, люком скайвокером. Коли в темі зазначено "троянский кінь", або по деталях з переходом на осіб, або по суті з філософії без переходу на осіб. Невже вам важливо ржати бігаючи по важливим темам. Нашо ви так витрачаете свій час!? Я вже маю погляди на життя, та кожної весни матиму квіти як очі та погляди на речі та стосунки. І весна в мене кожного разу коли я мірКую про шось.

Люто плюсую ТСу.Разоблачил.
Так сказать профессионально стянул трусы с агента и показал всю глубину его предательства.

Когда ето же делал Петр Алексеевич многие не верили.
Шо теперь маловеры скажите?
Теперь уже сам Чалупа письма нашел.

Порошенко выграет!
Несомненно
Это монба!
:україна:

пошуткуите , коли по вулицям будут бродить повстанци та апалченци.

Зеленський: ліків якісних немає, нормальних умов в лікарнях немає, нормальних зарплат у лікарів немає

ФАКТЧЕК:

Всесвітня організація охорони здоров’я дала позитивну оцінку програмі «Доступні ліки», яку ініціювало в 2017 році Міністерство охорони здоров’я України і яка є частиною ширшої медичної реформи. За оцінкою виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, заробітна платня лікарів і медсестер у зв’язку з медичною реформою виросла в два-три рази.​

Це Остапа шось понесло, де йому ліків якісних немає.

З боку філософії, троянский кінь це - події або особи що мають мету затягнути щось або когось обманом , виставляючи дійсне за привабливе. Де це робиться? Коли? З ким? Наприклад - пішли поржем з когось або з чогось (події, особи), (це ж прикольно, носа комусь утерти - це кінь.) А те що цей кінь не гарне (комусь же це неподобається, це є розжиганням сварок) робить, я розумію, немає диму без вогню, та чи допоможе розжиганням вирірішенню проблем, чи запрошує розжигання до столу переговорів, чи розжигання спонукає брати зброю і йти від столу переговорів на поле бою? Не будьте розжигачами бо кров людей буде не тільки на їх зброї, та ще і на руках.

А як роблять когось конем теж можна зрозуміти. Хтось хоче відмовлятися від своїх слів без міркувань про важливе та появою поглядів на щось або когось? Ні! От і дивитися треба, чи хтось вас веде за возжи як коня нерозумного (не підтримуючи думку зупинитися та поміркувати, та стати вільним, бо свобода це совість або справи по совісті) туди куди ржати та ржати.

В 2010 году группа эстонских актеров сделали фейковую партию. Очень популярную партию, которая имела возможность мощно зайти в парламент, но они отказались в последний момент.
Что они делали:
- Обещали всем всё.
- Противоставляли себя старой власти, говорили, что нужны новые лица.
- Не утруждали себя текстами, только фотографии и видосики.
- Создавали провокации против себя, чтобы это обсуждали журналисты.
- Подкидывали журналистам, имеющим зуб на политиков, компрометирующие факты, в которые те легко верили и доносили до избирателей своими силами.
- Во всех своих обращениях давили на эмоции, только эмоции, побольше эмоций, минимум фактов, ноль конкретики.
- В финале устроили грандиозное шоу, на котором специальные люди в нужные моменты заводили толпу.
В 2017 году один из участников выступил на TEDxKyiv, где рассказал о самом проекте, его целях и про то, как с помощью популизма можно хакнуть демократию.
Но что, на мой взгляд, более важно, он отметил, что воспользовавшись его наработками, в парламент Эстонии прошло (17%) две новых партии, одна практически *********кая и вторая практически хипстерская.
И, знаете, мне кажется, что кое-кто очень внимательно записал и адаптировал этот опыт для нашей ситуации.

Вкладення

• jggfj3.webp
    jggfj3.webp
    128.1 КБ · Перегляди: 264
А як роблять когось конем теж можна зрозуміти. Хтось хоче відмовлятися від своїх слів без міркувань про важливе та появою поглядів на щось або когось? Ні! От і дивитися треба, чи хтось вас веде за возжи як коня нерозумного (не підтримуючи думку зупинитися та поміркувати, та стати вільним, бо свобода це совість або справи по совісті) туди куди ржати та ржати.

Три сообщения!
путин ***ть хто?!
Крым ***ть Чей!?
Хруя ***ть куда дел?

ага. у соевіх недоумков все *****ы.
Ну, подкацапник, какая разница? Все вы консервы ватные одной масти.
Шо там по твей ссылке, бутусовская помойка где он изображает из себя
генералиссимуса? Ну и? Бутусов возмущен, шо уволили комбрига только
после выборов, а волонтеры требовали еще два года назад:рл:

Порошенку за його роль в отриманні томосу, що стало історичною подією для України.
Он то президент .Официально Порошенко получал томос.По этому вполне логично что он его благодарил

Назад
Зверху Знизу